2008 Ekim Anneleri

kızlar kızmayın sildiğim için sizede göstercemm kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aa ne guzellldelikafadulden
bu kım yaa ne saa benzii ne kankısıne??

hadii ben kaçarr :çok üzgünüm: yarın bunalım takılırım biraz... eve gelmek bile istemem bilioom kendimiii gece gelirim belkiii öptümm hepücügünüzüüü

hayırrr benimm saçlarımm hepp uzunduurrr a.s şimdi boyattım ve perçem kestirdim zaten düz olduğuu içinn güzel oluyoo böylee sengözlerimebaksanab

ben yalış hatılıyorum dimekk..sırnaşık şey
rengi güzelmiş canım yakışmıs saaada bırakda guzel oldugunu bız söyliiyekk
hıh:dilcikar:
hade ben kactım yaff.uykum geldiikaydirigubbakcemile3

iyi gecelerr
bunalım yapmaaaaaaaaaaaaa
kankıne kk ekım anaları olarak slmlarımızı ilet ve ıyı yolculuklar dıledımizi sülee..
öptümm hadii.

günaydın herkese bu çocuk başkasının olsaydı heralde bu sabah terk ederdim..beni çıldırmanın eşiğine getirdi....o kadar...
sabah 5 te uyandı gazı vardı 1 saat öyle böyle uyuttum..az önce bi başladı yok yaaa susmuyo ne yaptımsa olmadı....çileden çıkardı beni.....sinirimden ağlıyorum artık sabrım tükendi...geçicekmi bu günler bilmem..

geçicek inşallah bazen tutunca tutturuyor sıpalaaaar

Gunaydinn kizalrr bugun dbest in uyku teknigini deneyimdedim besigine koydum hic kucagima almak gerekmeden uyudu ehehé benim kizim melek yavv hacer zaten zor uyuyan bi bebek degi ama gunduz uykusu.cok kisaa du bakalim simdi uyudu kac dk uyuyacak uyku siresini uzatmak icin ne yapmak gerekir acep

günaydın len millet mirmirmirmir nirdesiniz bakam?

hadi eyi geceler olsun bakalim. kizin da sen de misil misil uyuyum insallah :
3 te kalktı.emdi uyudu.8 bucukta kalktı bu ii bişimiCADIARZU

benimki de tepemde demin aynı şeyi sorduydu biz 2002 liyiz anacım siz kaçlısınız bakeem
benm de uykum geldi valla pc yi açık bırak hele kocişler yazışsın

benümkü 94 lü bacum.annneeeyy yaslanmusuz kııızz
he anam büyüdük gibi.eski resimlere bakınca koca bebek gibi.buarada kirpikleri aynı ben.liseye giderken kirpiklerim kasımın üstüne cıkıo die kestiydim cahallık işte kaydirigubbakcemile3
aa gozun aydın hadı anneciğin gelmiş ne guzel..
ahaa niee yok len sardalya
dıgerlerınde yok demi bişii??
bıde nası getirmiş len kokmamış mı?
burda sardalya yok anam.izmirde suratımna bakmadığımız hamsi var.bide istavrit.yöresel balıkları :dilcikar: annem onu yoğurt kabına koymus.üstüne buz doldurmus.ağzını kapatım balık torbaları varya onun içine sokmuş.havada soğuk olunca bişicik olmamıs cokacimcoook
kesinlikle katılıyorum.masa/sofra adabını bilmeliler.en bastan verilmeli.en sinir olduğumsa annenin tabakla peşinden dolasması :mymeka:

iyi gecelerrr kızlarr :
gezdin gezdin geldin dimi kıllı karı :mymeka: hiç kıskanmadım :dilcikar:
anam bende sapına kadar izmirliyim ama form morm kalmadı.camış gibiyim :CüvCüv:
sğll cnm özetlemen iyi olduu walla
bizde gezdikk bugünn ama harika birgündüü: yarın 15 de gitcekk ağlamaklıyızz bu geceee
hadi sağsalim varsın yerine.bellimi olur bi günde cocukları alır sen gidersin.bide oraları kıllatırsınız :lepi:

kızlar kızmayın sildiğim için sizede göstercemm
ne o ne o delikafadulden

gamzecim oku bakalım bi efeyi yaa :çok üzgünüm: rahatsız mı ediolar acaba meleği :çok üzgünüm:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, zuleyhaECRIN
yavrum hep senlen yanlız kaliik ama iki kelam yazdığın yok :mymeka: benü beğenmiyormusun :çok üzgünüm:lülülülülülü

günaydınlar ii pazarlar
temizliğe devam bi mola verdim ama kimse yok yatın baaam kıllı karılar işe başlayınca böle yatamıycanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…