2008 Ekim Anneleri

alışverişim geldi diyo ya:roflol:
canım ilk aylar en çok tulum lazım olacak e malum kış bebeği bunlar mont ve şapka falanda almak lasımm..ayrıca yelekler ve patik tarzı ayakkabı ne bilim işte içine kollu çıtçıtlı badilerde böylee..

yaaa ankara deyince alışveriş için ilk ve tek aklıma gelen ankamall :)

evet en iyisi bencede,bende haftaya almayı düşünüyorum ama bakalım doktor ne diyecek çünkü 30+5 falan oluyo o zaman,bide devlet doğumu 40 hafta olarak kabul ettiği için 36-37 lerde falan doğum olduğunda kalan 3-4 haftayı saymıyomuş ve parasını vermiyomuş diye duydum ben bu konuda bilgisi olan var mı

Sultanin Gogusleri

--------------------------------------------------------------------------------

Ahmet sarayin hizmetkarlarindan biri.. Yillardir Kraliçeyi görür ve onun gögüslerine hayran olurmus ..

Artik bir saplanti halini almis Kraliçenin gögüslerine dokunmak.. Tüm cesaretini toplayip harem agasina açilmis..

- "Bana sultanin gögüslerini koklat. Ömur boyu biriktirdiğim bin altin senin" demis.

Harem agasinin akli yatmis bu karli ise. Kenar mahallelerde tanidigi bir simyaci - büyücü karisimi bir kadin varmis. Ona gidip bir losyon hazirlatmis ve bu losyonu, sultanin o gün banyodan sonra giyecegi
korseye iyice sürmüs.

Sultan çiplak tenine korseyi takinca, losyon etkisini hemen göstermis. Gögüsleri yangin yeri gibi yanmaya baslamis. Saray doktorlari merhemlerle, ilaçlarla çare bulamamislar.

Sultan acidan , kasintidan, yanmadan ölecek. Harem agasi ortaya çikmis ve padisaha "Saray hizmetkarlarindan Ahmet, derdinize derman olabilir. Onun salyasi , herseye iyi geliyor. Tek care, Ahmed'in dili.

Kralicemizi ancak o kurtarir, eger siz izin verirseniz" demiş. Padisah çaresiz çagirmiş Ahmet'i hareme. Ahmet bir saate yakin sultanla yalniz kalip muradina ermis.

Ne var ki söz verdigi halde 1000 altini harem agasina vermeye yanasmamis. "Bu olayi açiklarsan ikimizin de kellesi gider. Bunu göze
alamazsin. Hadi bakalim , çek arabani" demis, harem agasina.

Çok kizmis harem agasi.. Öyle kizmis ki.. Ertesi gün ayni yakici losyonu padisahin , banyodan sonra giyecegi donuna iki kat sürmüs... sonrasi malum !

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalarrrrrrrrrrr.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.bebişlerimizi korusun sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsinnnnnnnnnn...ammiinnnnnn.
sonunda evimdeyimmmmm:teytey:dün gece geldik kardeşimden güzel bi tatil geçirdik.ama insanınnn evii gibisii yooookk.bu arada gelir gelmez tartıldım.kardeşimin baskülü bozuktu.malum diyetteyim şekerden ötürü.hala 8 kilomu koruyorum.valla şu diyet işi olmasaydı sanırım 15 kilo almıştım ha.ama öylee açıımm küüü.en çok karpuzu özledim.pardon gelir gelmez yemek muhabbeti açtım.hemen konuyu kapatıyorummmm.sizi çoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ösledimmmmmm.:CüvCüv:ay bu civcive de bayıldım doğrusu.

yaaa ankara deyince alışveriş için ilk ve tek aklıma gelen ankamall :)

Ankamall da çok fazla bebiş mağazası yok ben şöyle istiyorumki bi gireyim 3-5 saat orda kalayım, hamilelikten önce öyle bi yer görmüştüm bi alışveriş merkezinin en alt katında sadece bebek tükanları vardı ama hangisiydi ankarada okadar çokki hatırlayamıyorum:bbo:

nisaaaaa hoşgeldin canımmmmmm, tatil iyi gelmiştir sana , ohhh ne güsellll , bebişin de büyümüştürrrr ben tatilde büyüdüğünü resmen hissettim valla , özledik seni .....................
diğer tatilcilerrrrr hadin artık yeterrrr siz de dönün bakiimn evinise , tatillerde doğuracanıs kısımmm yaaa

destinaaaaaaaaaa , sen var ya sennnnnnn , kızım yapma bak sonra olcay ve bızdık canına okurlar valla .....................

destina sen beni güldürdün allahda seni güldürsün.
kısslar bu arada bakıomm herkesde aynı telaşe en iyisi bi başlık açııım ben internetten eksiklerle ilgili bişeyler indirip liste yapmıştım. hem aneyler hem bebeler için. benim eksikleride siz tamamlarsınız.

az önce çarşıya çıktım kocasız bu küçük yerde bi kaç dükkan gezdim iç çamaşırı ve emzirme sütyeni aldım ama önden düğmeli gecelik falan bulamadım. hepsi koca karı işiydi. gecelik almış olanlar (mesela destina) şunun bi resmini çeksende göndersen kıss ne makbule geçer heyç değilse fikir olur

hoşbuldukkkkkkk çakılımmm.inşallah büyümüştür.valla doğru dürüst bişey yemiyom paartesi görüş günümüz bakalım nolcekkkk.ben de çok ösledim sizi vallaŞeniz

kısslar ihtiyaç listesi başlığını açtım fikirleri olanlar oraya yazsınlar

pazartesiye ne kaldı ki , ben daha 2 hafta bekleyecem bebişimi görmek için, gerçi artık ilk zamanlardaki gibi tamamını göremiyoruz ya , uzuvları ayrı ayrı görünce bişey anlamak da zor oluyor

bu gecelik canım sağ ve soldan bele kadar çıtçıtlı emzirme pratik olsun deyii.

buda pijama takımı

bunlara uygun bi sabahlık daha bulamadımm:1closedeyes:

destinacım gecelik ve pijaman çok şık duruyo..güle güle giy canım.
bu arada göbüşümün son halini koydum ancak gene beceremedim galiba ya
denedim açılmıyo..biraz daha uğraşayımkötükedihüso

kıss destinaa..nereye kayboldun gıı??:icecream:
dün gülüp duruyodun göbüşümün eski fotosuna..bugünde popişin heybetini görünce düşüp bayıldın herhalde:roflol::roflol:
son gülen iyi gülermiş:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…