2008 Ekim Anneleri

bebekler 6.aydan sonra denize girebilirler özlemcim bi sakıncası yok diyorlarrr ama ben girdirmeyi düşünmüyorum a.s

hım güsel fikir ben de sebzesiz yapmıştım buz kalıbında pratik oluo hemen atıveriosun
kız meran böyle pratik yaptığın şeyleri paylaş bizimle biz deneyimsiz annelere fikirlerin güsel oluor Şeniz

kızlar merhaba geçmişi ancak okuyabildim.......
akşam oğluma ü..he..ba.. nin armutku tahıllısını verdim çıkardı sevmedi heralllllllllllll
sabah bebel...ın sebzeli pirinçlisini verdim onu da yimedi.........
şimdi kabak patates havuç pirinç çorbası yaptım gendüm uyanınca deniycem...
geceleri saat başı ayaktayım üstünü çok açıyor...........
tulumu hiç sevmedii...........
şikayetim bu kadaaaaaar

bence çok karıştırma eğer yeni başladıysan önce kabak patates püre sonra kabak patates pirinç şeklinde versen daha iyi olur

daha da varsa şikayetin ya atalım nezareteee kaydirigubbakcemile3

bence çok karıştırma eğer yeni başladıysan önce kabak patates püre sonra kabak patates pirinç şeklinde versen daha iyi olur

daha da varsa şikayetin ya atalım nezareteee kaydirigubbakcemile3

kıyamam teyzesi başladı agulamaya affettim gittiiiiiiii

Hacere yogurt mayaladim mamadan du bakalim nasil olcakk ins tutar tutsun artil kizima yogurt yedirmek istiyorum yaa bide muhallebi yaptim biraz sogusun icine muzlu seftalili meyve puresini karistirip yedirecem de 2 gundur kaka yapmiyo yaa muz iyce kabiz mi yapar elmaliyla karistirsam

Meraa seni ozlediydik bacumm nisanla tamer na datluu olmuslarr yaa cok imrendimm hemn bi oglan dogursam mi ne

Meraa seni ozlediydik bacumm nisanla tamer na datluu olmuslarr yaa cok imrendimm hemn bi oglan dogursam mi ne

bendee sizi özledimm Şeniz şimdii doğurmaa azcık kızınla tadını çıkar 4 yaş ideal gibi gelior bana...yaşları yakın olsaa dayanmak zor olur ya....
benim bu akşam misafirim gelebilüümüşş delikafadulden gideyim azcık hazırlık yapayıımm...
işleri bitirelim bebişleri uyutalım geceeee kıllatalııımmm :lepi: gece beklioorum herkesii bi aksilik olmazsa mutlaka burda olcamm
ibolya,alexiya,dbest,zambak,celen,leyla,nihal,efekaan ,nurçe,arıkan,aklıma şimdilik bu kadar gelio akşam görüşürüzzzzz

selamün hello len kıllı karılar -tatlicadiarzu- dünden beri basım cok ağrıyo deliricem migren delirtti benüü -tatlicadiarzu-
doktor nineden geldik şimdi.7200 gr kilomuz 61 cm boyumuz geldi :çok üzgünüm: kilo standartta dedi.ama boy ve kafa %25 te kalmıs.cok üzülüyorum.doktora göre sorun yok diyo.minyon bi kız olucak diyo.anne ve baba olarakta minyonsunuz diyo.4 yasından sonra yüzme veya basketbol gibi destekleyici ektivitelere katılırsınız diyo ama ben cok üzülüyorum işte :çok üzgünüm:
bide yoğurt mayalayamıyorum dedim.ozaman hazır olanların taze olmasına dikkat et ver dedi. dedim babymix ler varmıs veriimmi 6 aydan sonra diyo dedim.yok verebilirsin artık dedi.5.ayı doldurmus dedi.mama sandalyesi alimmi dedim hayır dedi :1shok: :sm_confused: yürüteç zaten yasak.3 hafta sonra kan vericek bebiş.demir ekskliğinin durumuna bakarak kan damlasını vericek.ozamana kadar ferrol u kullanmıycaz.tadıda kötü onun zaten dedi.
sac boyatmak anne sütüne zarar verirmi dedim.hayr dedi.
cemrenin dün ve bugun kaka rengi koyu yeşildi.son günlerde deişik bişi yiyomu dedi.hayır dedim.sen dedi.ben 4 gündür soğan suyu içiyorum ddedim.ondan olur dedi.ve içme dedi.kilo vermeyide sütümün etkilenmesini isteöiosan baya bi zaman unut dedi.bundan sonra havalar ısınıcak al bebeği yürü dedi.
büle

celencim üzülme ek gıdaya adam akıllı geçince toparlar kerem de az kilo almıştı 5.ayda...
sen minyonmuydun kız :roflol:
demek soğan suyu içme dedi dr bende başlamıştım ama kerem sütümü sevmedi içtiğim günler bugün içemedim soğan kalmamıştı:içelim:

öğle arasında C&A ya gittim baya uygun şeyler var kereme alışveriş yaptım kapri pant.aldım paçası lastikli çok şeker
tabi kızlar için daha şeker şeyler vardı
edhak senin aldığın mama önlüğünden aldım 9lira pahalı ama aldım

Celenn yaa benim kizda sureklii koyu yesil kaka yapiyoo ben sogan suyu icmiyomm ama ben demir damlasindan diye endise etmiyodumm

amann halt etmiş dr çocuğun güdük olup olmayacağı şimdiden belli olur mu benim anam babam da minyon ama kardeşim dağlara taşlara hiç belli olmas canım cemre izmir standartlarında hoş bi hatun olacak ve bi onu gelin alacaz:jeyyar:

aa görmüştüm o pantalonlardan ama benzeri olduğu için almadıydım iyi günlerde giysin kirletsin batırsın kerem beycokacimcoookkaydirigubbakcemile3

bu hafta ankara soğukkk olacakmışşşş poffffffffffffffffff ben de gezme planları yapıyodum yaa eylüle bişeyler alacaktımmmm

dbestim mama sandalyeniz hayırlı olsun.nerden kaça aldın bi yazıver bakam.dün bi yere misafirliğe gittik.orda da vardı mama sandalyesi bizim eylülü oturttuk maşallahsesi çıkmadı.sevdi herhal.kaydirigubbakcemile3 artık biz eylülü yavaş yavaş oturtuyoruz.siz de başladınız mı kızlar?acaba acele mi ediyoruz sizce.oturuyo ama eylülCADIARZU

ayrıca evet canım ankara çok soğuk biz de dışarı çıkamıyoruz.bi dükkana kadar gitsem mıçım donuyo.ne zaman düzelir ki bu havalar yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…