2008 Ekim Anneleri

stnadrtta gidiik anamçsen bakma onun tombiş suratına.cemre suan tahmini 7 kilodur bunun 4 kilosu yüzünde kaydirigubbakcemile3 karıda bi yanak var bi gidik var maşallah kaydirigubbakcemile3

celencim bende şimdi albümünüze baktım maşalalh pek şeker kızın var.kirpikleri çok güzel yaaa,annesine çekmiş heral.allah nazarlardan saklasın. ömrü güzel olsun inşallah. gün günden büyüyüor sıpalar bak 5 aylık olduk bile.

aa gozun aydın hadı anneciğin gelmiş ne guzel..
ahaa niee yok len sardalya:1shok:
dıgerlerınde yok demi bişii??
bıde nası getirmiş len kokmamış mı?CADIARZU

ben çıkar hanımlr size ii kıllatmalar bak çok kıllatmayın sonra okumak zor oluyo ona göree

ben bu pc nin başına geçip ne zamn yazışsam bizm oğlan uyanıyo , radar mı vardır nedir anlamadım ki?????

bu ne leyyynn bi gittim 4 sayfa kıllatmışsınızz klava:

celen mama sandalyesini sormuşun ama eylül uyuyo yarın inşallah resim çeker eklerim buraya yerimseniben

soran arkadaşlar, nasıl olsa mama sandalyesi almıcak mısınız bilmiyom ben kesin alıcaktım zaten eylül fena oturmuyo hem geriye de yatabiliyor sandalyesi a.s

acaip rahat pofuduk bişey ama sadece mama yiceği zaman sandalyeye koymayı düşünüyorum çünkü ona oturunca mama yemesi gerektiğğini bilmesi lazım.. hem sofra adabı olmayan çocuklarla başetmek çok zorrrr.. sandalyesine alışsın, büyüyünce bizimle beraber masada yicek inşallah önündeki tepsi çıkıyo ve masaya yaklaştırabiliyosun

çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mircan kaya nın cd sini aldım yaw çok güzel benim bile uykum geldiii kaydirigubbakcemile3 bakalım lülü beğenecek mi kaydirigubbakcemile3

dbestcim ben de baktim dedigin sandalyeye, magic olanini begendim cok. ben de alicam. :lepi: ustude balik figurleri olani var. cok cici. baya da fonksiyonlu bisey. dedigin cok dogru canim sofra adabi cok onemli. a.s

1 kılo daha vermişim yacok mutluyum.:lepi:
kıslarrr benım gorumce nassı kılo vermıs mıyım dedım.yoo aynısın dedi.
benı doğumdan sonra gormustu.76 kılo ıle doğuma gıtmıstım sadece 4 kılo gıtmişti,72 kıloyla gormüştü beni,e sımdı 61 kıloyum 15 kılo gitti,aynısın dıo. ama sonunda ıtıraf ettı.zayıfladımı soledi.
gobekte gırmiş dedi.bende yaptığım harketlerı gosterdım,yapiceeeğmiş.naniknanik

dbestcim ben de baktim dedigin sandalyeye, magic olanini begendim cok. ben de alicam. :lepi: ustude balik figurleri olani var. cok cici. baya da fonksiyonlu bisey. dedigin cok dogru canim sofra adabi cok onemli. a.s

hmmm senin beğendiğin bizimkinin bi üst modeli, anakucağı gibi tam yatıyomuş ben gerek görmedim ona çünkü oturarak yemek yemeyi öğretmeyi planlıyorum kaydirigubbakcemile3 onun dışında diğer özellikleri aynı zaten :lepi:

aferin kiz sana.. bi de ben 61 olsam! senin gorumce kiskanmistir seni zayifcek gorunce :jeyyar:

yarın da içine lülüyü koyup resim çekicem :lepi:

resim yüklemiyo neyse yaa yarın görürsünüzzz

chicco polly safari işteee

mircan kaya ne ya.. keske burda da olsa da alsak.. kurban oldugum memleketimin herseyi guzel. ardanin bi oyuncagi var, o uyku muzigi caliyor onu aciyorum ben hep..

çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mircan kaya nın cd sini aldım yaw çok güzel benim bile uykum geldiii kaydirigubbakcemile3 bakalım lülü beğenecek mi kaydirigubbakcemile3

cokk guzell demı......
ben bayıldım sesıne 1a "anne" gıbı sölüoo:asigim:
iklim duya duymaz susuyor,dınlıyor gozlerını tavana dıkıp,sonra yavass yavass kapanyorr vee uyuyorr:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…