2008 Ekim Anneleri

Bu arada herkese günaydin , yade sana özellikle günaydin, dün dünde kaldi , sikilmamin gerekçesini de dün yazmiştim, ama tartişmak istiyorsan üzgünüm niyetim yok, moralim iyi çünkü bugün cumaaa, herkese hayirli cumalar

Yaa arkadaşlar hadi sakin olun biraz bakin bugün cuma yarin tatil keyfini çikarin.

yaa arkadaşlar hadi sakin olun biraz bakin bugün cuma yarin tatil keyfini çikarin.

ben sakinim bugün , yadeye anlatamadiğim bişey var, burda her konu konuşuluyor evet fakat onlarin mevzuu ikili sohbet oldu yani senin ya da benim o konuya katilacak halimiz yoktu ki, babayaği ikisi arasinda ankarada tedavi gördükleri hastane ve doktorlar hakkinda sohbet ediyorlardi yani beni ve benim gibi ankara dişinda olanlari hiç ilgilendirmiyordu o yüzden söyledim, art niyetim yoktu, kirmak ya da rencide etmek istememiştim

günaydınnn:teytey:
güselim benim hastane vermişti ama özellikle ilk 2-3 gün için hasta bezi ancak kurtarır oekid işini görmezzz..
sonraki kanaman içinde uzun ve kalın olan pedler varya ondan başkası tutmazz...
şidi bak ben kendim için hastane çantamı şöyle hazırlıycam yazimm çoğunu aldımm..

1 gecelik (önden düğmeli emzirmek kolay olsun)
1 pijama takımı(normal yapıcaklar ikisinide gecelik alsın çünkü doğumhaneden sürekli alttan kontrol edecekler)
1 sabahlık(kesinlikle al canım kan geçer pencere açılır ekimde doğum yapıcaz sadece gecelik üşütebilir ayrıca kalkıp yürüyüş yapıcan koridorda)
göğüs pedi göğüs ucu kremii sütyennn(İllede emzirme sütyeni olması şart değil çünkü bana çok kullanışsız geldii)
terlik havlu çorap en az üç adet iç çamaşırı toka tarak makkyaj malzemesii

günaydın herkesee!!
fulyacım geçmiş olsun.umarım daha iyisindir.
destinacım bunlar yeterli olur herhalde dimi?bebek için de alınacaklar var hastaneye tabi.eksik bişeyler kalsın istemiyorum.bi ara onları da liste altında toplayalım.aklımıza gelmeyen bişey olursa birbirimizden bakıp tamamlarız

kıslar yapmayın böyle bak üzülüyorumm heeesenağlama

zaten kevserde yok o günden beri siteye bile girmemişş..şurda iki kelime edip kafamızı dağıtıyoruzz öpüşün barışın bakimm döverm haaklava:

Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar Kızlar !
Fulyacım çok geçmiş olsun canım iyileştin mi iyice biraz zor ama acısı azaldı değil mi
Yadecim Çakılım haklı canım ve sert bir tavrı yoktu aslında onu sen yanlış anlamışsın biz sizin sohbetinize hiç katılamadık inan ve ne yapacağımızı şaşırdık sen de olsaydın aynısını yapardın
Evet hamileyiz psikolojimiz hep sarsıntılı ama inanın bazen karşımızdakinin yerine kendimizi koymasak yani empati yapmasak anlayamıyoruz bu eşimiz annemiz kayınvalidemiz ya da arkadaşımız olabilir
Gelelim Celenime canım benim senin adına üzüldüm ama sen anneni ciddiye alma kız hevesli olmazlar mı sana çaktırmıyordur hem ille de yok örgü yok hazırlık yapmak zorunda mı mesela benim içimde ne kaldı biliyo musun öz ablam ki iki kız kardeşiz bi kere bile elini karnıma sürmedi ben olsam atlardım ya birde onlar sevgi ve heyecanlarını bizim anlayacağımız dilden göstermek zorunda değil ki değil mi
Neyse sabah sabah bu kadar felsefe yeter be a

Canım sağolasın şimdi daha iyiyim.a.s.

Ya benim Kevsere yapmadığım serenat kalmadı valla çok üzülüyorum ulaşabileceğim bişeyler olsa...senağlama
Kevserim Canımsın bak eğer beni seyrediyorsan bir el salla bir cevap ver saçındaki tokan oliyim yapma yaw:teselli:
Kanser oldum bak:1ninca:

bune ya kıslar valla konuş konuş yakında site çökecek 1 saattir anca girebildim foruma neyse bu arada herkes gelmiş en azından ben de birazdan dr a gidicem 1,5 ay sonra nihayet öğleden sonra oğluşum hakkında son gelişmeleri yazarım size
destina valla sen olmasan biz cahil karılar napardık bilmem bak ben daha hiç doğum çantası namına bi hazırlık yapmadım bundan sonra onlara ağırlık vermek gerek herhalde

edhak cım ya bebk odanız o kadar güzel olmuşki çok özendim.o duvara taktıklarınız yapıştırmamı?bide nerden kaça aldınız?

fulyacım bunlar heryerde satılıyo canım ben sakaryadan almıştım ama sonra düzcede filan da gördüm şu bi milyoncu tarzı yerlerden aldım ne ararsan bulduğun onun dışında oyuncakçılarda da vardır tanesi 1 ytl aynalılar 1,5 ytl bişey değil yani pahalı süslere para dökmeye hiç gerek yok yapıştırmalı istediğin zaman sök at

Adamın birisi kötü yoldan para kazanıp bununla kendisine bir inek alır.

Neden sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış
olmak için bunu Hacı Bektaşi Veli'nin dergahına kurban olarak bağışlamak
ister.

O zamanlar dergahlar aynı zamanda aşevi işlevi görüyordu.

Durumu Hacı Bektaşi Veli'ye anlatır ve Hacı Bektaşi Veli helal değildir diye
bu kurbanı geri
çevirir.

Bunun üzerine adam Mevlevi dergahına gider ve aynı durumu Mevlana'ya
anlatır. Mevlana ise bu hediyeyi kabul eder.

Adam aynı şeyi Hacı Bektaşi Veli'ye de anlattığını ama onun bunu kabul
etmemiş olduğunu söyler ve Mevlana'ya bunun sebebini sorar.

Mevlana şöyle der:
- Biz bir karga isek Hacı Bektaşi Veli bir şahin gibidir.
Öyle her leşe konmaz. O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o
kabul etmeyebilir.

Adam üşenmez kalkar Hacı Bektaşi Dergahı'na gider ve Hacı Bektaşi Veli'ye,
Mevlana'nın kurbanı kabul ettiğini söyleyip bunun sebebini bir de Hacı
Bektaşi Veli'ye sorar.

Hacı Bektaş da şöyle der:
- Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir.
Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü
kirlenmez. Bu sebepten dolayı o senin hediyeni kabul etmiştir.
Gönlünüzün okyanus gibi olması dileğiyle...

canlarım yaaa, ben sizleri sefiyorummmmm :) iyi ki varsınız hepiniz , yoksam bu 9 ay nasıl geçerdi ki

Canım bilgi verdiğin için sağol.Oğlunla iyi haberlerle gelmen dileğiyle.:1hug:

Günaydın, bugün üzerimde bi uyuzluk hissediyorum, alışverişim geldi yine ama kocasızda bi yere kıprayamıyom artık bide kocam beni kalabalık yerlere götürmek istemiyo ankarada şöyle sakin ve bol bebek mağazaları olan bi yer bilen vatandaş varmı??? bide tecrübeli anneler ilk aylarda (ekim-kasım-aralık sezonunda) bebeğe en çok yarayan şeyler nelerdir?

çakılcım sen 31 haftalık olmuşun raporunu alacan mı bu hafta 31. haftanın içinde alınıyo diye biliyorum,ben haftaya gidecem rapor almaya bakalım

CANIM PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜ RAPORUMU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM , ASLINDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEM AMA RAPORUMU ALACAM , YOKSA TEKRAR TEKRAR UĞRAŞMAM LAZIM, YOK ŞİMDİ ÇALIŞABİLİR AL, SONRA RAPOR AL UZAYACAK İŞ................ EN İYİSİ BEN 32. HAFTAMDA RAPORU ALIYIM, ARADA GELİR İŞYERİMİ ZİYARET EDER AZCIK ÇALIŞIRIM , ARADA GEZERİM :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…