2008 Ekim Anneleri

Herkese teşekkürler arkadaşlar .silvardin adli kremi aldim ama sürmemle bir bir aci başladi öncekiaci neki o aciyi dindiremedim bu sefer.o nedenle fazla tutamadim üstünde buzla tedavi ettim .ama hala tam geçmedi.

DESTİNA haklısın ya düşünemedim ne bileyim çok üzüldüm aklıma hemen SİLVERDİN geliverdi:dilcikar: Ama bak FULYA' da sürmüş zaten...:sm_cool:

EDHAK mobilyalarını güle güle kullan anacım...Bu arada yarıın ben yokum cmt.sabahta sen gidiyon güle güle git eğlen bebişe ve kendine dikkat et:a015:

Hadi kızlar ben çıktım dua edin bebişime ve bana şeker sınavını başarıyla geçelim yarın yokum pzt görüşürüz...

ben geldiiiiimmmmŞeniz biraz gecmi geldim nee:uhm: kimsecikler kalmamıııışşÇok üzgünüm çoook

fulyacımmmm cok gecmiş olsun canım yaaa..onun acısıda bi bambaşka olur şimdi kyamam..doktorunu bi arasaydın tatlım gece dahada sızlar o şimdi..

fulyacım geçmiş olsun madem almışın kremi mutlaka prospektüsünü oku hamile bayanlar için hangi grupda olduğunu öğren (A-B-C-D) eğer C ve D ise bi daha kesinlikle sürme B grubu ise de dr una sormadan sürmemeye çalış. bu arada A grubu zararsız bunu anlamışsındır zatii.

Arkadaşlar sağolun ilginiz için son 10dakikadır iyice azaldı acası e kolay değil 5 saat oldu sanırım geçiyor artık.

fulyacım çok çokkkk büyük geçmiş olsun bidenem , kocakarı tedavileri uygula, yoğurt sür, elma rendele koy elinin üstüne , yoğurt yanmasını alıyo, elma da şişmesini ve leke kalmasını engelliyomuş, benim de bacağıma dkülmüştü hem de ocakta kaynayan çaydanlık devrildiydi de annanem sağolsun böyle tedavi etti :))

herkesten herseyden ööle bi nefret eder bi durumdayım ki kimseyi en yakınımı bile cekesim yok..cok moralim bozuk.insanların beni anlamasını beklerken herkes benden anlayıs beklio..her laf batar oldu.her davranısı üstüme alınır oldum..offfff nolucak bööle...

:1hug:amanın bunalım kankim benimm..
normal güselim biras şımarmak istiyosun tabi ama eşin uzakta napıcan celencim şartlar diyip kabul edicen..sen annende falan kalsana eşin gelene kadar..

iyi akşamlar fulyacım çok geçmiş olsun canım yanık acısı kötü olur neyseki azaldı diye yazmışsın dikkat et kendine

pişşttt..kıs artık nefesi bilem zo alıyom nası geçiçek bu iki ayykafamçokkarıştı

ya gerçekten nasıl geçecek ben 9 aylık gebeler gibin oldum karnım davul gibi yaterken kalkarken dönerken zorlanıyorum göbüşü küçük olanlara imrenmeye başladım:bbo:

yeşimcim bizim bide ablalarımız var gerçi seninki biraz büyük ama farkedermi yemeğini yetiştir kıyafetini yetiştir peşini topla ..adamları boşveriyonda çocukları boşveremiyosunn..

:1hug:amanın bunalım kankim benimm..
normal güselim biras şımarmak istiyosun tabi ama eşin uzakta napıcan celencim şartlar diyip kabul edicen..sen annende falan kalsana eşin gelene kadar..

annemle tartıstım zaten.bide yanında ananemlen:mymeka:

canımın içi sen anne olacaksın , sen huzurlu ol ki bebişin de huzurlu olsun, yoksa bak allah muhafaza sana benzer de huysuz oluverir bebiş yerimseniben destina haklı bence annenlerde kalsana , ana kız kaynatırsınız bol bol:1hug:

kısım onamı takıyon kafayı boşverr..onlarla ayıp küslük olmaz onlar seni hoşgörür sende onları hoşgör..
o zaman yalnız kal biraz bacum hatırladığım kadarıyla sen kaynana görümcede sevmiyonn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…