Günaydınnn kızlarrr.Valla çakıltaşım bizde koçişle birlikte c.tesi dip köşe temizlik yaptık.Artık ben çok zorlanıyorum sağolsun o hallediyo ben ufak tefek şeyler yapıyorum..
anam millette ne koca var. hemde dip köşe kocanla yaptın haa. ben bizim herüfle bi an dip köşe temizlik yapmaya çalıştığımızı düşündümde.:roflol: hayal etmesi bile zor ama dur bi hayal etmeye çalışiim :1no2: cık ıııı olmasss mümkün deil.. 2 ayı bekleyemem o gün pırtlarım valla sinirimden.:roflol::roflol:
- aşkum şu koltuğun arkasını temizle
-manyakmısın kadın sen koltuğun arkasında kim dolanıyoda orayı temizletionn
-tamam o zaman avizelerin tozunu al
-evde zürafa boylu biri varda benim mi haberim yok. kim görcek avizenin üstünü.
........
bu konuşma böleee uzar gider.
günün sonunda ben sölediğimle kalmış olurum. o da muhalefet etmekle
ve en sonnnn. kajooo pırtlamış daha bebişinin sadece bi donu varken :roflol::roflol:
anam edhakda yok.pırtlarsam o kıyafet getircekti. bizim kız kaldı ortada şimdi
kajocum al bendende okadar..aman dır dır etmesinde yapmasınn kız geçen evde 4 çeşit yemek var adam gecenin 12 sinde patates kızarttırdı bana yaaa...
valla canım şunu çekti bu gün şunumu pişirsen diye geziyo sankim o hamilee:dilcikar:
çocuk erkekse babada anneyle kilo alır diye bi hurafe varya doğru galibaasırnaşık şey
kajocum al bendende okadar..aman dır dır etmesinde yapmasınn kız geçen evde 4 çeşit yemek var adam gecenin 12 sinde patates kızarttırdı bana yaaa...
valla canım şunu çekti bu gün şunumu pişirsen diye geziyo sankim o hamilee:dilcikar:
çocuk erkekse babada anneyle kilo alır diye bi hurafe varya doğru galibaasırnaşık şey
destina inanmiyorum sana..gece 12 de patates istiyor sende kizartiyorsun haaa.naniknanikustelik hamile olan sensin.bunu benim koca duymasin.. beni bosar valla ne kadinlar var diye.:1shok:
ya benim haftamı gösteren kısım yok olmuş neden acaba?
hoş geldin olcaycımmm..
demekki sende diet listene dikkat edeceksinn celenle sana yemek lafı yokkk...
canınıda sıkma hayatım biraz daha dikkatli geçireceksin kalan haftalarını bide bebiş biraz tombişş olcak ..
ama nabzın neden öyle olmuş bişi demedimi doktorlarr..
kocişide boşşşş veerrrr..arada onlarıda bakıma göndermek lazım ama öyle bi merkez kurulmadı dahaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?