tamerin ayakkabılarını nerden aldın nerdennnn delikafadulden
[iştee oturunncaa böyllee çıkıoo gübeekk kaydirigubbakcemile3
meraann biz bizim oglanlari gurestircez yaa, ben vaz gectim lan tamer benim oglani yer bitirir :roflol:
ooofff tamerde cok tatlı yaaaaameran karısı sacların çok güzel olmuş rahat mı kullanımı?önler zor olmuomu cocukla?
sğll cnm Şeniz çok rahat kullanıorum saçlarım düz olduğuu içinn mesala orda fönsüz arkalar kaydirigubbakcemile5 o kadar düz yanii saçımm
güle güle giysin tamerrrrrr
hmm benimde cok düz.dalgalı fön cektiremem okadar salar düzlükten kendini.ama önler tam gözün önünde??bide senmiydin len platin rengine boyatmayı düşünen CADIARZU
evet sanada çookk yakışııırrr delikafadulden ben seviorum ya perçemm sengözlerimebaksanab evet platine boyatmayı düşünen bendim ama yapamadım maleseff :çok üzgünüm:
Seni bekar saniyolar felan hani teklif ediyolar esinn kiskanmiyo muu yaa ayy benim hoduk olacakki yikarr ortaligii ben bayram yogunlugunda dukkana gidip calisiyodumm gelen musteriler beni calisan eleman saniyolardii dukkanin gelini olacagim hic akillarina gelmiyoo tabii benim ev adresimi istiyolardi birisi de ben ordaydimm gelip bakmiskar ertesi gun tekrar gelmisler kayinvaldemi anne sanmislardaa kiziniza talibiz demislerdii odaa ben kaynansiyim demiss tabi heriff bunlari kovnaktan beter etmis kavga ney cikmis beni dukkana gorurmez artik calismaya hoss simdii gitsem bu halimle beni degil bekar dul sanarlarr
sakın boyatmayasın olmaz sana yasakkelime bu gözelevet sanada çookk yakışııırrr delikafadulden ben seviorum ya perçemm sengözlerimebaksanab evet platine boyatmayı düşünen bendim ama yapamadım maleseff :çok üzgünüm:
kocişi öpmeye gittim herüfün kafasını koltuğun ahşap yerine çarptım o da kovaladı beni eyü müüüüü senağlama
kocişi öpmeye gittim herüfün kafasını koltuğun ahşap yerine çarptım o da kovaladı beni eyü müüüüü senağlama
menekşe nerde :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?