2008 Ekim Anneleri

chicco polly safari modeli 195 e almış eşim şimdi onu kuruyoruzzz :dance:

puhahahah ben bunu biliyodum yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

düüünnnya kadar alıntı yaptım tam son sayfaya geldim zınk pc kilitlendi yine şimdide neye alıntı yaptığımı unuttun

resmini koysana bi bacım.bide şeyi sorucam hani daha tam oturamıolar ya.mama sandalyesinde sorun olmazmı bu durum?

Son düzenleme:
asil benim hayatim ozlemekle geciy bea.. bu gurbetlik ne zormus senağlama saka maka ben de alamanci oldum kaydirigubbakcemile2

ewet cok zormus gurbetlik.ister almanyada ol istersen 200 km uzaklıkta.bi kere cıktın mı memleketinden acı acı koyuyo senağlama

ben de merak ediyorum celencim mama sandalyesi olayini. tamer müdür kibin oturuyodu ama.. ben de begendim bitane. accik yatay duruma da getirebiliyosun. su donem icin en rahati oolur heralde. ama bu tahta mama sandalyelerine falan oturamazlar daha..

ewet cok zormus gurbetlik.ister almanyada ol istersen 200 km uzaklıkta.bi kere cıktın mı memleketinden acı acı koyuyo senağlama

valla ben yas 18 ciktim evden :a015: 5 sene ankarada universite yurdunda. 1 agustos 2003ten beri de alamanyadayim. alamanya alamanya benim gibi guzelini bulamanya diye de dalga gece gece gelmistim kaydirigubbakcemile3 annem cok uzuluyodu arkamdan da ben anlamiyodum. arda dogduktan sonra dank etti. ondan uzaklarda nefes alamam gibi geliyo :sm_confused:

Ben gelduumm ne yaptiniz bakimm esimin teyzesigile gittik oglusunun dogum gunu vardii onu kutladikk gedik disarisi buzz kar yagiyoo bende hacere giderken ici polarlii astronotun altli uztuu ayri takim olanini giydordin bide battaniye aldimm yanima ustune tutarim arabada diye babannemiz yokk usurr anakucagina da koy battaniyeye sar diye tutturdu ben bebemin huyunu bilmiyomuyum terler yok kiziim kapi buiz hadii sardik bide bu canta gibi olan ana kucagimi neyse onun icine soktukk bebe suu olmuus gidene kadarr deli oldumm kafasi banyo yapmis gibui yaa yaa hay allahimm sinir oldumm ins hasta olmazz

iyi aksamlarrrrrrrrrrrrrrrr
misafır agırlıyorum bılıyorsunuzz:kafamçokkarıştı
yarın gıdeceklermiş..
ösledım sızı neler yaptınızz

muhaha tamer tabi kurulur müdür gibi kaydirigubbakcemile3 kımırdıcak yeri yok tosssunumun Şeniz

:çok üzgünüm: :teselli:

leylacim merak etme bisey olmaz. ustune degistirseyin ya da arkasina bi bez koysaydin. boyle seylerde kimseyi dinlememek gerekiyor cunku bebislerimizi en iyi biz biliyoruz. benim oglan da hep kafasindan terler. iki dakika kendi kendine oynasin kafasi terliyo. sanirin ki cok bi is yapti mubarek kaydirigubbakcemile3

al işte durduk yere hasta edicekler cocuu.keske acsaydın arabada biraz.inşallah bişi olmaz.aklına kötü bişi getirme.
iyi aksamlarrrrrrrrrrrrrrrr
misafır agırlıyorum bılıyorsunuzz:kafamçokkarıştı
yarın gıdeceklermiş..
ösledım sızı neler yaptınızz

haftasonuna gelmişler he ii hade yerimseniben cocuklar nasıl arıza cıkarmıolar dimiCADIARZU

ben geldimm
oh yeni geldik iyi dolaşmışı ayakalrım ağrıdı her yer deli gibi indirim valla insanın gözü dönüyoo
ama hep eray beye çalıştık kılar lcw de kışlıklar baya indirimde eraya çok güzel bi mont aldım %67 indirimdeydi 20 tl ye büyük aldım seneye kışa hazır olur dedim seneye nerde bulcam bu fiyataeşofman altları aldım bi de mayo :) okadar güzel oldu ki fotosunu çeker koyarım kociş yokkene
si neler yaptınız bakıım iki geçmiş okuyım dönerim

edhaaaaak senin kocanın resimlerini gösterdim kocama.tanii len :1shok: adı hakan mıydı?bide siz düzcedemiydiniz gölcüktemi?bide denizcimiydi?

hoşgeldin canım bvend ediyodum celen le leyla nerede diye . işte burdalarmış
inşalah hasta olmaz , burada yağmur var, karı özledim valla.
bende oğluşuma astonotunu giydiriyorum yanımada bir kalın birde ince bataniye alıyorum, gittiğim yerde lazım oolursa diye. eve dönerken uyursa da kalın battaniye ile örtüyorum oh sıcacık.arabada uyumayı da çok seviyoz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…