2008 Ekim Anneleri

Kız Destina azdırıyon bakıyorum milleti ne o uzun süredir siftahın yok gibi duruyor taktik istiyon mu taktik???:teselli:

Son düzenleme:
Nisacım Hoşgeldin canım ama bence sen bu diyet işini abartmışın gibi geliyor bana bak benim doktorumda kilo almican diyor ama seninki de az bence dikkat et kendine kasma fazla istediğini de yiyebilmelisin ya hamilelikte yemicende ne zaman yicen ya

Ne o leyn yok mu kimse ne okuyonuz okuyonuz da bir cevap yazmıyonuz tamam küstüm bende yazmıcam artık

hoşbulduk bızdığımm ama şeker yüksek çıkması halinde ve de dikkat edilmezse bebek çok kilolu doğarmış ve de ölü doğumlardan bahsediliyo internetten okudum daha ben kaçamak yapabilir miyim sence.yokksa kilolar inan umrumda değil.ama almayınca da mutlu oluyom ne yalan söylimmmmyerimsenibengerçi geçende biraz kaçamak yaptım itiraf ediyorumne yediğimi söylemiyim.y

Geldim geldim kizmaaa, izne ayrilmadan işlerimi toparlayim dedimdi, çok çaliştim bugün yoruldum yaaaa

bu arada ben yemek yapıyom ara ara gelip bakıyom neler kaynatıyonuz diye.eee o kadar uzak kaldıkk arayı kapatalım dimi yaaaaaa

Kızlar selam ben artık fırsat buldukça yazıyorum misafir sanatçı anlayacağınız .Çakıltaşım neden hem rapor alıp hem de çalışacaksın madem çalışmayı düşünüyorsun 37 haftaya kadar çalışabilir raporunu al oradan kalan 5 haftayı da doğumdan sonra kullan ben 2 hafta sonra 37 hafta çalışır raporunu alıp 5haftayı doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum tabii bu arada 20 günlük yıllık iznimi kullanacağım allah izin verirse.Bize doğumdan sonra izin daha çok lazım olacak.

hoş geldin ilkimcimmŞenizee çık şu doğum izninede accıkta senle kaynatalım misafir sanatçı bile haftada 1-2 uğrar sen kırk yılda bir gibisinn:lepi:

Haklisin ilkimcim ama yillik iznim duruyo nasilsa , üstelik benim izin konusu no problem, 657 değilim ben , canim istediği zaman gelip cenim istediğinde gidiyorum :) rapor alicam çünkü aşiri ödemim var, 8 saat mesai uzun oluyo ama sabah mesela 10 da gelir 12 de 13 de işlerimi toparlayip dönerim evime

ben geldimmm
naptınız bakıım ben yokken
ooooo nisa hanımlar gelmiş biz yokken hoşgeldin nisacıma.s.
kızlar oğluşum da bende gayet iyiymişiz bizim sıpa tam 1200 gr olmuş keyfi de yerindeydi bi o yana bi bu yana sositososito
suyumuz da varmış baya oh şu bol su içmeler bi işe yarıyo demek erken doğum riskin de şimdilik yok dedi rahatça tatile gidip dönebilirmişim
destinam maşallah hızlıymışın be sende olcayla bızdık eline su dökemez valla bende 84 lüyüm ama anca daha birinciyi yapıcaz
bundan sonra taktikleri senden alırızz

Ben sezaryan olduğum için pijama giyemedim 2 tane gecelik yanıma almıştım pijama giyilmesine müsaade edilmiyordu.

Canım yaa kıskandırıyorsun valla süpermiş bu izin durumları.

edhakcım gözün aydın..oğluşuna da maşallah diyelim ne güzel 1200 gr olmuş
ben daha yeni gördüm sayılır.daha da çok var görmeye ama çok özledim oğluşumu yaa:çok üzgünüm:

şeker yüklemesiden geldim.allahım iğrenç biş yaaa..umarım bu temiz cıkar.yazık kadının biride fenalastı.hamile.ayy ne zor yaa.ptesi sonuc aloınıcak hayırlısı.
buarada edhakcım gözün aydın.hersey yolunda cok şükür.nisacım hoşgeldin bacım.sensiz bunalım olmuo be güzelim.uzatma arayı bundan sonraa..

edhakcım gözün aydın hayatım , sevindim güzel habere, tatilde de bol bol eğlen ,dinlen , ama çok özletme kendini çabuk dön................
bızdıkcımmm destina dan büyüksün ama ilk bebişini doğuracan anlasana , kadın senden önde , demek onun takdikleri daha etkili :)

geçmiş olsun celennnnn, kıs ben tatlıya aşerdim ya hep o yüzden mi ne bana o kadar iğrenç gelmedi , hatta o suyu içince bebiş coştu :smiley-cool: sonucun iyi çıkar eminim

edhakcım canımm ohh maşallah bebişine hop hop büyüsün inşallah.celencim inşallah güzel çıkar sonucun 50 lik mi içtin suyu.ben tadını almamamak için biraz fazla su koymuştum.ben de ptesi gitcem 100 lük yükleme yapılacak inşallah düşmüştür şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…