keremin öğlen çorbasına kıyma katılıor akşam da çorba yiycekse tavuk sulu yapıorum ama akşam beni çok emdiyse çorba yemior akşam düzenimiz tam oturmadı yani
ya merancım babası keremi yüzdürcem diye plan yapıodu zararlı mı diosun şimdi denizsenağlama
hatta tavuk suyu yaptım tencerede önce tavukları kendi suyuyla biraz pişiriyorsun sonra üzerine su koyuyorsun çeşitli sebzeler ve defne yaprağı da koydum sebzeleri ve tavukları süzüp suyunu buz poşetlerine doldurup attım buzluğa çorbalarına koyuyorum mutlakaa...
annesi geldi ya celenin uğramaz pek buralara..:dilcikar:
kızlar merhaba geçmişi ancak okuyabildim.......
akşam oğluma ü..he..ba.. nin armutku tahıllısını verdim çıkardı sevmedi heralllllllllllll
sabah bebel...ın sebzeli pirinçlisini verdim onu da yimedi.........
şimdi kabak patates havuç pirinç çorbası yaptım gendüm uyanınca deniycem...
geceleri saat başı ayaktayım üstünü çok açıyor...........
tulumu hiç sevmedii...........
şikayetim bu kadaaaaaar
bence çok karıştırma eğer yeni başladıysan önce kabak patates püre sonra kabak patates pirinç şeklinde versen daha iyi olur
daha da varsa şikayetin ya atalım nezareteee kaydirigubbakcemile3
Meraa seni ozlediydik bacumm nisanla tamer na datluu olmuslarr yaa cok imrendimm hemn bi oglan dogursam mi ne
amann halt etmiş dr çocuğun güdük olup olmayacağı şimdiden belli olur mu benim anam babam da minyon ama kardeşim dağlara taşlara hiç belli olmas canım cemre izmir standartlarında hoş bi hatun olacak ve bi onu gelin alacaz:jeyyar:selamün hello len kıllı karılar -tatlicadiarzu- dünden beri basım cok ağrıyo deliricem migren delirtti benüü -tatlicadiarzu-
doktor nineden geldik şimdi.7200 gr kilomuz 61 cm boyumuz geldi :çok üzgünüm: kilo standartta dedi.ama boy ve kafa %25 te kalmıs.cok üzülüyorum.doktora göre sorun yok diyo.minyon bi kız olucak diyo.anne ve baba olarakta minyonsunuz diyo.4 yasından sonra yüzme veya basketbol gibi destekleyici ektivitelere katılırsınız diyo ama ben cok üzülüyorum işte :çok üzgünüm:
bide yoğurt mayalayamıyorum dedim.ozaman hazır olanların taze olmasına dikkat et ver dedi. dedim babymix ler varmıs veriimmi 6 aydan sonra diyo dedim.yok verebilirsin artık dedi.5.ayı doldurmus dedi.mama sandalyesi alimmi dedim hayır dedi :1shok: :sm_confused: yürüteç zaten yasak.3 hafta sonra kan vericek bebiş.demir ekskliğinin durumuna bakarak kan damlasını vericek.ozamana kadar ferrol u kullanmıycaz.tadıda kötü onun zaten dedi.
sac boyatmak anne sütüne zarar verirmi dedim.hayr dedi.
cemrenin dün ve bugun kaka rengi koyu yeşildi.son günlerde deişik bişi yiyomu dedi.hayır dedim.sen dedi.ben 4 gündür soğan suyu içiyorum ddedim.ondan olur dedi.ve içme dedi.kilo vermeyide sütümün etkilenmesini isteöiosan baya bi zaman unut dedi.bundan sonra havalar ısınıcak al bebeği yürü dedi.
büle
öğle arasında C&A ya gittim baya uygun şeyler var kereme alışveriş yaptım kapri pant.aldım paçası lastikli çok şeker
tabi kızlar için daha şeker şeyler vardı
edhak senin aldığın mama önlüğünden aldım 9lira pahalı ama aldım
bu hafta ankara soğukkk olacakmışşşş poffffffffffffffffffben de gezme planları yapıyodum yaa eylüle bişeyler alacaktımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?