2008 Ekim Anneleri

olcayıııımm nerdesin leeyyn?sende verceedin cuma günü şeker kanı??noldun bacuumm??kı<z ben şekerlendim?sennki bari ii cıkaydı?

geçmiş olsun celencimmŞeniz
tutacan boğazını artıkkınn bol bol semizotu salata taze fasulyeeelayhayhoy
onlarda güzel canım nolcak tuzsuz falan olcak ama idare edersin şekercimmm:icecream:

Günaydınnn kızlarrr.Valla çakıltaşım bizde koçişle birlikte c.tesi dip köşe temizlik yaptık.Artık ben çok zorlanıyorum sağolsun o hallediyo ben ufak tefek şeyler yapıyorum..

anam millette ne koca var. hemde dip köşe kocanla yaptın haa. ben bizim herüfle bi an dip köşe temizlik yapmaya çalıştığımızı düşündümde.:roflol: hayal etmesi bile zor ama dur bi hayal etmeye çalışiim :1no2: cık ıııı olmasss mümkün deil.. 2 ayı bekleyemem o gün pırtlarım valla sinirimden.:roflol::roflol:
- aşkum şu koltuğun arkasını temizle
-manyakmısın kadın sen koltuğun arkasında kim dolanıyoda orayı temizletionn
-tamam o zaman avizelerin tozunu al
-evde zürafa boylu biri varda benim mi haberim yok. kim görcek avizenin üstünü.
........
bu konuşma böleee uzar gider.
günün sonunda ben sölediğimle kalmış olurum. o da muhalefet etmekle
ve en sonnnn. kajooo pırtlamış daha bebişinin sadece bi donu varken :roflol::roflol:

anam edhakda yok.pırtlarsam o kıyafet getircekti. bizim kız kaldı ortada şimdi

Celencim herhangi bir tehlikesi yok tosun gibi çocuk doğuyor sonra sıskalaşıyormuş o da geçici emzirdikçe eski haline döndürürsün bebişi canım benim sen yeterki moralini yüksek tut sanırım hamilelikte de bir iğnesi var arada bir yaptırıyorsun anlayacağın korkulacak bişey yok:teselli:

Kızım bazen senin durumunu arayanlarda var ya bizimki konuşmaları yazmim artık anası temizlik hastası oğluna da vurmuş durup durup özellikle mutfak,tuvalet,banyo,lavabo temizliği hergün hergün ama bakar bende iş yok garibim temizler

yaw ben halaa ayakta uyuyorum , yarın doğum iznimi alacam, doktorumu aradım yarın hastanedeyim gel veriyim iznini dedi, gerçi ben evde duramam çalışmaya gelirim yine 2-3 hafta daha , gelmezsem evde fıttırırım , hergün temizlik yapar daha da yorulurum

kısım dinlen biras leenn..uzun zamandır görmediğin arkadaşın akraban falan yokmu onları ziyaret et..enişteyi satıp bi tatil daha yapp..işkolik garı çocuk doğunca görürüm ben seni hiçç işe gitmek istemiycenn.:CüvCüv:

aslında ankaraya gitmem lazım da , gidemiyorum seyahatten korkuyorum artık, ayyy işkolik de hem de nasıl işkolik , düşük yaptığımda da o halde işe geldim , akşam kürtaj oldum sabah işe geldim

kajocum al bendende okadar..aman dır dır etmesinde yapmasınn kız geçen evde 4 çeşit yemek var adam gecenin 12 sinde patates kızarttırdı bana yaaa...
valla canım şunu çekti bu gün şunumu pişirsen diye geziyo sankim o hamilee:dilcikar:
çocuk erkekse babada anneyle kilo alır diye bi hurafe varya doğru galibaasırnaşık şey

anam benimki kız ama benim kociş benle yarışmaya başladı. yıllardır aynı kiloda olan adam 1 ay da 5 kilo aldı. acep benimki kız değilde erkekmiCADIARZU
zati karnımı görende erkekmi diee soruyo. aynen erkek karnı diolar. top yutmuş gibi duruyom. karnın yusyuvarlak oluncada erkek oluyomuş diolar ya.
yok ben iyice şüphelenmeye başladım. bu erkekmi acepppp:bbo:

destina inanmiyorum sana..gece 12 de patates istiyor sende kizartiyorsun haaa.naniknanikustelik hamile olan sensin.bunu benim koca duymasin.. beni bosar valla ne kadinlar var diye.:1shok:

KIZLAR

Ben geldim ama hiç iyi gelmedim keyfim yok canım sıkkın...Cuma günü sabah uyandığımda kalbim yerinden çıkacak gibiydi nabzım felaketti hastaneye gittim 120 nabız 10 dk arayla baktılar 110-105-104 o gün kan almadılar benden şeker yüklemesi için dün gittik ve sonuç bende şekerlendim kızlar dr aradım hemen gel dedi beni diyetisyene yollayacakmış 1 hf takip gerekirse diyet+insülün dedi kocişle de bozuğum ya ben bugün çok kötüyüm kızlar ya canım çok sigara istiyor dün gecede kalkıp içtim zaten

hoş geldin olcaycımmm..
demekki sende diet listene dikkat edeceksinn celenle sana yemek lafı yokkk...
canınıda sıkma hayatım biraz daha dikkatli geçireceksin kalan haftalarını bide bebiş biraz tombişş olcak ..
ama nabzın neden öyle olmuş bişi demedimi doktorlarr..
kocişide boşşşş veerrrr..arada onlarıda bakıma göndermek lazım ama öyle bi merkez kurulmadı dahaŞeniz

destina inanmiyorum sana..gece 12 de patates istiyor sende kizartiyorsun haaa.naniknanikustelik hamile olan sensin.bunu benim koca duymasin.. beni bosar valla ne kadinlar var diye.:1shok:

şimdi başlıyor 10 dakika öncesinden patetes kızartması olsa ne güzel olur demi falan demeye yani illede kalk yap demiyo ama bi onu demesi kalıyo zaten ee mutfağa o giripte ben peşinden yarım saat topluyacağıma peşin peşin ben yapıtorum ama ona soyduruyorumm:jeyyar:

Sağolasın cnm ya ama valla delirtecek bu adam beni onun yüzünden nabız fırladı bence onuda dicem dr.a henüz nabızdan haberi yok dr'un ama benim adam ciddi bunalımda bence biz aynı yerde çalışıyos h.sonu fenaydık zaten şimdi öğle tatili malum ben buralardayım dedi ve çekti gitti nerde bilmiyom onuda ben sordumda lütfen söyledi ya valla fenayım kıslar ya

fulyacım yok yaklaşık 6 saat hareket etmedi...strese girmiş olabilir dedi doktorum..ben de telaşlandım tabi geçen yıl bebeğim hareket etmedi ve kaybettim aynı şey olacak die korktum...hemen aradım doktoru...sağ salim gelsinde dünyaya ben gider yatarım biraz pinpirik oldum ama tedbiri elden bırakmamak lazım...

tünaydın kızlar sezencim geçmiş olsun bişeycik yokmuş bbeişinde işaalh böyle de devam eder olcay ve celen kafaya takmayın anacım şekerde bişey yyok başka kötü bişey olmasın da diyet yapcanız o kadar zaten 2,5 aymız kaldı
kızlar bu arada memlekette benle dalga geçtiler a.sya sen olsa olsa 4 aylık bu çocuk diye ben de 8. ayıma girmeden gidim geliyim diye erkenden gelmiştim gelirken mide bulantısı haricinde bişikayeim olmadı pişman oldum keşke 2 hafta daha kalsaydım annemlerin yanında diye ama benim herüf sıkılıyom diye başmın etini yediklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…