Günaydınnn kızlarrr.Valla çakıltaşım bizde koçişle birlikte c.tesi dip köşe temizlik yaptık.Artık ben çok zorlanıyorum sağolsun o hallediyo ben ufak tefek şeyler yapıyorum.Dünde tüm gün evde film seyrettik akşamda biraz yürüyüşe çıktık.Öyle geçtiişte hafta sonu.
günaydın kıslar çarşambadan beri giremedim hastanedeydim...bebiş hareket etmedi hiç telaşlandırdı beni...Allahtan bişi çıkmadı yattık 3 gün hastanede şimdi iyiyiz...haber veriyim dedim.
gız bızdık bak sana smiley yapmışlarr:roflol:
bızdık daha uyanamamış, smileyin naptığınbı farkedemedi ki.............. neyse hamiş kk üyeleri olarak bu smileyi kınayalım , ayrıca kapalı mekanlardaki tütün mamulleri içme yasağına uymadığı için de cezalandıralımmmmmm
Haklısın uyanamamışım daha, bakarak anlamamışım Evet kimdi o haftasonu biri yapmış anladım anladııım Geçmişi okumamıştım demek öyle kızım gizli saklı içenler utansın ben ne diyem hem ben artık çok dikkat etmeye çalışıyorum eskisi gibi değilim yani
ahanda günaydın ben geldüümmlayhayhoy sezeen gecmiş olsun bacımm da anlamadım ben bişecik yoksa nie yattın bacım hastanedefisfisfis hemide 3 güüünn:1shok:
ciciler ben azönce doktorcumlan konustum.cuma günkü şeker testi için.herifin bence cıkmaz dediği şeker bende cıkmısss:çok üzgünüm: annnaaammm cok moralim bozuk beee:çok üzgünüm: gel dahiliyeye göndercem seni dedüü:çok üzgünüm: diet verceelermiş:sm_confused: aç kalmiim kız oo dietlen suara pek ac görüom kendimide:icecream:
ama biyerdede havam oldu belülülülülülü "şekerim var benmm" üff ne havalı alengirli bi laf:roflol:
bızdık biz bu ifadeden bahsediyoruz bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?