Nisacım Hoşgeldin canım ama bence sen bu diyet işini abartmışın gibi geliyor bana bak benim doktorumda kilo almican diyor ama seninki de az bence dikkat et kendine kasma fazla istediğini de yiyebilmelisin ya hamilelikte yemicende ne zaman yicen ya
Kız Destina azdırıyon bakıyorum milleti ne o uzun süredir siftahın yok gibi duruyor taktik istiyon mu taktik???:teselli:
Kızlar selam ben artık fırsat buldukça yazıyorum misafir sanatçı anlayacağınız .Çakıltaşım neden hem rapor alıp hem de çalışacaksın madem çalışmayı düşünüyorsun 37 haftaya kadar çalışabilir raporunu al oradan kalan 5 haftayı da doğumdan sonra kullan ben 2 hafta sonra 37 hafta çalışır raporunu alıp 5haftayı doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum tabii bu arada 20 günlük yıllık iznimi kullanacağım allah izin verirse.Bize doğumdan sonra izin daha çok lazım olacak.CANIM PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜ RAPORUMU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM , ASLINDA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEM AMA RAPORUMU ALACAM , YOKSA TEKRAR TEKRAR UĞRAŞMAM LAZIM, YOK ŞİMDİ ÇALIŞABİLİR AL, SONRA RAPOR AL UZAYACAK İŞ................ EN İYİSİ BEN 32. HAFTAMDA RAPORU ALIYIM, ARADA GELİR İŞYERİMİ ZİYARET EDER AZCIK ÇALIŞIRIM , ARADA GEZERİM :teselli:
günaydınnn:teytey:
güselim benim hastane vermişti ama özellikle ilk 2-3 gün için hasta bezi ancak kurtarır oekid işini görmezzz..
sonraki kanaman içinde uzun ve kalın olan pedler varya ondan başkası tutmazz...
şidi bak ben kendim için hastane çantamı şöyle hazırlıycam yazimm çoğunu aldımm..
1 gecelik (önden düğmeli emzirmek kolay olsun)
1 pijama takımı(normal yapıcaklar ikisinide gecelik alsın çünkü doğumhaneden sürekli alttan kontrol edecekler)
1 sabahlık(kesinlikle al canım kan geçer pencere açılır ekimde doğum yapıcaz sadece gecelik üşütebilir ayrıca kalkıp yürüyüş yapıcan koridorda)
göğüs pedi göğüs ucu kremii sütyennn(İllede emzirme sütyeni olması şart değil çünkü bana çok kullanışsız geldii)
terlik havlu çorap en az üç adet iç çamaşırı toka tarak makkyaj malzemesii
haklısın güzelim şafak sayıyorum.hoş geldin ilkimcimmŞenizee çık şu doğum izninede accıkta senle kaynatalım misafir sanatçı bile haftada 1-2 uğrar sen kırk yılda bir gibisinn:lepi:
Canım yaa kıskandırıyorsun valla süpermiş bu izin durumları.Haklisin ilkimcim ama yillik iznim duruyo nasilsa , üstelik benim izin konusu no problem, 657 değilim ben , canim istediği zaman gelip cenim istediğinde gidiyorum :) rapor alicam çünkü aşiri ödemim var, 8 saat mesai uzun oluyo ama sabah mesela 10 da gelir 12 de 13 de işlerimi toparlayip dönerim evime
ben geldimmm
naptınız bakıım ben yokken
ooooo nisa hanımlar gelmiş biz yokken hoşgeldin nisacıma.s.
kızlar oğluşum da bende gayet iyiymişiz bizim sıpa tam 1200 gr olmuş keyfi de yerindeydi bi o yana bi bu yana sositososito
suyumuz da varmış baya oh şu bol su içmeler bi işe yarıyo demek erken doğum riskin de şimdilik yok dedi rahatça tatile gidip dönebilirmişim
destinam maşallah hızlıymışın be sende olcayla bızdık eline su dökemez valla bende 84 lüyüm ama anca daha birinciyi yapıcaz
bundan sonra taktikleri senden alırızz
ne taktiği olum taktik alcak halimmi var 24 yaşındayım ikinciyi doğuruyommşakkıdı
şeker yüklemesiden geldim.allahım iğrenç biş yaaa..umarım bu temiz cıkar.yazık kadının biride fenalastı.hamile.ayy ne zor yaa.ptesi sonuc aloınıcak hayırlısı.
buarada edhakcım gözün aydın.hersey yolunda cok şükür.nisacım hoşgeldin bacım.sensiz bunalım olmuo be güzelim.uzatma arayı bundan sonraa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?