hee daha doğmayanların resmi konulmuyo yoksa yapıştıracaktım oğlumun vesikalığınıda kısım ağustos analarının yarısı temmuzda doğurdu bizde eylülün ortalarında başlarız dökülmeyesırnaşık şey
yakalarız tabi özge hanım daha erkenden çıkmak isteyip doğum sancılarını başlatmassa..bide nrmal doğuruyomuş ne gülerimm korkak garıı
hee daha doğmayanların resmi konulmuyo yoksa yapıştıracaktım oğlumun vesikalığınıda kısım ağustos analarının yarısı temmuzda doğurdu bizde eylülün ortalarında başlarız dökülmeyesırnaşık şey
37 +4 veya 3 tü tam hatırlamıyorumm..aman bunları takıpta bunalım yapmayın emii:1hug:
yok bunalım yapmıyorum tabi de..çok erken olursa korkarım belkikafamçokkarıştıgerçi sezeyanda mecbur erken alıyolar..allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin..şu zamanda su gibi aksın.celencim bende özlüyorum.böyle ısırasım geliyo..geçen akşam eşimin kollarını ısırdım..herüfde şaşırdı noluyo diye:roflol:hayatımda hiç bi zaman bu kadar bebek ısırasım gelmemişti ya..
heri lafı etmeyin len:mymekalan var olmayan var dimiiiiisenağlamasenağlama
ooo hafta sonu diye kimse kalmamış bende yeni geldim halamızla alış veriş yaptık halamız coştu bugün ama yorulduk dinlenelim geliriz birazdan
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso destinaaaaaaaaaaaaaaaaaa görmedim sanma , temizlik yaptırıyorum diye siteye giremedim ama "korkak garıı " diye bana dedin herhalde :mymeka::mymeka:............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?