2008 Ekim Anneleri

saol teyzesi artık kendime hiç bişiy bakmıom hep oğluşuma baktım valla
tabi baksam ne olcak üstümde güsel durmuycak canım sıkılcak die heç bakmıom bile direk çocuk reyonuna

eylülcüm oturma konusu bebeğe bağlı kendini kaldırır gibi öne doğru itiyorsa destekle oturtma vakti gelmiş demekmiş hihoyyyt

saç boyatmak sakıncalı değilmiymiş?????????????bi de doktora aylık rutin için gittiniz demi celen?biz aşısı gelmeyince gitmiyoz doktora.çünkü doktorumuz yok

özlemcim destekli oturtuyorum zaten ama babaannesi sağolsun kucağına oturtuyo.oturtma erken diyorum yok yine de oturtuyo.ama eylül 3 gündür falan kendini öne doğru atıyo.

aneey sen sivaslımısııınn yoksaaa :1shok: sivas yazıomuşş yeni gördüm dee delikafadulden
evet sende mi bacım

yafrusu bizim kilo da az sen onu dert etme oğlum çok hareketli ne yapabilirim migren ben de de vaar çok geçmiş olsun

özlemcim destekli oturtuyorum zaten ama babaannesi sağolsun kucağına oturtuyo.oturtma erken diyorum yok yine de oturtuyo.ama eylül 3 gündür falan kendini öne doğru atıyo.

senin kaynana zaten tam zopalık herşeyi hemen yapmak istio
ama merak etme çocuğu kucağna alan hemen oturtuo ama erken de değil 5ayınız bitmiş bisüre oturtabilirsiniz bişiy olmaz hem öne doğru atıomuş kendini cadı bak maşallah nazar:

çakılım ateşi çıktımı yavrunun ya.valla bizim aşı öbür aya ama ben şimdiden tırsıyorum.ateş çok kafamı bozuyo.bi de çok huysuzluk yapıyo aşı olunca eylül.bakalım.geçmiş olsun bu arada.özlemcimle çakılcımın bebişlerineeŞeniz

hadi gözün aydın canım bizim öykü de çok kusuo abimin kız 2.5aylık...dr bazısı 1yaşına kadar bile sürebilio demiş o kadar sürmez bence çok şükür geçmiş sizin

Sagol canimm ayy cokk cektirdi bu kiz bana bu kusmugu yuzunden simdiide kusuyoo ama bunada sukurr eskiye goree buna raziyim

Sagol canimm ayy cokk cektirdi bu kiz bana bu kusmugu yuzunden simdiide kusuyoo ama bunada sukurr eskiye goree buna raziyim

anlıorum seni canm kerem de 1ay kadar kustu ama fışkırırcasına kusuodu vitamini yada gaz ilacını verdiğimde özellikle...ben de saflık tok yazıo die hemen veriodum beklesene yarım saat 1saat tecrübesizlik işte :mymeka:

hava pok gibi :dilcikar: ama çıkcam valla çok sıkıldımmmm
para harcamam lazım paraaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden

len dbest karısı.paran çoksa ben de gelem de bana da hedaye al len:jeyyar:.ben de para nanay.kriz bizi de furdu.ama kocişim illa başbakanın söylediği olsun 3 leyek diyo:smiley-cool:

haniymiş eylül haniymiş...şimdi prensesim gibi alınganlık yapıyım mı len meran karısıııkaydirigubbakcemilelülülülülülü

kızlar ben eylüle akşam yatmadan önce sütlü pirinçli muhallebi verdim ama gece yine de kalktı.yani muhallebi değil ne verirsem vereyim bu kız gece en az 2 defa uyanıyo

ya kızlar ben hala regl olmadım.aranızda benim gibi olan var mı?valla içim karardı.tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…