edhaaaaak senin kocanın resimlerini gösterdim kocama.tanii len :1shok: adı hakan mıydı?bide siz düzcedemiydiniz gölcüktemi?bide denizcimiydi?
yok anam bizimki kara-havacı.ama o deilmiş.onun tanıdığı denizciymiş.ama cok benzio simaları dio kaydirigubbakcemile3aboww gerçek mi :1shok:kız bak ahbap çıkcaz
he hakan benim kocişim:asigim: dücedeyiz biz
ama denizci deiliz:çok üzgünüm:
karşıki dağlar jandarma jandarma...siz denizci misiniz ki:uhm: nerden tanıyoo
senin kocişin fotosu yok albümünde
yok anam bizimki kara-havacı.ama o deilmiş.onun tanıdığı denizciymiş.ama cok benzio simaları dio kaydirigubbakcemile3
olsun tanışır kaynaşırık bigün anacım :içelim:
ayrıca bak bizimki 2004 te kara havacılık kursuna gittiydi belkim o arada tanışmış olabilii:uhm:
celen cemre kac kilo dogdu?
al işte durduk yere hasta edicekler cocuu.keske acsaydın arabada biraz.inşallah bişi olmaz.aklına kötü bişi getirme.
haftasonuna gelmişler he ii hade yerimseniben cocuklar nasıl arıza cıkarmıolar dimiCADIARZU
amaann.. evde bebis varken yatili misafir de cok zor bea. hemi de cocuklu. valla kolay gelsin anacim sana..
citircim simdi albumune baktim. bayildim iklimin resimlerine ya yok boyle guzellik :asigim:
2880 dodu anacım cokacimcoook 38. haftada.
cıkarmazlarr mıı?annelerı sevmek ıstıyor halıyle halası,2 cocuk kıskanclıktan delıye donuyor.vurmaya cekıstırmeye calısyorlar.bende alayım kucagıma,bende opeyım..
amaa pışıkkk sokakata bulmadım ben cocugumu.:1closedeyes:.zarar gelmesınden cok korkuuyorum.oyuzden.tepkımı koydum.:1closedeyes:
ıklım ıse btun gun kucağımda gezdi.bırakmadıgım için.işim oldugunda ıse babasına teslım ettım tembıhleyıp.ne yapayım..atlattık bugunude kazasız belasız.yavrum uyudu.yarın da yolcular zaten hayırlsıılen.
anam bıde cuma gunu geldıler ya bunlar,o gun kocişin eskı oklundan örtmenn arkideşlerde geldı karı-koca onlarında var cocukları 4,5 yasında.anamm ev cocuk doldu.
ıklım acayıp yabancı yapıyor.ağlıyor yabancı gorunce.ama sora alışıyor yavas yavas..
tesekkkurrr ederızz teyzoşuuu:nazar:
amaninnn minicik dogmus yavrumm :1shok: ama iyi bakmissin annesi masallah
stnadrtta gidiik anamçsen bakma onun tombiş suratına.cemre suan tahmini 7 kilodur bunun 4 kilosu yüzünde kaydirigubbakcemile3 karıda bi yanak var bi gidik var maşallahkaydirigubbakcemile3
aman hadi sağsalim gitsinler.yavrum ürkmüştür kıyamam :teselli:
bizimki de yavastan yabanciliyor. onceden hic yapmazdi. ev birden kalabalik olup da herkes ona bakinca, hele bi de aman da ne tatli ne sirin derlerse agliyor kaydirigubbakcemile3
kaçlıymış eşin?sorii herüfanam ben en iisi ona veriim onlan konusun yaw :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?