2008 Ekim Anneleri

len dbest karısı.paran çoksa ben de gelem de bana da hedaye al len:jeyyar:.ben de para nanay.kriz bizi de furdu.ama kocişim illa başbakanın söylediği olsun 3 leyek diyo:smiley-cool:

heee çok param var sormaaa kaydirigubbakcemile3 her ay sonu kocişten azar işitiyorum yaa çalışmaya başlasaydım iyi olacaktı ama napalım herşey eylül içinnnn :lepi:

he yaaa koca dötüne olmadı valla sözde 6-9 ay diyo ama dizinden yukarı çıkmadı pantolonlarrr delikafadulden

kızlar benim yavrum çok huzursuz 2 gündürrr :çok üzgünüm: damakları kaşınıyor yaa mızmızlanıyo hep :1no2: onu böyle görmek beni çok üzüyor senağlama

Ayy yogurt olmamis yinee yaa delirejiim bidaha denemeyecem karar verdim ben mamadan yogurt yapamiyomm en acilinden bi sutcu bulmam lazim gecen pastorize sutten yapmistim kasik kasik tutmustu ama mamadan olmuyoo yaa ayy bi igrenc olmuski bu pure kavanozlarina yapmistim dibii suu gibii yogurt sulanirya hani sari gibi su birakir ayni oyle dibi suu yuzune cikmiss mamada cok kotu kokuyodu ve ayran gibi bile degildii sut resmen tarife gore yaptim oysaki doktum hemen onu yedirsem yavruum midesini bozar

jel kullanmadım henüz.. bu hafta içi dr kontrolümüz var.. ama çok huzursuz yaaa benim emzik emmeyen kızım yazıkkk damaklarına sürtebilmek için emzik emmeye uğraşıyo :çok üzgünüm: nuk tan 3lü damak kaşıyıcı aldım parçalıcak resmen nasıl sürtüyo yavrummmm senağlama bi de benim canımı çok yakıyo ama ben razıyım keşke hemen çıksa..

Ayy canimm benimm bi atlatsalardi su dis olayinii hacerde oylee elne aldigi hersey direk agzina goturuyoo bide bi kac gundur surekli emmeye calisiyo herseyii agzina neresi degerse elim kolum ayy kucagima aliyomm ya hemen boynumaa yanagima saldiriyoo emmek istiyoo doymuyoo desem muhallebi felan veriyomm yemiyoo mamadan nefret ediyoo zaten

Ibolyaa gelmedii bugun dr kontrolu mu vardi dolu isi vardi gezecedii birsuru ne yapti acabaa gelemedi hala

bugün kimse uğramadı doğru düzgün.ben de gidiyorum arkadaşlar.eylül uyandı.hadi görüşüüz

Ay bidee ben haceri emziriken sinir oluyomm meme emerken elii surekli haraket halindde ve elini agzima sokupp dudagimi cekmeye bayiliyoo emzirme pozisyonu alinca direk elini agzima soluyoo canimi nasil avcitiyoo varyaa agzimi kapatiyomm sacimi yoluyo kafami gerye atiyomm budefada boynumu ciziyoo yakami cekistiriyomm elini tutunca sinirlenip emmiyoo deli ediyoo var ya

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
niva
bir kendim bir been gidiyorum
gidiyorum çamaşırlar selede
gidiyorum ütüler sepette
gidiyorum oğliş kocişte
bir kendim bir ben gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…