2008 Ekim Anneleri

destina bacıım nerdesiinnnnnn seninde sesin çıkmıyooo. çok mu yoruldun kıss bugünn.
çakılda yok bugün. dün temizliği yaptı bugünde geziyooo heralde. bızdıkcım ya sen?

gız bütün gün durdu herüfün benü bu saatte gezdireceği tuttu:mymeka:
off her yerim ağrıyo uyumak istiyommm..:1closedeyes:

günaydınnnnnnnnnn...........
nisanur hoşgeldinnnn , maşallah bebişineeeee...........................
destinacım çalışınca mecburen derli toplu olmak zorundasın , o yüzden genellikle programlı oluyorsun , ev hanımı olunca işler zor oluyor, nasılsa evdeyim yaparım diyor insan ..........
kajo ne gezmesi anacımm cumartesi sabahtan akşama kadar kadınla ikimiz temizlik yaptık , dip köşe , kırkladık evi , bu cumartesi günüm var ya :)) pazar da çamaşır ve ütü ile uğraştım , bugün yorgunum vallaaaa

Günaydınnn kızlarrr.Valla çakıltaşım bizde koçişle birlikte c.tesi dip köşe temizlik yaptık.Artık ben çok zorlanıyorum sağolsun o hallediyo ben ufak tefek şeyler yapıyorum.Dünde tüm gün evde film seyrettik akşamda biraz yürüyüşe çıktık.Öyle geçtiişte hafta sonu.

zorlanmak da laf mı , su ter içinde kalıyorum iş yapayım derken, çabucak yoruluyorum ve işin en kötü yanı içim daralıyor, hiç bir şey yetişmeyecek, temiz olmayacak, her yer kir içinde gibi psikolojim bozuluyor valla, oldum olası bu bende hastalıktır yaşadığım ev sanki kimse yaşamıyor gibi her an temiz olmalı gibi takıntılarım vardı , hamilelikte iyice arttı fisfisfis

günaydın kıslar çarşambadan beri giremedim hastanedeydim...bebiş hareket etmedi hiç telaşlandırdı beni...Allahtan bişi çıkmadı yattık 3 gün hastanede şimdi iyiyiz...haber veriyim dedim.

günaydın kıslar çarşambadan beri giremedim hastanedeydim...bebiş hareket etmedi hiç telaşlandırdı beni...Allahtan bişi çıkmadı yattık 3 gün hastanede şimdi iyiyiz...haber veriyim dedim.

Geçmiş olsun canım.Pekisenmi telaş yapmışsın yoksa gerçekten hareketlerimi azalmış.yani neden olmuş acaba?

sezencim geçmiş olsun canımcım, ne oldu hayırdır boşa panik mi? sen de bizden misin evham yönünden

Herkese Günaydıııııııın!!!
Ben geldim kızlarrrrsositososito
Nabersiniz
Nisacım Maşşallah bebişine darısı bizim bebişlerin başına
Sezencim Geçmiş olsun :teselli:sebebini daha açık bir şekilde bekliyoruz
Ya Kızlar galiba bende haftasonu çok yoruldum hala kendime gelemedim yawlaelaelaelaelae

bızdık daha uyanamamış, smileyin naptığınbı farkedemedi ki.............. neyse hamiş kk üyeleri olarak bu smileyi kınayalım , ayrıca kapalı mekanlardaki tütün mamulleri içme yasağına uymadığı için de cezalandıralımmmmmm

Haklısın uyanamamışım daha, bakarak anlamamışım Evet kimdi o haftasonu biri yapmış anladım anladııım Geçmişi okumamıştım demek öyle kızım gizli saklı içenler utansın ben ne diyem hem ben artık çok dikkat etmeye çalışıyorum eskisi gibi değilim yani

ahanda günaydın ben geldüümmlayhayhoy sezeen gecmiş olsun bacımm da anlamadım ben bişecik yoksa nie yattın bacım hastanedefisfisfis hemide 3 güüünn:1shok:
ciciler ben azönce doktorcumlan konustum.cuma günkü şeker testi için.herifin bence cıkmaz dediği şeker bende cıkmısss:çok üzgünüm: annnaaammm cok moralim bozuk beee:çok üzgünüm: gel dahiliyeye göndercem seni dedüü:çok üzgünüm: diet verceelermiş:sm_confused: aç kalmiim kız oo dietlen suara pek ac görüom kendimide:icecream:
ama biyerdede havam oldu belülülülülülü "şekerim var benmm" üff ne havalı alengirli bi laf:roflol:

bızdık biz bu ifadeden bahsediyoruz bacım

tatlanmışın yani , e kafana takmıştın benden neden istemiyolar test diye , neysem geçmiş olsun şimdiden, sonuçlarını alınca yaz bakalım az mı şekerlisin çok mu

bana veya cocuğa herhangi bir zararı varmı bunun yaa??iicene panilk yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…