dünya kadar alıntı yaptım son sayfaya geldimpc kilitlendi yine.ve hiçbirini hatırlamıyorum
dünya kadar alıntı yaptım son sayfaya geldimpc kilitlendi yine.ve hiçbirini hatırlamıyorum
kiz meran senin niye albumun yok?
ne bilim yaa yapmak istemediim
bi farklilik bi ayricalik olsun, herkesler merakindan catlasin diye di mi artizzz seniiiii kaydirigubbakcemile3
ya ben bu işi anlamıyom leyn özel kamera mı kullanıyonuz ne ediyonuz kız merannn dal gibisin leynn neren şişkooooooo :mymeka: maşallahhhhh
ben kankiyle olan resmini görmedim onu da koysanaaaa delikafadulden
hee özel kameraa kullanıozz :mymeka: 72 kiloyumm dioom senn ne dioon olmm mont örtüyoo kilolarıı herhaall ne bilimm olmm :dance:
mersi yavrushooşşgeldinn Şeniz anneciğinn gelmiş gözünn aydııınnn :teytey:
kilo ii.ama boyu %25 teymiş.kısa dedi. renkteeeee kırmızıııı ama ferhundeninkinden delikafaduldencelencim cemrenin kilosu gayet iyi maşallahhsaçlarını ne renk boyatacan leynnn :jeyyar:
şakamı buahanda beennn
ya ben bu işi anlamıyom leyn özel kamera mı kullanıyonuz ne ediyonuz kız merannn dal gibisin leynn neren şişkooooooo :mymeka: maşallahhhhh
ben kankiyle olan resmini görmedim onu da koysanaaaa delikafadulden
Ben geldüüm aciliinn bakimm GAMZECIM kaynanana sinir oldumm canim uzulmee ins efede hemencecik iylesirr ALEXSIYA gecmis olsunn canimm arda pasaamizda hemencecik iylesir ins MERAN ve DBEST garusuu mamalarindan sonra bebelerin tokasinada mi goz koydunuz İBOLYA nirdee daha yokk EYLUL garusu niye kactin CELENCIM alinti yapmadim ben bakk bu taktigi OLCAYDAN ogrendimm muhahaha odaa gelmiyoo calisiyoo yoruluyoo zahir
hani ya meranin resmi.. ben de gorcemmm
[ahanda bu kemerdee sobalı bi yer buldukk orda ısınıodukk süperdii yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?