2008 Ekim Anneleri

merancım konuyla ilgisi yok ama bişi sorcam nisanın buklelerini nasıl yapıyosunuz :uhm:

cok hos hatunmussun sekerimm :CüvCüv: ayricana da kot giymissin ya cok kiskandim.. benim kotlarim ayaktayken iyi de, oturunca acayip gobeemi disari firlatiriyo, sinir oluyorum giyemiyorum

cok hos hatunmussun sekerimm :CüvCüv: ayricana da kot giymissin ya cok kiskandim.. benim kotlarim ayaktayken iyi de, oturunca acayip gobeemi disari firlatiriyo, sinir oluyorum giyemiyorum

hee benimkidee fırlıyyy oturuncaa eğilincee duu onunda fot.unu koyayıım kaydirigubbakcemile3

leen meraan o mini sortla hamileyken bi foto koymustunyaa ordaki halinle bu halin cok farkli bu benim demesen tanimazdimm bee ne datlù cikmissin kim der sana .2 cocuk anasi deyi

aneyyyyy maşallahhhhh nisanaaaaaaa
ben bu kıza bayıılyorum yaaaaaaa saçlarını nasıl yapıyonuz de heleee delikafadulden

leen meraan o mini sortla hamileyken bi foto koymustunyaa ordaki halinle bu halin cok farkli bu benim demesen tanimazdimm bee ne datlù cikmissin kim der sana .2 cocuk anasi deyi

tam bu fotoğraftan sonraa orda bir delikanlıda demedii 2 çocuk anasıı dieee fotoğrafımı çekmek istedi sonrada tel.numaramı o sırada eşimm geldii kötükedihüso neyse çocuk özür diledi kötükedihüso çok şükür olay uzamadıı kötükedihüso

amaniinnn ben olsam seni sokaga salmam.. sen adami katil edersin maazallah :roflol:

hakaten yaaa yok böle bi güzellikkk maşallahhhhhh anasına çekmişşşşş

sğln kızlaar
kızımın saçları kıvırcııkk tarağın ucuyla azcık çevicincee lüle lüle oluyooo kaydirigubbakcemile3 herkeste maşa sanıoo aslında doğaall başka hiçç bişe yapmıorumm sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…