2008 Ekim Anneleri

bu arada yemeği de dışarda yedik tam konunun üstüne yazıım hemen restoranda mama sandalyesi vardı ben oturamaz dedim daha ama yatış pozisyonuna aldılar çok da güzel oldu orda rahat rahat mamasını da yedirdim sonra kendi kendine çıngırağıyla oynadı
benim de en kısa zamanda mama sandalyesi almam gerekiyo artıkın

edhaaaaak senin kocanın resimlerini gösterdim kocama.tanii len :1shok: adı hakan mıydı?bide siz düzcedemiydiniz gölcüktemi?bide denizcimiydi?

aboww gerçek mi :1shok:kız bak ahbap çıkcaz
he hakan benim kocişim:asigim: dücedeyiz biz
ama denizci deiliz:çok üzgünüm:
karşıki dağlar jandarma jandarma...siz denizci misiniz ki:uhm: nerden tanıyoo
senin kocişin fotosu yok albümünde

bizim edirnedeki kuzenimiz gümrükten almıştı galiba çok uygun fiyata mama sandalyesi, çok menun olduklarını anlatıyordu.üstelik çok uygun fiyata da almışlardı.aslında bir ihtiyaç galiba .

yok anam bizimki kara-havacı.ama o deilmiş.onun tanıdığı denizciymiş.ama cok benzio simaları dio kaydirigubbakcemile3

yok anam bizimki kara-havacı.ama o deilmiş.onun tanıdığı denizciymiş.ama cok benzio simaları dio kaydirigubbakcemile3

olsun tanışır kaynaşırık bigün anacım :içelim:
ayrıca bak bizimki 2004 te kara havacılık kursuna gittiydi belkim o arada tanışmış olabilii:uhm:

olsun tanışır kaynaşırık bigün anacım :içelim:
ayrıca bak bizimki 2004 te kara havacılık kursuna gittiydi belkim o arada tanışmış olabilii:uhm:

kaçlıymış eşin?sorii herüf anam ben en iisi ona veriim onlan konusun yaw :dilcikar:

amaann.. evde bebis varken yatili misafir de cok zor bea. hemi de cocuklu. valla kolay gelsin anacim sana..

cıkarmazlarr mıı?annelerı sevmek ıstıyor halıyle halası,2 cocuk kıskanclıktan delıye donuyor.vurmaya cekıstırmeye calısyorlar.bende alayım kucagıma,bende opeyım..
amaa pışıkkk sokakata bulmadım ben cocugumu.:1closedeyes:.zarar gelmesınden cok korkuuyorum.oyuzden.tepkımı koydum.:1closedeyes:
ıklım ıse btun gun kucağımda gezdi.bırakmadıgım için.işim oldugunda ıse babasına teslım ettım tembıhleyıp.ne yapayım..atlattık bugunude kazasız belasız.yavrum uyudu.yarın da yolcular zaten hayırlsıılen.

anam bıde cuma gunu geldıler ya bunlar,o gun kocişin eskı oklundan örtmenn arkideşlerde geldı karı-koca onlarında var cocukları 4,5 yasında.anamm ev cocuk doldu.
ıklım acayıp yabancı yapıyor.ağlıyor yabancı gorunce.ama sora alışıyor yavas yavas..

citircim simdi albumune baktim. bayildim iklimin resimlerine ya yok boyle guzellik :asigim:

tesekkkurrr ederızz teyzoşuuu:nazar:

aman hadi sağsalim gitsinler.yavrum ürkmüştür kıyamam :teselli:

bizimki de yavastan yabanciliyor. onceden hic yapmazdi. ev birden kalabalik olup da herkes ona bakinca, hele bi de aman da ne tatli ne sirin derlerse agliyor kaydirigubbakcemile3

amaninnn minicik dogmus yavrumm :1shok: ama iyi bakmissin annesi masallah

stnadrtta gidiik anamçsen bakma onun tombiş suratına.cemre suan tahmini 7 kilodur bunun 4 kilosu yüzünde kaydirigubbakcemile3 karıda bi yanak var bi gidik var maşallah kaydirigubbakcemile3

peeey uykum geldi yaw mirmirmirmir anam ağzımın içide mok gibin kafamçokkarıştı bööle ıspanağı çiğ çiğ yemişim gibi.veya 2 kutu antibiyotik içmişim gibi laelaelaelaelae sütte yok.almayı unutmusum.annem gelmeden sardalya siparişi vermiştim.dün getirmiş.bugun yaptuk.zehirlenmiş olamam herald :uhm: burda sardalya yok anasını sqatiim :mymeka:

haaayyyden eyü geceler.artukun hepiniz sabaha kadar uyuyonuz gibi.banada dua edin please.bugun sabaha kadar uyuyak senağlama çok öpenzi Şeniz

stnadrtta gidiik anamçsen bakma onun tombiş suratına.cemre suan tahmini 7 kilodur bunun 4 kilosu yüzünde kaydirigubbakcemile3 karıda bi yanak var bi gidik var maşallah kaydirigubbakcemile3

yanaciklara bakan harbiden aldaniyor o zaman.. 7 kiloysa kus gibidir o ya, butun gun tasisam yorulmam.. zira arda kollarimi kopariyor kafamçokkarıştı

aman hadi sağsalim gitsinler.yavrum ürkmüştür kıyamam :teselli:

bizimki de yavastan yabanciliyor. onceden hic yapmazdi. ev birden kalabalik olup da herkes ona bakinca, hele bi de aman da ne tatli ne sirin derlerse agliyor kaydirigubbakcemile3

PpPPpp İKLİM uyyordu halası geldıgınde.
ben mısafırlerın yanına gırmıstım hemen hosgeldınız deyıp,mısafırlere aypı olmasın deyi,
telsız de acık salonda,
halası sırek ıklımının yanına gırmiş.oda uyanmıs o anda halasıda kuzumm dedi,
bız duyuyoz tabi.kaydirigubbakcemile3
ıklım bastı çingarııııkaydirigubbakcemile3ı
e bır anda tanımadı bırını gordu karsısında kolay mıkaydirigubbakcemile3kostm yetıstım hemen xor sakınlestırdım.
nsanın hoşuna gıdıyor yapması aslında bı yadan ıyı bıyandan kotukaydirigubbakcemile3
cok ıstedım yabancı yapan cocugum olsun ıkı tane doğurdum ikiiside olmadı dıyo:roflol:

kaçlıymış eşin?sorii herüf anam ben en iisi ona veriim onlan konusun yaw :dilcikar:

benimki de tepemde demin aynı şeyi sorduydu biz 2002 liyiz anacım siz kaçlısınız bakeem
benm de uykum geldi valla pc yi açık bırak hele kocişler yazışsınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…