2008 Ekim Anneleri

yaa bu migren için bi doktora gitseen berbat bişee bu yaaa :çok üzgünüm:
cemreyede maşallahh kıızıım doktor güzel dioo sen neyii takıoon üzülüon bee delisin nesiinn :mymeka: yeni nesil uzun olceek heçç merak etmee doktorunda ne güzel söylemiş bakk yüzme basketbol falan gönderirsiniz güzelde beslendimi tamamdırr :lepi:
Celenn yaa benim kizda sureklii koyu yesil kaka yapiyoo ben sogan suyu icmiyomm ama ben demir damlasindan diye endise etmiyodumm
hacerinki demir damlasındandır yerimseniben
Kizlar hacerin kusmasi azaldii cok mutluyumm var yaa
hadii gözünüzz aydın olsuun :teytey:
anasına çekmiştir
sğl cnmm Şeniz
haniymiş eylül haniymiş...şimdi prensesim gibi alınganlık yapıyım mı len meran karısıııkaydirigubbakcemilelülülülülülü
eylüll benimm kalbimmdeee Şeniz
hem prensesim gibi kimse alıngan olamazz kötükedihüso yakında yine damlar aldığını sattığını anlatır arkadaşları arasında çok sevildiğini söyler 2-3 kelime yazar aklım burdaa falan der giderrr kaydirigubbakcemile3
ewet bende alınıyım beni de yazmamış artk geceleri giremiyorum halim kalmıo çünkü-tatlicadiarzu-
hee kuzum yaa sen gelmioon geceleriii yoruluosun herhaldee keremin aşısıı nolduu :sm_confused:
yemekteyizde kayseri mii varmışş CADIARZU tv izlemiozz ki haberimiz olsuun :sm_confused: zaten gıcccıık oluom o yarışmayaa kötükedihüso
hee kocaa dötlüü
yaa burda sana söylemiştim ya villa happ die bi mağza var geçenlerde gittim o kadar güzel kız bebek kıyafetleri var kii bayıldıım bayıldııım öldümm bittimm süperdii yaa delikafadulden büyüğü olsa nisana alcaktımm ama yokmuşş :sm_confused: hatta internet sitesine baktım varsa fotoğrafını koyayım die fotoğrafı yokmuş kıyafetlerinn
tokayıı lülüyee aldığınaa eminmisiinn :jeyyar:
off ya sormaa tamerinde acaip sertleşmiş damakları kayınvalidem diş gelioo dedi ama doktorumuz daha zamanıı var dedii fisfisfis geçenlerde marankinin kitabını sipariş etmişlerdi alamanyadan d&r dan aldık içinde bebeklerin kolay ve hemen diş çıkarması için limon suyu sürülmesi gerektiği yazıyorduuu..benn jel kullanmıcam jelin zararlı olduğunu düşünüyorum..ama limon kullanabilürüüm :jeyyar:

noliyy leen kaydirigubbakcemile3 şarkııcııı mıı olceen leyyn başımızaaa :mymeka:

Son düzenleme:
iyi akşamlar bacular ben geldim..bugün pestilim çıktı bebişiminde pestili çıktı çok yoruldu çok huysuzlandı bütün gün hiç uyumadı çok üzüldüm çok sinir oldumÇok üzgünüm çoook.ben biyere gitmiorum bebeğimin düzeni bozulmasın die..kayınvaldemde hiçbiyere gelmion die sitem ediodu bebek görmeye gittik bu gün 12 den 5 buçuğa kadar kafamçokkarıştısora ordan annesine uğradık 5 buçuktan 8 buçuğa kadar.kafamçokkarıştı.delirdim yaaa..bişi de söylenmio çocuğu görüo ben biyere gitcek olsam aman dikkat et üşütme uykusundan olmasın bilmem ne birsürü öğüt verir bu gün onun keyfi olcaktıya hiç önemli deildi çocuğum soğuk odada da yattı uyku düzenide bozuldu ama o sadece ah yavrum vah yavrum demekle yetindi.. bidaha mı asla biryere gitmem onunla...bin pişman oldum kriz geçirdim resmen..bu kadar bencillik olmaz yanii.klava:klava:.. bebişimin hırıltısı çoğaldı oof yaaaa....sinir oldum:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

hasta olduğunu görmüyor muu sankii kötükedihüso düşüncesizlik etmişşş klava: neyse cnm galiba efede bronşiolit olmuş galiba doktora sorun eve makine alın ve buhar verin ilerlemeden allah korusun zatürre ye çevirmesinn çokk önemlii çokk 1 gün bile gecikmemek lazım iştahsızlık huzursuzluk kusma yapıyor ilerki dönemlerde daha zor olur...çocuğun bronşları iyice dolmuşş demekii lütfen 1 kere daha gidin doktoraa

kizlar merhaba, dun gece ardanin oksurugu baya agirlasti. hirilti seklinde. yavrum helak oldu. biz de uyumadik tabi. gecen sali goturdum oksuruyo dedim. bronsiolit gecmisimiz de var. ilac vermemisti dr. burda oyle. iycene geberene kadar ilac yok. bugun lutfetti. ventolin buharina basladik. biraz daha iyi. alerjik olabilirmis de olmayabilirmis de. cok beyaz tenli ve egzamasi da var dedi. boyle bebklerde gorulur diyorlar ama oyle bi tani koymak icin cok erken, siz yine de icinizi ferah tutun dedi. ama arda hik demis hans'in burnundan dusmus. bu kadar ona cekmis. benim herufte de varmis kucukken alerjik bronsit ve atim. ben daha cooook cekecem bu bronsiolitten heralde senağlama bari saglik yonunde bana cekseymis ya..

merhaba kızlarrr

effekaan ya senin kaynana ile eylul.b ninkini kazana atmak lazım haaaa klava: ben senin yerinde olsam otururum evde, kaynana ne derse desinnn bebeğimden kıymetli mi yawwww

merancım limon suyu sür bakalım tamer izin vercek mi :uhm: ben eylülü uyutmadan önce jel sürdüm çok sıkıntısı var yavrumunnn :çok üzgünüm:

bi de o tacı ben takıyom nerden bildin leyynnn puhahahah kaydirigubbakcemile3 valla gözüm kalmıştı nisanınkinde ehehehe gittim aldım kendime hem de morunuuuuu kaydirigubbakcemile3

alexa benim kankininn kankiisiinin 3 çocuğu var onlarda almanyada kalıo...3 tane küçük çocuğu var biri yeni doğan o da bronliolit olmuş ona makine vermişler...ama nasıl vermee delikafadulden
önce hastaneye gidip ventolin alıyormuş makineyi vermemişler çok zorluyorlarmış inatla vermiorlarmış makineyii...bende dedim nasıl almışş anlatıo oturdum yere dioo ya bu makineyi verirsiniz yada hastaneden kimse beni çıkaramaz demişş kötükedihüso ben hergün 3 çocuklaa buraya nasıl gelcem demiş hala vermemişlerr neyse bakmışlar bu çıkmıo hastaneden oturma eylemi işe yaramış sonra vermişlerr kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canımmm ama moralini bozma yaa böyle bi sürü bebek var tek değilsinizz.. biraz daha dikkat ediceksin ardaya ama büyüdükçe düzelecek inşallah canını sıkma.. allah şifa versinn

Son düzenleme:

kankinin kankisi türk de mi kaydirigubbakcemile3 :lepi:

bence tamer limon suyunu sever yarın deneyeyim CADIARZU pamuğu limon suyuna batırıp silerim delikafadulden

taç olayını nerden bilcem olmm nisan ın taçlarını tokalarıınıı hepp ben takıoom da ordan bilioomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bazen kavga bilee edioozz bi tavşanlı tokamızz var mesela onu paylaşamıozz sırnaşık şey ben saçımı örünce ucuna onu takıom çok hoşuma gidioo nisanda onu ben takcaktıım dioo kaydirigubbakcemile3

yuh olsun o doktorlara o zaman.. nasil vermezlar makineyi ya? Allahtan bizim doktor daha uzatmadi. hemen verdi. artik daha ne kadar hemense. dun resmen mukoza kustu arda. nefes alamadi cocuk aklim cikti :çok üzgünüm: Allah hepimizin cocugunu korusun, onlara saglik versin. insallah ardanin da alerjik malerjik degildir..

öyle walla :çok üzgünüm: geçmiş olsuun sizee canım benimm a.s. kusması iyi olmuşş ama demekki baya dolmuşş fisfisfis inş.alerjik değildirr :Saruboceq:

dünya kadar alıntı yaptım son sayfaya geldimpc kilitlendi yine.ve hiçbirini hatırlamıyorum

anaam anamm geliin millett gelinnnn
meran07, adrianarda+, celen35+, dbest+, eFFeKaaN, leyla21+

zambak niee gelmioooo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…