2008 Ekim Anneleri

hee daha doğmayanların resmi konulmuyo yoksa yapıştıracaktım oğlumun vesikalığınıda kısım ağustos analarının yarısı temmuzda doğurdu bizde eylülün ortalarında başlarız dökülmeyesırnaşık şey

valla banada ööle gelio len:dance: cakılı yakalarız dimiiinaniknanik

yakalarız tabi özge hanım daha erkenden çıkmak isteyip doğum sancılarını başlatmassa..bide nrmal doğuruyomuş ne gülerimm korkak garıı

yaa demeyin öylee:çok üzgünüm:benide bi korku basıyo öyle söyleyincee..zamanında olsunlar bacım ya:Saruboceq::Saruboceq:

korkma canumm..ama 37 haftadan sonra bi problem olmuyoo fatoşum allah sağlıkla göndersin hepsini tabii ama ben kısıma kontrole diye gitmiştim sezeryana aldılar..

no problem.bana deseler şimdi doğur die seve seve bırtlatırım valla.coook özlüyorum minikimiiii

37 +4 veya 3 tü tam hatırlamıyorumm..aman bunları takıpta bunalım yapmayın emii:1hug:

yok bunalım yapmıyorum tabi de..çok erken olursa korkarım belkikafamçokkarıştıgerçi sezeyanda mecbur erken alıyolar..allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin..şu zamanda su gibi aksın.celencim bende özlüyorum.böyle ısırasım geliyo..geçen akşam eşimin kollarını ısırdım..herüfde şaşırdı noluyo diye:roflol:hayatımda hiç bi zaman bu kadar bebek ısırasım gelmemişti ya..

heri lafı etmeyin len:mymekalan var olmayan var dimiiiiisenağlamasenağlama

benm kasıklarım cok ağrıdı bacılar.az gidemde yatam.dayanamıycam ağrısına..

bende kaçıyorum..zaten kimse kalmadı sanırımfisfisfis herkese iyi haftasonlarııŞeniz
:CüvCüv:

ooo hafta sonu diye kimse kalmamış bende yeni geldim halamızla alış veriş yaptık halamız coştu bugün ama yorulduk dinlenelim geliriz birazdan

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso destinaaaaaaaaaaaaaaaaaa görmedim sanma , temizlik yaptırıyorum diye siteye giremedim ama "korkak garıı " diye bana dedin herhalde :mymeka::mymeka:............

ooo hafta sonu diye kimse kalmamış bende yeni geldim halamızla alış veriş yaptık halamız coştu bugün ama yorulduk dinlenelim geliriz birazdan

ewet ya boş durma aldıklarını gösteryerimseniben bende bugün eczaneye gitmiştim vitamin hapımı almaya gözüme göğüs pedi,bebe su biberonu ve burun aspiratörü takıldı aldım valla gerçi eczacı güldü doğar doğmaz su içireceğim sandı sanırsam ama olsun bulunsun işte sakla samanı gelir zamanı demişler:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…