2008 Ekim Anneleri

yeşimcim bizim bide ablalarımız var gerçi seninki biraz büyük ama farkedermi yemeğini yetiştir kıyafetini yetiştir peşini topla ..adamları boşveriyonda çocukları boşveremiyosunn..

valla ben hepsini boş verdim ben size çok hizmet ettim 9 ay başınızın çaresine bakın dedimşakkıdı herkes kendi ütüsünü yapıyor aburunu cuburunu kendi hazırlıyor odasını kendi topluyor üzerimden ne kadar yük kalktı anlatamam benim kızda adamda hazırcıydı bu hamilelik baya işe yaradı yavv:CüvCüv::dance:

zaten sorun orda onlar beni hosgöremio ben onları..hala hamile olduğumu kabul etmiş deiller.ufacık bişi almadı daha annem.örmedi bile..ama teyzeömmin oğluna bütün kıs elinden ceket yelek örgülerini bırakmadı.dedim zatemn bi hevessizsinişz hepiniz die.aksine hala benden hosgörü bekliolar.ama bende bu durumumda bi yere kadar ...senağlamasenağlamasenağlama

celenim bebişin doğsun bak neler örer annennesi ona, benim annem de örmedi kız, ama doğsun hele ona neler alırım, neler örerim diyor ( kandırmıyordur de mi beni )

cakılım gecen elinde pembe bi örgü vardı.ayy dedim torununamı çrüon kıızzz.bana demezmi ne torunu???

cakılım gecen elinde pembe bi örgü vardı.ayy dedim torununamı çrüon kıızzz.bana demezmi ne torunu???

öz annen değil mi :) şaka hee alınma yerimseniben doğsun hayırlısı ile sana yüzünü bile göstermezler merak etme

bakıcaz artık cakılım..ben kacanzi.yarın 100 lük yüklememiz var.kimseye bişi demedim.yanlız gidicem.nasıl olsa bi kaç öte odada doktorum var allah korun bişi olursa jokerim yetişir.allah benm ve bebeğimn yardımcısı olsun arrık.ac susuz telef olucaz.haden herkese cok ii bir gecelr diliyorum..byeeeınııızz..

günaydınnnn
fulyacım bugün senle benden başka kimse yok herhalde
hey çlışan ekim anneleri nerdesiniz kız ben geç geldiğimde sabahları kaynatırsınız biriken sayfaları okumaktan canım çıkar şimdi erkenciyiz diye kimse yokk:çok üzgünüm:
çakılım son 46............:lepi:

Evet canım sadece senle ben varız.Ben aslında 08,30 da geliyorum ama kahvaltı falan derken 09,00 oluyo işte.Yaa bu gün cuma çok mutluyummmmsositososito

Dünkü yanık maceramdan sonra dün gece ilk kırampımda girdi bacağıma ve şu anda topallıyorum.Ve dün yanan parmaklarımdan bir tanesindeki hücreler ölmüş heralde parmağımın yüzeyini hissedemiyorum.Allahım yarabbim nazaramı geldik kızımla acaba?

edhak cım ya bebk odanız o kadar güzel olmuşki çok özendim.o duvara taktıklarınız yapıştırmamı?bide nerden kaça aldınız?

günaydın kızlar:1closedeyes:

hayırlı cumalar,bugün son günüm ne güzel iki hafta izinliyim...:dance::dance:

günaydın ekim annişleriii
bugün bende bunalım takılanlardanım. gece uyku falan uyumadım. bi de durduk yerde adama sinirlenip duruyoom. evde oturmaktan patladım. yaww ee be adam bi akşam da deki seni yürüyüşe çıkariiim. biliom gerçi çok yoğun çalışıyoo bu aralar ama olsunnn benimde canım sıkılıyoo.
hazır annelerden bahsetmişken kıss benim annemde daha bişey örmedii. zati pek örgü örmezdi ama ya kayınvalideye ne demeli diğer torunlara örmediği şey kalmadı. benimkinde tık yok. bişey örmeyi bırak tüm torunlarının doğumuna giden kadın benimkine 1 ay önceden gelemem doğumuna dedi. 6 yıldan sonra ilk çocuğum şunun dediğinine bak. o arada kızının çocuğuna bakacak ondan gelmiyooo. gelde uyuz olma bunlara.

yade gülşen ve melsa keşke bu hastane muhabbetini " ekim anneleri hangi hastanede doğum yapacaksınız " başlığında yapsaydınız sıkıldım bu sohbeti okumaktan

günaydın kızlar dünden beri daha yeni gelebildim..çakıl açıkcası sana çok kırgınım.burda başlık altında farklı konular var ama herkes burda konuşurken sıkılmıyosunda biz söyleyincemi sıkılıyosun.ben hiç birşeyden sıkılmıyorum ama ..herkes doğum parası hastanesi kilosunu konuşuyor..bunu söylemenin ne anlamı var anlayamadım....

başımın çaresine bakmaya karar verdim. bugün dışarı çıkıp heyç değilse kendim için doğum çantamı hazırliim dioom. ama sizlerden yardım bekliooom tecrübeli ekim aneyleri. destina ordamısın kıss azcık akıl ver bakemm
SORULAR
1. doğum sonrası için ped alıcam ama kanamalar nekadar oluyo bilmioom. ben normalde ince uzun orkidlerden kullanıyodum. yine onlardan 2-3 paket alsam yetermi? yoksa bez gibi şeyler falanmı koymek lazım çantaya?
2. yatak koruyucu çarşaf almak lazımmı? hastane için.
3. göğüs pedi almak lazımmmı? alacaksam o nerden alınır qıı?
4. iç çamaşırı olarak hastaneye emzirme sütyenimi alsam?
5. 1 gecelik 1de pijama yetermi? yoksa ikisinide gecelikmi aliim?
6. sabahlık almayı düşünmüyooom. illa lazım derseniz aliim.
olmazsa olmaz dediğiniz bişey varsa söleyin listeme onlarıda ekliim de aliim

Ped konusunda ben de kararsizim kajo, ama sanirim ultra olanlar, gece için olanlar yeter ................ 1 gecelik 1 de pijama yeterli, sabahlik ben de almayacam....................... Emzirme sütyeni iyi fikir, yatak koruyucu derken alez mi kastettin bence gerek yok ama yastik yüzü, çarşaf ve ince bir pike almayi düşünüyorum hastaneye giderken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…