fulyacım yok yaklaşık 6 saat hareket etmedi...strese girmiş olabilir dedi doktorum..ben de telaşlandım tabi geçen yıl bebeğim hareket etmedi ve kaybettim aynı şey olacak die korktum...hemen aradım doktoru...sağ salim gelsinde dünyaya ben gider yatarım biraz pinpirik oldum ama tedbiri elden bırakmamak lazım...
KIZLAR
Ben geldim ama hiç iyi gelmedim keyfim yok canım sıkkın...Cuma günü sabah uyandığımda kalbim yerinden çıkacak gibiydi nabzım felaketti hastaneye gittim 120 nabız 10 dk arayla baktılar 110-105-104 o gün kan almadılar benden şeker yüklemesi için dün gittik ve sonuç bende şekerlendim kızlar dr aradım hemen gel dedi beni diyetisyene yollayacakmış 1 hf takip gerekirse diyet+insülün dedi kocişle de bozuğum ya ben bugün çok kötüyüm kızlar ya canım çok sigara istiyor dün gecede kalkıp içtim zaten
doğum tarihi 19/10/2008 erkek yardımcı olursanız sevinirim
Olcayım bitanem ne oluyor sana dur bir sakin ol hadi git bi sigaranın ucunu kır ve iç rahatlatır sonra gel bana yaz ama mümkünse eşinde görsün içtiğini madem seni üzüyor
slm kızlar..sezencim,celencim ve olcaycım geçmiş olsun hepinize...
olcaycım erkeklerin psikolojisi bizden farklı canım.şimdi karnımızda bi bebek var bide yanımızda koca bi bebiş var.koca bebişlerle uğraşmak daha zor valla.bide bazı erkeklerde olurmuş öyle eşi hamileyken ufak çaplı bi depresyon gibi.ne biliim sorumlulukları artacak falan..sakın ha moralini bozma.onun kaprisi geçer ama senin bebiş üzüldüğüyle kalır.hamile olan biziz ama sanki herkesin kaprisini biz çekiyoz gibi oluyo.bana da çok oluyo bu olay.belki de biz abartıyoz..çok duygusalız ve abartıyoz..herşey mümkün canım.eşinin üstüne gitme pek.bikaç gün kendi haline bırak.o zaman erkekler böyle süt dökmüş kedi gibi oluyo.üstlerine düşüp sıkıştırdıkça daha da kaprisli oluyolar.üzme ama kendiniiiŞeniz
bababaaaa bızdığın verdiği akla bak şimdi, sigara iç ( sanki sorunu halledecek de sigara) bir de eşin görsün ( kedi dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali ) nolacak kocası görünce, kime kötülük ediyor ki içince ne kendine ne de kocasına , sadece bebişine kötülük edecek , e bebiş de sadece kocasının değil ki kendinin de kanı canı
( kedi dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali ) nolacak
bızdıkcım senin içtiğin sigaranın dumanı senin ciğerlerini dolaşıp dışarı çıkıyor, ama 2 sene önce nette bir şey izledim keşke bulabilsem de sana da izletsem o duman bebeğin içinde bulunduğu keseye doluyor ve dışarı çıkmıyor, o bebek ne sıkıntı çekti izlesen üzülürdün , sıkın dişinizi nolur canlarım, kocanızmış babanızmış komşunuzmuş, takmayın , görmeyin duymayın işinize gelmeyeni, şu bebişleri sağlıklı sıhhatli bi doğurun............. sonra canınızı sıkanın canına okursunuz dert etmeyin
ÇAKALIIIIIM sen eşine küsünce sen kedi o dağ mı oluyor be ya hem sen hani ürkek tavşandın ne oldu kediliğe mi geçiş yaptın
HaYaT DeNeN SoNsUZLuĞuN, KaRŞıSıNDa BiR ÇoCuĞuZ.
DüŞe KaLKa BüYüRKeN, KaLKaMaYıZ BiR ÇoĞuMuZ.
AmA BiTMeZ YoLCuLuKLaR, BeLKi BiRaZ CaNıN YaNaR.
DüŞTüGüN YeRDe DoĞRuLuR, BaŞLaR YiNe İLk ADıMLaR
Olcayım bu işin tek bir çözümü var alıp karşına konuşmak bak bize anlatırken nasıl anlatıyorsun ne olur eşinle arandaki problemleri konuşarak çözmeyi becer ne pahasına olursa olsun çünkü biz terazi burçları gururundan konuşmaz hep karşıdan bekler ve sonuç alamayınca da hem olay orda kalakalır hemde içine atıp kendini darmadağın eder ve acı izler bırakır canımsın ne olur içine atma ve ne olursa olsun ister ağla ister bağır karşısında ister benim yaptığım gibi bazen vurduğum bile oluyor sinirimden ama derdimi anlatıyorum ister anlasın ister anlamasın ama mutluluğumuz için ve karnımızdaki için yapmak zorundayız. bugünkü sigara istikakını doldurdun bu arada bi daha yasak ayran iç hemen ok. hadi bakalım
Oyyyyy Çakalım benim biz seni böyle sevdik kızım değiştirme böyle iyi şu videoyu hatırla hadi ben bulurum ihtiyacım var öyle şeylere belki psikolojimi yenerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?