2008 Ekim Anneleri

cokk guzell demı......
ben bayıldım sesıne 1a "anne" gıbı sölüoo:asigim:
iklim duya duymaz susuyor,dınlıyor gozlerını tavana dıkıp,sonra yavass yavass kapanyorr vee uyuyorr:asigim:

evet ben de çok beğendim canım..

ayrıca o kadını çok pis kıskandım personal web sitesinde biyografisini okudun mu :dilcikar:

Son düzenleme:

tebrik ederim canım.kadınlar nednese birbirlerini sebepsiz yere kıskanır.
kilo vermisşin demek zor gelir nedense.15 kilo da fark edilmez mi yani.
ama 500gr.dahi alıncaa hemen fark ediliyo nedense.şakkıdı

tebrik ederim canım.kadınlar nednese birbirlerini sebepsiz yere kıskanır.
kilo vermisşin demek zor gelir nedense.15 kilo da fark edilmez mi yani.
ama 500gr.dahi alıncaa hemen fark ediliyo nedense.şakkıdı

nedense??
heralde ya 15 kılo bu..
dun denedım eskı pantolanlarıma gırebılıyorum artık,düğmelerı kapatmakta zorlanıyorum gercı hala.hamıle kaldığımda da 4 kılo falan fazla vardı cunkı bır okadar daha versem rahatlıycem.
ama ben cok azımlıyımdır verırım yani.acayıp tutuarım kendmi.
ama bugun pizza yaptım ödüllendıdrım kendımi

bıryandan dıger sekmeden gecmısı okuyordum alıntılarmı yaptım bır guzel okadar cevap yazdım,tam yolliicimm bağlantı gitti sılındiiiiiÇok üzgünüm çoook
aklımda kalan bişi yok işin kotusuu pek..

dbest roxı sormus .evt heryerde bulunmuyor esım byerlerden alıo onu ama nerden bılmiorum bi sorm yarın ama bim olabılır ..

hıı nıhale gecmiş olsu dıyeceğğdim..

başkaa bişi hatırlamiimÇok üzgünüm çoook

bende bugün pizza yaptım ve biraz fazla ödüllendirdim galiba kendimi.eski pantolonlarımı bende giymeye başladım.hamile kaldığım kiloya döndüm ama galiba vücud doğum yapınca salınıyo glaiba spor şart galiba toparlanmak için. izmirde benimde amcamın kızları var ikisi de manken gibi maşallah ,izmililer formlarını korur.hemide ikisi de doğum yaptı sanki hiç doğum yapmöaış gibiler havasından mıdır nedir izmirin:uhm:

valla olabilüükaydirigubbakcemile3

3 gün ventolin aldık iyi çok şükürr uzun sürmedi..siz de ne var yok var mı değişiklik???

yokk canım bişicik yok..
kısaca ozetlıyım saaa
bak benım gorumce geldı onu agırlıorum ıkı ccuklu yarn gıdıcek..
celenınde anası geldı.balık goturmus ona ızmırden.bı garıp olmus yıyınce belkı zehırlenmiştir delü karukaydirigubbakcemile3
sonracımaa leyloş pek konusmadı...
dbestlerde lülücüğe mma sandalyesı almıslar onu kurmuslar.yarın fotosuu koyceğğmiş..
sonraa nıhalın esi kafasını duvara carpmıs sargılı gelmiş eve canım korkmuş..ama ıyıymıs herhalde..
adrıancık da vatanım vatanım dıye sayıkladı gettüü...
yaa böle işt hatırladıklarım..kaydirigubbakcemile3

yerım ben tamerın o bornozunu sarı civcivv olmuss bu yafff,cok guzel fotoo

sğll cnm özetlemen iyi olduu walla Şeniz
bizde gezdikk bugünn ama harika birgündüü yarın 15 de gitcekk ağlamaklıyızz bu geceee senağlama

3 gün ventolin aldık iyi çok şükürr uzun sürmedi..siz de ne var yok var mı değişiklik???

bu arada sevındım ya ıyı olmasına..
eyı ya merak ettım bende goremeyınce...
sız naptınızz
kankış yarın mı yolcu kısmetse?

sğll cnm özetlemen iyi olduu walla Şeniz
bizde gezdikk bugünn ama harika birgündüü yarın 15 de gitcekk ağlamaklıyızz bu geceee senağlama

benım mısafırler 15:00 de yolcu..
ne guzel canım her anınızı dolu dolu gecırdınız emınım..
hıc aglamaklı olmayın bence ne guzel yıne gorusebıldınız,hasret gıderdınız
gonul ısterkı tum sevdıklerı bırarada olsun ama napalım..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…