Bu arada herkese günaydin , yade sana özellikle günaydin, dün dünde kaldi , sikilmamin gerekçesini de dün yazmiştim, ama tartişmak istiyorsan üzgünüm niyetim yok, moralim iyi çünkü bugün cumaaa, herkese hayirli cumalar
yaa arkadaşlar hadi sakin olun biraz bakin bugün cuma yarin tatil keyfini çikarin.
Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar Kızlar !
Fulyacım çok geçmiş olsun canım iyileştin mi iyice biraz zor ama acısı azaldı değil mi
Yadecim Çakılım haklı canım ve sert bir tavrı yoktu aslında onu sen yanlış anlamışsın biz sizin sohbetinize hiç katılamadık inan ve ne yapacağımızı şaşırdık sen de olsaydın aynısını yapardın
Evet hamileyiz psikolojimiz hep sarsıntılı ama inanın bazen karşımızdakinin yerine kendimizi koymasak yani empati yapmasak anlayamıyoruz bu eşimiz annemiz kayınvalidemiz ya da arkadaşımız olabilir
Gelelim Celenime canım benim senin adına üzüldüm ama sen anneni ciddiye alma kız hevesli olmazlar mı sana çaktırmıyordur hem ille de yok örgü yok hazırlık yapmak zorunda mı mesela benim içimde ne kaldı biliyo musun öz ablam ki iki kız kardeşiz bi kere bile elini karnıma sürmedi ben olsam atlardım ya birde onlar sevgi ve heyecanlarını bizim anlayacağımız dilden göstermek zorunda değil ki değil mi
Neyse sabah sabah bu kadar felsefe yeter be a
edhak cım ya bebk odanız o kadar güzel olmuşki çok özendim.o duvara taktıklarınız yapıştırmamı?bide nerden kaça aldınız?
bune ya kıslar valla konuş konuş yakında site çökecek 1 saattir anca girebildim foruma neyse bu arada herkes gelmiş en azından ben de birazdan dr a gidicem 1,5 ay sonra nihayet öğleden sonra oğluşum hakkında son gelişmeleri yazarım size
destina valla sen olmasan biz cahil karılar napardık bilmem bak ben daha hiç doğum çantası namına bi hazırlık yapmadım bundan sonra onlara ağırlık vermek gerek herhalde
fulyacım bunlar heryerde satılıyo canım ben sakaryadan almıştım ama sonra düzcede filan da gördüm şu bi milyoncu tarzı yerlerden aldım ne ararsan bulduğun onun dışında oyuncakçılarda da vardır tanesi 1 ytl aynalılar 1,5 ytl bişey değil yani pahalı süslere para dökmeye hiç gerek yok yapıştırmalı istediğin zaman sök at
canlarım yaaa, ben sizleri sefiyorummmmm :) iyi ki varsınız hepiniz , yoksam bu 9 ay nasıl geçerdi ki
çakılcım sen 31 haftalık olmuşun raporunu alacan mı bu hafta 31. haftanın içinde alınıyo diye biliyorum,ben haftaya gidecem rapor almaya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?