aa ne guzellldelikafadulden
bu kım yaa ne saa benzii ne kankısıne??
benimm lenn :mymeka: tanımadın mıı
cokk değişik cıkmış len..tanımadım valla...
kaydirigubbakcemile3
gel öpicejemm gellŞeniz
değişikk karuyuum canım kaydirigubbakcemile3
yaa senın saclar omuzdadegıl mıydıı yaf?
hayırrr benimm saçlarımm hepp uzunduurrr a.s şimdi boyattım ve perçem kestirdim zaten düz olduğuu içinn güzel oluyoo böylee sengözlerimebaksanab
günaydın herkese bu çocuk başkasının olsaydı heralde bu sabah terk ederdim..beni çıldırmanın eşiğine getirdi....o kadar...
sabah 5 te uyandı gazı vardı 1 saat öyle böyle uyuttum..az önce bi başladı yok yaaa susmuyo ne yaptımsa olmadı....çileden çıkardı beni.....sinirimden ağlıyorum artık sabrım tükendi...geçicekmi bu günler bilmem..
3 te kalktı.emdi uyudu.8 bucukta kalktı bu ii bişimiCADIARZUhadi eyi geceler olsun bakalim. kizin da sen de misil misil uyuyum insallah :
benimki de tepemde demin aynı şeyi sorduydu biz 2002 liyiz anacım siz kaçlısınız bakeem
benm de uykum geldi valla pc yi açık bırak hele kocişler yazışsın
he anam büyüdük gibi.eski resimlere bakınca koca bebek gibi.buarada kirpikleri aynı ben.liseye giderken kirpiklerim kasımın üstüne cıkıo die kestiydim cahallık işte kaydirigubbakcemile3celencim bende şimdi albümünüze baktım maşalalhpek şeker kızın var.kirpikleri çok güzel yaaa,annesine çekmiş heral.allah nazarlardan saklasın. ömrü güzel olsun inşallah. gün günden büyüyüor sıpalar bak 5 aylık olduk bile.
burda sardalya yok anam.izmirde suratımna bakmadığımız hamsi var.bide istavrit.yöresel balıkları :dilcikar: annem onu yoğurt kabına koymus.üstüne buz doldurmus.ağzını kapatım balık torbaları varya onun içine sokmuş.havada soğuk olunca bişicik olmamıs cokacimcoookaa gozun aydın hadı anneciğin gelmiş ne guzel..
ahaa niee yok len sardalya
dıgerlerınde yok demi bişii??
bıde nası getirmiş len kokmamış mı?
kesinlikle katılıyorum.masa/sofra adabını bilmeliler.en bastan verilmeli.en sinir olduğumsa annenin tabakla peşinden dolasması :mymeka:bu ne leyyynn bi gittim 4 sayfa kıllatmışsınızz :
celen mama sandalyesini sormuşun ama eylül uyuyo yarın inşallah resim çeker eklerim buraya yerimseniben
soran arkadaşlar, nasıl olsa mama sandalyesi almıcak mısınız bilmiyom ben kesin alıcaktım zaten eylül fena oturmuyo hem geriye de yatabiliyor sandalyesi
acaip rahat pofuduk bişey ama sadece mama yiceği zaman sandalyeye koymayı düşünüyorum çünkü ona oturunca mama yemesi gerektiğğini bilmesi lazım.. hem sofra adabı olmayan çocuklarla başetmek çok zorrrr.. sandalyesine alışsın, büyüyünce bizimle beraber masada yicek inşallah : önündeki tepsi çıkıyo ve masaya yaklaştırabiliyosun
gezdin gezdin geldin dimi kıllı karı :mymeka: hiç kıskanmadım :dilcikar:iyi gecelerrr kızlarr :
anam bende sapına kadar izmirliyim ama form morm kalmadı.camış gibiyim :CüvCüv:bende bugün pizza yaptım ve biraz fazla ödüllendirdim galiba kendimi.eski pantolonlarımı bende giymeye başladım.hamile kaldığım kiloya döndüm ama galiba vücud doğum yapınca salınıyo glaiba spor şart galiba toparlanmak için. izmirde benimde amcamın kızları var ikisi de manken gibi maşallah ,izmililer formlarını korur.hemide ikisi de doğum yaptı sanki hiç doğum yapmöaış gibiler havasından mıdır nedir izmirin:
hadi sağsalim varsın yerine.bellimi olur bi günde cocukları alır sen gidersin.bide oraları kıllatırsınız :lepi:sğll cnm özetlemen iyi olduu walla
bizde gezdikk bugünn ama harika birgündüü: yarın 15 de gitcekk ağlamaklıyızz bu geceee
ne o ne o delikafaduldenkızlar kızmayın sildiğim için sizede göstercemm
gamzecim oku bakalım bi efeyi yaa :çok üzgünüm: rahatsız mı ediolar acaba meleği :çok üzgünüm:günaydın herkese bu çocuk başkasının olsaydı heralde bu sabah terk ederdim..beni çıldırmanın eşiğine getirdi....o kadar...
sabah 5 te uyandı gazı vardı 1 saat öyle böyle uyuttum..az önce bi başladı yok yaaa susmuyo ne yaptımsa olmadı....çileden çıkardı beni.....sinirimden ağlıyorum artık sabrım tükendi...geçicekmi bu günler bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?