2008 Ekim Anneleri

Seni bekar saniyolar felan hani teklif ediyolar esinn kiskanmiyo muu yaa ayy benim hoduk olacakki yikarr ortaligii ben bayram yogunlugunda dukkana gidip calisiyodumm gelen musteriler beni calisan eleman saniyolardii dukkanin gelini olacagim hic akillarina gelmiyoo tabii benim ev adresimi istiyolardi birisi de ben ordaydimm gelip bakmiskar ertesi gun tekrar gelmisler kayinvaldemi anne sanmislardaa kiziniza talibiz demislerdii odaa ben kaynansiyim demiss tabi heriff bunlari kovnaktan beter etmis kavga ney cikmis beni dukkana gorurmez artik calismaya hoss simdii gitsem bu halimle beni degil bekar dul sanarlarr

ooofff tamerde cok tatlı yaaaaa meran karısı sacların çok güzel olmuş rahat mı kullanımı?önler zor olmuomu cocukla?

sğll cnm Şeniz çok rahat kullanıorum saçlarım düz olduğuu içinn mesala orda fönsüz arkalar kaydirigubbakcemile5 o kadar düz yanii saçımm

sğll cnm Şeniz çok rahat kullanıorum saçlarım düz olduğuu içinn mesala orda fönsüz arkalar kaydirigubbakcemile5 o kadar düz yanii saçımm

hmm benimde cok düz.dalgalı fön cektiremem okadar salar düzlükten kendini.ama önler tam gözün önünde??bide senmiydin len platin rengine boyatmayı düşünen CADIARZU

hmm benimde cok düz.dalgalı fön cektiremem okadar salar düzlükten kendini.ama önler tam gözün önünde??bide senmiydin len platin rengine boyatmayı düşünen CADIARZU

evet sanada çookk yakışııırrr delikafadulden ben seviorum ya perçemm sengözlerimebaksanab evet platine boyatmayı düşünen bendim ama yapamadım maleseff :çok üzgünüm:

kocişi öpmeye gittim herüfün kafasını koltuğun ahşap yerine çarptım o da kovaladı beni eyü müüüüü senağlama

evet sanada çookk yakışııırrr delikafadulden ben seviorum ya perçemm sengözlerimebaksanab evet platine boyatmayı düşünen bendim ama yapamadım maleseff :çok üzgünüm:

sakın yapma öle bişey bence kibariye gibi olursun haaaa

Ben sactan felan tamamen uzaklastimm kendimi unuttum yaa bagliyomm okadar zaten acsam alimallah avuc avuc dokukuyoo inanin hergun taramiyom bile korkuyomm tarayinca kel kalcam saniyoom

benim eşim konuşma yolunu seçerr kıskanır ama beni bunaltmazz eğer beni bunaltsa bilir kii ben bunaa 1 dakika bile tahammül edemem kötükedihüso mesela senin yaşadığın olayda kadınlar benim adresimi sorsa tel.numaramı istese eşim güler geçerdii kaydirigubbakcemile3

sakın boyatmayasın olmaz sana yasakkelime bu gözel
kocişi öpmeye gittim herüfün kafasını koltuğun ahşap yerine çarptım o da kovaladı beni eyü müüüüü senağlama

muhahaaa manyak karu puhahaaa :roflol:

Pu hahaha az once bende yatakta yatiyodu kafasina yastik firlattim yastiklan uyumuss kafasini koydugu an uyuyoo anami bide dis gicirdatiyoo yaa sizinkilerdede varmi büle bisey ben cinnet gecirecem artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…