kızlar acil bir sorum var albüme resim koyamıyorum hata veriyo sürekli resimleri küçültmekmi gerekli tecrübelilerden yardım
evet canim resimlerin boyutlarini kucultcen. orda uygun olan boyut yaziyordu, kac oldugunu hatirlayamadim simdi.. süprizzzzz
şimdik gene uyandı dedğin gibi yapim dedim delikafaduldenkucağıma aldım sakinleştirip tekrar yatıayım diye başladı meme aramaya:ecrin_bebek: vermeyince de daha bi ağladı emzirdim yattı bbakalım ben de uğraşayım dediğin doğru uyku saati geçince daha çok sinirlenp uyuyamıyo bebişler ama anne sütü alan bebek sık uyanması normal değil mi benim kzım gün içinde hemen hemen saat başı emmek ister biraz iştahlıyız cokacimcoook1 ay daha yatarken mama vermeyi düşünmüyorum sabah işteyken 1-2 öğün mama alıyo bu arada biz de mama sandalyesi bakıyoz markasını ve fiyatını yazarsan seviniriza.s.
şşş ben size bi fıkra yolluyum da az kafanızdağılsın ben sıyırmak üzereyim de :roflol:
Ortaokul ogrencisi çocuk, babasinin omuzuna dokunur, sorar:
- Baba, okulda ders verdiler, "Politika nedir",anlatmamız lazım "Nedir politika ? "
* Baba oğlunun yaşına uygun bir formül bulur:
* Bak yavrum, simdi şu kelimeleri iyice aklında tut ..Ben ücretli işçi çalıştırıyorum,
buna KAPiTALiZM diyoruz.
* Parayi nasil harcayacagimiza annen karar veriyor, ona HÜKÜMET de.
* Hepimiz aslında senin icin cabalıyouz, sen HALKSIN.
* Bebek kardesine bakan dadın, İŞÇİ SINIFI. Kardesini de GELECEK diye düsün.
* Şimdi bunları bu haliyle ezberle yarin kahvaltida sana politikayi anlatirim.
Oglan bunları ezberler, akşam olur, herkes yatar.
Gece çocuk kardeşinin ağlamasıyla uyanır.Gider bebegin odasina, bebek altını
kirletmiş ağlamaktadır. Annesinin odasine girer, annesi derin bir uyku çekmektedir, uyanmaz.
Dadısının odasına gider bir bakar ki, babasi dadısıyla aynı yatakta ...
Çocuk gerisin geriye doner, yatar...
Ertesi sabah kahvaltida babasina,"Baba ben politika neymis anladim" der.
* Babasi "Neymis soyle bakalim" diye sorunca anlatir:
--- "KAPITALIZM, ISCI SINIFINI beceriyor. Bu arada HÜKÜMET de horol horol uyuyor.
--- HALK kimsenin umurunda degil. Ve de GELECEĞİMİZ de b.k icinde..."
arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım benim uyku eğitmenliği gibi bi eğitimim falan yok kaydirigubbakcemile3 size yanlış bişeyler de söylemek istemem.. ama okuduğum şeylere göre sadece anne sütü bile alsa eğer bir öğünde karnını güzel doyuruyosa (5 aylık bebek için 210-240 ml anne sütü-mama demekti yanlış hatırlamıyosam)
abooo 210 ml sütü bi seferde nerden bulcazki tabi bi seferde o kadar içse uynmaz ama benim o kadar sütüm olmuyo :1shok: aman zaten katılara geçmeye az kaldı biz de geceuyanmalara alıştık bebişler sağlıklı olsun da onlarda düzen tutturur elbet
bu arada dbestcim neden üzülüyosun memeleketine git güzel tatilini yap eşin başının çaresine bakar ben de doğumdan sonra gittim epey uzun süre kaldım çok ihtiyacım vardı bebişler hemn alışır unutsa bile kan bağı var merak etme arkadaşımın 1buçuk yaşında bebeği var eşi afganistandan geldi 6 aylık görevdeydi sanki hiç ayrlmamış gibi kucağına atlamış Şeniz
ben hamileliğimin son ayını ve doğumdan sonraki 2,5 ayı annemlerde geçirdim zaten.. ama şimdi eylül var durum farklı yani bukadar uzun süre kalamam düzenimiz bozulur.. lisede okuyan kardeşim olmasa annem gelirdi ama o da bırakamıyo.. neyse canları sağolsun.. hayatımız özlemekle geçiyo :çok üzgünüm:
eşinin adı ne?görevden gelenin.bizimkilerden cok gitti afganistana.malatyadanda giden oldu.kocecim soriiarkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım benim uyku eğitmenliği gibi bi eğitimim falan yok kaydirigubbakcemile3 size yanlış bişeyler de söylemek istemem.. ama okuduğum şeylere göre sadece anne sütü bile alsa eğer bir öğünde karnını güzel doyuruyosa (5 aylık bebek için 210-240 ml anne sütü-mama demekti yanlış hatırlamıyosam)
abooo 210 ml sütü bi seferde nerden bulcazki tabi bi seferde o kadar içse uynmaz ama benim o kadar sütüm olmuyo :1shok: aman zaten katılara geçmeye az kaldı biz de geceuyanmalara alıştık bebişler sağlıklı olsun da onlarda düzen tutturur elbet
bu arada dbestcim neden üzülüyosun memeleketine git güzel tatilini yap eşin başının çaresine bakar ben de doğumdan sonra gittim epey uzun süre kaldım çok ihtiyacım vardı bebişler hemn alışır unutsa bile kan bağı var merak etme arkadaşımın 1buçuk yaşında bebeği var eşi afganistandan geldi 6 aylık görevdeydi sanki hiç ayrlmamış gibi kucağına atlamış Şeniz chicco polly safari modeli 195 e almış eşim şimdi onu kuruyoruzzz :dance:
:
asil benim hayatim ozlemekle geciy bea.. bu gurbetlik ne zormus senağlama saka maka ben de alamanci oldum kaydirigubbakcemile2
ewet cok zormus gurbetlik.ister almanyada ol istersen 200 km uzaklıkta.bi kere cıktın mı memleketinden acı acı koyuyo senağlama
muhaha tamer tabi kurulur müdür gibi kaydirigubbakcemile3 kımırdıcak yeri yok tosssunumun Şenizben de merak ediyorum celencim mama sandalyesi olayini. tamer müdür kibin oturuyodu ama.. ben de begendim bitane. accik yatay duruma da getirebiliyosun. su donem icin en rahati oolur heralde. ama bu tahta mama sandalyelerine falan oturamazlar daha..
valla ben yas 18 ciktim evden :a015: 5 sene ankarada universite yurdunda. 1 agustos 2003ten beri de alamanyadayim. alamanya alamanya benim gibi guzelini bulamanya diye de dalga gece gece gelmistim kaydirigubbakcemile3 annem cok uzuluyodu arkamdan da ben anlamiyodum. arda dogduktan sonra dank etti. ondan uzaklarda nefes alamam gibi geliyo :sm_confused:
Ben gelduumm ne yaptiniz bakimm esimin teyzesigile gittik oglusunun dogum gunu vardii onu kutladikk gedik disarisi buzz kar yagiyoo bende hacere giderken ici polarlii astronotun altli uztuu ayri takim olanini giydordin bide battaniye aldimm yanima ustune tutarim arabada diye babannemiz yokk usurr anakucagina da koy battaniyeye sar diye tutturdu ben bebemin huyunu bilmiyomuyum terler yok kiziim kapi buiz hadii sardik bide bu canta gibi olan ana kucagimi neyse onun icine soktukk bebe suu olmuus gidene kadarr deli oldumm kafasi banyo yapmis gibui yaa yaa hay allahimm sinir oldumm ins hasta olmazz
al işte durduk yere hasta edicekler cocuu.keske acsaydın arabada biraz.inşallah bişi olmaz.aklına kötü bişi getirme.Ben gelduumm ne yaptiniz bakimm esimin teyzesigile gittik oglusunun dogum gunu vardii onu kutladikk gedik disarisi buzz kar yagiyoo bende hacere giderken ici polarlii astronotun altli uztuu ayri takim olanini giydordin bide battaniye aldimm yanima ustune tutarim arabada diye babannemiz yokk usurr anakucagina da koy battaniyeye sar diye tutturdu ben bebemin huyunu bilmiyomuyum terler yok kiziim kapi buiz hadii sardik bide bu canta gibi olan ana kucagimi neyse onun icine soktukk bebe suu olmuus gidene kadarr deli oldumm kafasi banyo yapmis gibui yaa yaa hay allahimm sinir oldumm ins hasta olmazz
iyi aksamlarrrrrrrrrrrrrrrr
misafır agırlıyorum bılıyorsunuzz:kafamçokkarıştı
yarın gıdeceklermiş..
ösledım sızı neler yaptınızz
muhaha tamer tabi kurulur müdür gibi kaydirigubbakcemile3 kımırdıcak yeri yok tosssunumun Şeniz
:çok üzgünüm: :teselli:
hoşgeldin canım bvend ediyodum celen le leyla nerede diye . işte burdalarmışBen gelduumm ne yaptiniz bakimm esimin teyzesigile gittik oglusunun dogum gunu vardii onu kutladikk gedik disarisi buzz kar yagiyoo bende hacere giderken ici polarlii astronotun altli uztuu ayri takim olanini giydordin bide battaniye aldimm yanima ustune tutarim arabada diye babannemiz yokk usurr anakucagina da koy battaniyeye sar diye tutturdu ben bebemin huyunu bilmiyomuyum terler yok kiziim kapi buiz hadii sardik bide bu canta gibi olan ana kucagimi neyse onun icine soktukk bebe suu olmuus gidene kadarr deli oldumm kafasi banyo yapmis gibui yaa yaa hay allahimm sinir oldumm ins hasta olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?