2008 Ekim Anneleri

yok ciciler 100lük oldu.basta serum şişesinin içinde bi sıvı verdik.onların içine iki limonun suyunu sıkmıstım sabah giderken onu karıstırmıslar.ve elimizede direk o şişeyi tutusturdular.bardakta vermediler.50 likte 2 bardatı o iiydi.ama bu serum şişesi baydı yav.tabi bebişin işine geldi

bu akşam sohbete doyum olmuyo valla kötükedihüso iyisimi ben biraz uyuklayım fisfisfis

kıslar sanmayın ki yarın gidiyom diye hemen kaçtım
valla tüm gün canım çıktı ütü yap ortalığı toparla valiz hazırla ağda yap derken anca bu vakit kıçımın üstüne oturabildim
kocayı uyuttum ama size veda etmeden bilgisayarı toplamıyım dedim
beni ösleyin olur mu anacım ben yokken iyice büyütün göbüşleri
çakılım ben döndüğümde 25 günün filan kalmış olcak ay bir aydan bilem azzz...
hepinizi Şeniz

good morning herkese leennŞeniz edhakcım bol eğlenceli tatil olsun bebişinle:a015:
destinacım benm ayaklarım ve ellerim daha gezmeden davul gibi:çok üzgünüm: sabahtan beri bi tuhaf.bugun iice şiş:sm_confused: bide dünden beri kasıklarım ağrıo:sm_confused: naapmak lazım bacım bu da ne güzelmiş kı tam bızdıklık:roflol:

kısım sabahtan beri diyonda saat daha 10 bacımm....
ama kasık ağrısı önemli tabi bıçak gibi saplanıp bi süre kalmıyosa önemli diil canumm..
sıcaklarda biraz komik olcak ama ayaklarını üşütmee..dün yazamadımm hastane çıkışınız çokkk güzell..bak seni düşünüyolarmışş bayan kuruntuu:içelim:

günaydın herkesee!
edhakcım iyi tatiller sana:1hug:
celencim benimde ayaklarım gezmeden şişiyo.ayakbileklerim zaten hiç yok.direkt bacak ve ucunda pofuduk bi çift ayak.bez bebeklerin bacak ve ayaklarına benziyo aynı:roflol:işin garibi ne kadar çok yürürsem o kadar iniyo.:uhm:
sabah bende sol kasığımda bi sancıyla uyandım.kıvrandım kıvrandım..ama sanırım gaz sancısıymışiyiyim şimdi

sabah ezanından beri uyanık olunca cümle ööle cıkıvermişlülülülülülü senide türk dil kurumundan gönderdiler herald:mymeka:
hastane cıkısmızı beğendiğine sevindim.alan teyzem.onunla aramız 12 yas.arkadas gibiyiz.benm kadar heyecanlı saolsun:1hug: cok ta severim kendülerünüüü:asigim:
kasık ağrım bıcak gibimi girio bilmiyorum ama regl olmadan önceki ağrım gibi:uhm:sanki bi kaç saat sonra regl olucam:uhm:

phatoshcum aynen benm ayaklarda ööle..bileklerim birinin dişi şişnce yanağıda kabarır ya aynı ööle kabardı..dediğin gibi bez bebekler gibim olduk.ellerimide yumruk yapamıyorum o derece şiş:çok üzgünüm:

annnaaaamm ne alengirli takvim kız buu..bunlara yeni doğanların resimlerinide koyuyolar dimii??şaka maka ağustos analarınıda yolluyoruz yavas yavas.2 sıra altlarında biz varız bee??

her ay regl olacağım tarihlerde 1-2 gün banada oluyo normalmiş hayatımm..sen çok dinleme bakimm kendinii.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…