2008 Ekim Anneleri

ankarada kar yağıyo karılar.dbest şanslı hatun valla.şimdi hava da yumuşamıştır.ohhhh bebişiyle güzel güzel gezer artıkın

şimdik kimin bebişleri şu yarışmaya katıldıydı
sırf size oy vermek için üye oldum valla
hadi göriim kızlar sizi aramızdan biri kapsın bezleri iboşa celene bi de özleme verdim ama başka kim var bilmiyomm

saol edacım ama bize anca 1paket bez gelir çünkü ilk 10nun puanları almış yürümüş
çıtır leyla da var katılanlar arasında

saol teyzesi artık kendime hiç bişiy bakmıom hep oğluşuma baktım valla
tabi baksam ne olcak üstümde güsel durmuycak canım sıkılcak die heç bakmıom bile direk çocuk reyonuna

aynen haftasonu bi pantalon beğendim ama 40 bedeni oldu eskiden 34 beden giyerdim sırf 40 beden olduğu için almadım dolabımda 40 beden bişey olması psikolocimi çok bozardı:bbo:

aynen haftasonu bi pantalon beğendim ama 40 bedeni oldu eskiden 34 beden giyerdim sırf 40 beden olduğu için almadım dolabımda 40 beden bişey olması psikolocimi çok bozardı:bbo:

ooo sen baya inceymişsin gı ben eskiden 38-40 giyerdim şimdi 42 :hooray:
eee sen ne zaman işe başlıycan ben işe başlayınca veririm diodum ama henüz bi tık yok.dün sabah plates yaptım öğlen kısır börek yedim

saol edacım ama bize anca 1paket bez gelir çünkü ilk 10nun puanları almış yürümüş
çıtır leyla da var katılanlar arasında

hemen moral bosma sende baya önlerde götürüyon bayrağı
ama sadece bi kez verebiliyomuşum hırs yaptım 7 gün sonra tekrar hepiciğine vericem

5dk sonra çıkıorum eve gitcem ordan keremi de alıp dr a gitcez ama eşimle sabah böyle konuşmamştık şimdi değişti program o giydirip alıp gelcekti beraber burdan gitcektik..son anda karar değiştirio neymiş giydiremezmiş kolunu falan kırarmış çocuğun e madem sabah nie öle demiosun :mymeka:klava:

canım ben büro açıcaktım vazgeçtim kpss ye girdim kadro açılmasını bekliyom

Kizlarr yemekteyizdeki kapali bayan var yaa ben onu taniyom gulsum cok tatli biri yaa cok guzel sesi var burda yerel bi radyodaa program sunuyodu biara siirr okuyoduu cok guzell ses tonu varr her sabah dinlerdik onu evlimis ama bosanmistii bide bu kiz acikti kapanmis ilk once tanimadim cunku bayagi acik sacikti hic kapanacagii aklima gelmiezdii galibaa suu yasli kadin varya komikk o birinci olmuss

Celenn yaa benim kizda sureklii koyu yesil kaka yapiyoo ben sogan suyu icmiyomm ama ben demir damlasindan diye endise etmiyodumm
o ayrı.ben vermediğim için soğan suyundan dedi.
yok doktor bişi demio ben üzülüyorum :çok üzgünüm:
saç boyatmak sakıncalı değilmiymiş?????????????bi de doktora aylık rutin için gittiniz demi celen?biz aşısı gelmeyince gitmiyoz doktora.çünkü doktorumuz yok
sakıncalı değilmiş.ewet rutin aylık kontrol.olması gerekiyomus özel doktor.bizim hastanede bakıo.psarasız.ama docent.özel oluo.randevulu.tek kötü yanı gece bişi olsa arıyamıyon.

bendeee delikafadulden
ben geldimmmm sengözlerimebaksanab
geçmişi okuyayımmm hihoyyyt

nire gittin delikafadulden ne aldın hihoyyyt resmi koydunmu ben yokken

----------------------------

Son düzenleme:
eylüle bişeyler aldım ama iki tane pantolonun içine sığmadı kaydirigubbakcemile3 bi ara değiştirmem gerek, en nefret ettiğim şey yaaa öffff

merannnnnn senin kızın taçı vardı ya kırmızıııı hani bize versene demiştim, onun morunu lülüye aldımmmm :dilcikar: :dilcikar: :roflol:

Koca dotlù eylule olmadimi cicleri gule gule kullanin canimm gecen aşi oldugumuz gun dükkanada ugramistik yeni ne gelmis diye baktim bii tane kot slopet cok hosuma gitti hemen aldim bebeklerde bahcivan pantolan cok hosuma gider en kucugu 6 aylikti onu aldim hacere tam olduu cok yakisti ama benim cadi kafasini egip o tutturulacak metal yerle var ya orayi kemiriyoo giydiremiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…