stnadrtta gidiik anamçsen bakma onun tombiş suratına.cemre suan tahmini 7 kilodur bunun 4 kilosu yüzünde kaydirigubbakcemile3 karıda bi yanak var bi gidik var maşallahkaydirigubbakcemile3
peeey uykum geldi yaw mirmirmirmir anam ağzımın içide mok gibin kafamçokkarıştı bööle ıspanağı çiğ çiğ yemişim gibi.veya 2 kutu antibiyotik içmişim gibi laelaelaelaelae sütte yok.almayı unutmusum.annem gelmeden sardalya siparişi vermiştim.dün getirmiş.bugun yaptuk.zehirlenmiş olamam herald :uhm: burda sardalya yok anasını sqatiim :mymeka:
bu ne leyyynn bi gittim 4 sayfa kıllatmışsınızzklava:
celen mama sandalyesini sormuşun ama eylül uyuyo yarın inşallah resim çeker eklerim buraya yerimseniben
soran arkadaşlar, nasıl olsa mama sandalyesi almıcak mısınız bilmiyom ben kesin alıcaktım zaten eylül fena oturmuyo hem geriye de yatabiliyor sandalyesi a.s
acaip rahat pofuduk bişey ama sadece mama yiceği zaman sandalyeye koymayı düşünüyorum çünkü ona oturunca mama yemesi gerektiğğini bilmesi lazım.. hem sofra adabı olmayan çocuklarla başetmek çok zorrrr.. sandalyesine alışsın, büyüyünce bizimle beraber masada yicek inşallahönündeki tepsi çıkıyo ve masaya yaklaştırabiliyosun
dbestcim ben de baktim dedigin sandalyeye, magic olanini begendim cok. ben de alicam. :lepi: ustude balik figurleri olani var. cok cici. baya da fonksiyonlu bisey. dedigin cok dogru canim sofra adabi cok onemli. a.s
Kizlar ben kacarr kendinize iyi bakin üstünüzzü basinizi yirtmayin hadi by
1 kılo daha vermişim yacok mutluyum.:lepi:
kıslarrr benım gorumce nassı kılo vermıs mıyım dedım.yoo aynısın dedi.
benı doğumdan sonra gormustu.76 kılo ıle doğuma gıtmıstım sadece 4 kılo gıtmişti,72 kıloyla gormüştü beni,e sımdı 61 kıloyum 15 kılo gitti,aynısın dıo. ama sonunda ıtıraf ettı.zayıfladımı soledi.
gobekte gırmiş dedi.bende yaptığım harketlerı gosterdım,yapiceeeğmiş.naniknanik
çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mircan kaya nın cd sini aldım yaw çok güzel benim bile uykum geldiii kaydirigubbakcemile3 bakalım lülü beğenecek mi kaydirigubbakcemile3
mircan kaya ne ya.. keske burda da olsa da alsak.. kurban oldugum memleketimin herseyi guzel. ardanin bi oyuncagi var, o uyku muzigi caliyor onu aciyorum ben hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?