2008 Ekim Anneleri

ya ben bu işi anlamıyom leyn özel kamera mı kullanıyonuz ne ediyonuz kız merannn dal gibisin leynn neren şişkooooooo :mymeka: maşallahhhhh

ben kankiyle olan resmini görmedim onu da koysanaaaa delikafadulden

ya ben bu işi anlamıyom leyn özel kamera mı kullanıyonuz ne ediyonuz kız merannn dal gibisin leynn neren şişkooooooo :mymeka: maşallahhhhh

hee özel kameraa kullanıozz :mymeka: 72 kiloyumm dioom senn ne dioon olmm mont örtüyoo kilolarıı herhaall ne bilimm olmm :dance:

Ben geldüüm aciliinn bakimm GAMZECIM kaynanana sinir oldumm canim uzulmee ins efede hemencecik iylesirr ALEXSIYA gecmis olsunn canimm arda pasaamizda hemencecik iylesir ins MERAN ve DBEST garusuu mamalarindan sonra bebelerin tokasinada mi goz koydunuz İBOLYA nirdee daha yokk EYLUL garusu niye kactin CELENCIM alinti yapmadim ben bakk bu taktigi OLCAYDAN ogrendimm muhahaha odaa gelmiyoo calisiyoo yoruluyoo zahir

merancım ben seni ilk kez görüom güzel hatunuşsunkaydirigubbakcemile3
ben kaçtım kocam geldi bebeimde huzursuz çok kıllatmayın.....:a015:

hooşşgeldinn Şeniz anneciğinn gelmiş gözünn aydııınnn :teytey:
mersi yavrus sende sahalara geri dönmüşün Şeniz
celencim cemrenin kilosu gayet iyi maşallahh saçlarını ne renk boyatacan leynnn :jeyyar:
kilo ii.ama boyu %25 teymiş.kısa dedi. renkteeeee kırmızıııı ama ferhundeninkinden delikafadulden
şakamı bu

bende bendeee delikafadulden

kaydirigubbakcemile3
puhahahahah :roflol: :roflol: :roflol:

valla adını görmesen olcay yazmış bu mesaı derim eheheheh komik karuuuu kaydirigubbakcemile3

ahanda bu kemerdee sobalı bi yer buldukk orda ısınıodukk süperdii yaww

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…