2008 Ekim Anneleri

ya ben anlamadım.neden yeni doğan bebişe su yok.anne sütünün su ihtiyacını da karşıladığını biliyorum ama su da versek nolur?sakıncası yoktur herhelde.bu arada naber kızlaaaaaarrrrrrrrr...canlarım.ekim anişlerim benim.bizim misafirler gitmek üzere.10 günleri kaldı.o 3 ay nasıl da çabucak geçti anlamadım.ev kalabalıktı tamam ama Allah'tan matraklarda günler çabucak geçiverdi.neyse sizler napıyosunuz?destinayla çakılım yemişler birbirlerini gerçi ama neyyyysssseee.öpüyorum kocaman sizi...

amanında eylülüm gelmişş:teselli:su vermeye gerek yok çünkü anne sütü su gereksimini karşılıyo eğer suda verirsen daha az emer..Şeniz

ya valla ya uyutmuyo sıpa..gene başladı tuvalet merasimleri zaten güneş doğar doğmaz başlıyo tekmelemeye aç duramıyoo beyimiz...kafamçokkarıştı

günaydın.anam ortalık karısmıs len bizim foto bölümünde.olcayım destinayı takip eder bak millet ne seyler buluo..abooooww korkulur bunlardan vallaaaa:))))

sorma kı ne güldüm dün çakılımda günün esprisini çok güzel buldu ama içindekini ben yaptım dışındakini hazır aldım deyii:roflol::roflol:

günaydın kısslar
herkese iyi pazarlarr.
nerde anacuğum bu millet ne hafta sonu keyfi varmış bu karularda. 2 gündür kimseden tık yok

tünaydın canlarrrrrrrrrr amanınnnnnn nolmuş bizim bebişlere alınanlar sayfamıza.. pek büüüü hareketlenmüüşşşşşş.sırnaşık şeyhafiyeler kopyacılarsırnaşık şey

nerdesiniz ekim annelerii sengözlerimebaksanab
üff bu güm eve tıkandım ben temizlik derdine yap yap bitmiyo anasını satimm bu çalışanlar nası yetitiriyolar ya önlerinde saygıyla eğiliyorumm:bbo:

nerdesiniz ekim annelerii sengözlerimebaksanab
üff bu güm eve tıkandım ben temizlik derdine yap yap bitmiyo anasını satimm bu çalışanlar nası yetitiriyolar ya önlerinde saygıyla eğiliyorumm:bbo:

sorma destinacım bugün bende yapiim dedim yarısında bıraktım. derli toplu dursun en azından dedim. hatta aklıma tatile girmeden önceki zamanım geldi. nasıl yapıyodum hem iş hem ev bide karnımdaki . şimdikinden daha iyi karıydım qııı kafamçokkarıştı

gızlar biz geldikkkkk nasılsınız bakim biz çok iyiyz hasret giderdik bizimkilelrle iyi oldu tabi her zamanki gibi yol tuttu beni içim dışıma çıktı gelene kadar

hoşgeldin nisacımmŞenizkı son sen gittin ilk sen geldin yağmur ankaradan çıtır pıtırdan ses yok hala..:sm_confused:

bu arada kayseride doktora gittim gerçekten bizim kız 1538 grmış ya benim doktora inanmamıştım doğumu da 10 gün önce gösteriyo cihaz ve 4 boyutlu resmini de göstertti biz kızım bana benziyo dudklar kalın ay ne tatlı doktor çok sağlıklı maşşlah hiç bi şeyyi yok dedi karın çevresi ölçümüne göre 31 haftalık görünüyo yanakları tombiş tombiş

maşallah

nisanurcum hoşgeldiniz kızınla.maşallah ya baya ii durumda :) allahım nazarlardan saklasın prensesimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…