amann halt etmiş dr çocuğun güdük olup olmayacağı şimdiden belli olur mu benim anam babam da minyon ama kardeşim dağlara taşlara hiç belli olmas canım cemre izmir standartlarında hoş bi hatun olacak ve bi onu gelin alacaz:jeyyar:
aa görmüştüm o pantalonlardan ama benzeri olduğu için almadıydım iyi günlerde giysin kirletsin batırsın kerem beycokacimcoookkaydirigubbakcemile3
dbestim mama sandalyeniz hayırlı olsun.nerden kaça aldın bi yazıver bakam.dün bi yere misafirliğe gittik.orda da vardı mama sandalyesi bizim eylülü oturttuk maşallahsesi çıkmadı.sevdi herhal.kaydirigubbakcemile3 artık biz eylülü yavaş yavaş oturtuyoruz.siz de başladınız mı kızlar?acaba acele mi ediyoruz sizce.oturuyo ama eylülCADIARZU
ayrıca evet canım ankara çok soğuk biz de dışarı çıkamıyoruz.bi dükkana kadar gitsem mıçım donuyo.ne zaman düzelir ki bu havalar yaaaaaaaaa
evet sende mi bacımaneey sen sivaslımısııınn yoksaaa :1shok: sivas yazıomuşş yeni gördüm dee delikafadulden
yafrusu bizim kilo da az sen onu dert etme oğlum çok hareketli ne yapabilirim migren ben de de vaar çok geçmiş olsunselamün hello len kıllı karılar -tatlicadiarzu- dünden beri basım cok ağrıyo deliricem migren delirtti benüü -tatlicadiarzu-
doktor nineden geldik şimdi.7200 gr kilomuz 61 cm boyumuz geldi :çok üzgünüm: kilo standartta dedi.ama boy ve kafa %25 te kalmıs.cok üzülüyorum.doktora göre sorun yok diyo.minyon bi kız olucak diyo.anne ve baba olarakta minyonsunuz diyo.4 yasından sonra yüzme veya basketbol gibi destekleyici ektivitelere katılırsınız diyo ama ben cok üzülüyorum işte :çok üzgünüm:
bide yoğurt mayalayamıyorum dedim.ozaman hazır olanların taze olmasına dikkat et ver dedi. dedim babymix ler varmıs veriimmi 6 aydan sonra diyo dedim.yok verebilirsin artık dedi.5.ayı doldurmus dedi.mama sandalyesi alimmi dedim hayır dedi :1shok: :sm_confused: yürüteç zaten yasak.3 hafta sonra kan vericek bebiş.demir ekskliğinin durumuna bakarak kan damlasını vericek.ozamana kadar ferrol u kullanmıycaz.tadıda kötü onun zaten dedi.
sac boyatmak anne sütüne zarar verirmi dedim.hayr dedi.
cemrenin dün ve bugun kaka rengi koyu yeşildi.son günlerde deişik bişi yiyomu dedi.hayır dedim.sen dedi.ben 4 gündür soğan suyu içiyorum ddedim.ondan olur dedi.ve içme dedi.kilo vermeyide sütümün etkilenmesini isteöiosan baya bi zaman unut dedi.bundan sonra havalar ısınıcak al bebeği yürü dedi.
büle
özlemcim destekli oturtuyorum zaten ama babaannesi sağolsun kucağına oturtuyo.oturtma erken diyorum yok yine de oturtuyo.ama eylül 3 gündür falan kendini öne doğru atıyo.
Kizlar hacerin kusmasi azaldii cok mutluyumm var yaa
akşam epilasyona gidecümmm 2.5ay oldu uzadı artık biraz ışın yiyem bakem:bbo:
günaydın mirmirmirmir bugün aşı günümüzdü, hepatit, karma ve p.kok hepsi bugün yapıldı, iki bacağı ve bir kolundan bebişimin benneyaptımki çok ağladı zavallı yavrum çokkkk senağlama üstelik p.kok aşısı ateş de yapıyor bakalım ne yapacaz , anneme bıraktım geldim ama aklım da evde
hadi gözün aydın canım bizim öykü de çok kusuo abimin kız 2.5aylık...dr bazısı 1yaşına kadar bile sürebilio demiş o kadar sürmez bence çok şükür geçmiş sizin
Tamemen bitmebiliyomu bu sekilde kac seans
Sagol canimm ayy cokk cektirdi bu kiz bana bu kusmugu yuzunden simdiide kusuyoo ama bunada sukurr eskiye goree buna raziyim
hava pok gibi :dilcikar: ama çıkcam valla çok sıkıldımmmm
para harcamam lazım paraaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hee yaaa çokk datluuularr hele nisan bugünlerde bambaşkaa olduu delikafadulden
bendee sizi özledimm Şeniz şimdii doğurmaa azcık kızınla tadını çıkar 4 yaş ideal gibi gelior bana...yaşları yakın olsaa dayanmak zor olur ya....
benim bu akşam misafirim gelebilüümüşş delikafadulden gideyim azcık hazırlık yapayıımm...
işleri bitirelim bebişleri uyutalım geceeee kıllatalııımmm :lepi: gece beklioorum herkesii bi aksilik olmazsa mutlaka burda olcamm
ibolya,alexiya,dbest,zambak,celen,leyla,nihal,efekaan ,nurçe,arıkan,aklıma şimdilik bu kadar gelio akşam görüşürüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?