Yok BIZDIK' ım yok konuşmadım mı sanıyosun h.sonu felsefe bile yaptım ama o naptı aldı başını gitti öğlen aman ya biri bana boşvermenin yolunu öğretse bende bunu öğrensem herşey daha kolay olacak ama ne ben bunu öğrenebilirim ne de bişi h.sonunda yaptığım konuşmadan hala böyle yapıyosa daha da ne konişiyım ki PHATOSH' un dediği gb şunun üzerine gitmekten bi alıkoyabilsem kendimi şimdi de açmış tlf kaçta gitcekmişiz dr 'a onu soruyo bana delirmede naparsan yap valla cnm 1 paket sigara istiyor içemedim BIZDIK' ım burda sigara yasak kimsede bana sigara vermezdi zaten istemedim de kimseden ama dr giderken içecem uyuzdan isteyip derdimi içime atmıyom ki bak sizle paylaştım işte iyiki varsınızsenağlama:çok üzgünüm:
Kızım adam seni seviyor işte daha ne istiyon sende aşırı önemsenmeyi bekliyorsun alışmışın hep öyle davransın istiyorsun ama Fatoşun dediği gibi erkeklerde hamilelik psikolojisine giriyor bak gece yarısı elini karnına koyuyor kız idare et sende onu biraz nasıl anne olcaz ya bizde bebek gibi olursak eğer kin güdüyorsa varya sende hiç yüz verme önemseme kızım asıl olay gerçektende bizlerin onları önemsemesi önemsemesek nasıl gelecekler naz yapacaklar bize
Bu arada en zayıf anında sigara içmemişin lütfen bi daha içme Çakalın dediğine katılıyorum zararı bebişine yapma atlatmışın bırak alma ağzına hem kızıııım ben eşime gurur yapıp istemem ondan sigara ondan aldığın sigarayla ona mı tavır yapcan ııııııııı olmaz unut bu mevzuyu bak biz varız iyisin hem değil mi
İyi olacağım söz seviyomu kıs sence aman neyse ya seni çok öptümŞeniz
bi arkadaşımın annesi burda oturuyoda kıs annesine gelmişti 1 aydır gidemedim..bebişi v ar 6 aylık onu sevmeye gitimm..ayy moralimm iyi valla hem bebek mıncıkladımm hemde arkadaşımm çok kilo almamışsın dedii
slmmmm canlarım ben geldimm.öncelikle sezencim geçmiş olsun bebişinin sağlıklı olasına sevindimmmm.Şeniznisanurcuumm hoşgeldinn.celencim ve ok cum siz de bendensiniz diyet babam diyet.:bbo:ama ben 3 haftadır hiç kilo almadım.:lepik cum aynı şeyleri bende dert eder oldum akşam ağladım ağladım niye ağlıyon diyo bana dağ dağa küsmüş hesabı valla...sanırım normal bu aralar.
eveeeeeeeeeettttttt bugün kızımla görüş günümüzdü.1 hafta ilerden gidiyoz ama dr diyetine dikkat etmişsin dedi.kilosu 1573 gr olmuş.eğer diyete devam etmeseymişim çok kilolu olurmuş.32.haftada nst ye girecekmişim.36 dan sonra da bekliycez gelmesini deyince:1shok: ben böyle iyiiydi dedim.drumda kronik gebeyim dersin ömür boyu taşı ozaman taşıyabiliyosan dedinaniknanik iştee böylemmm.ama hiç göremedim önceki gibi gözükmüyo kollarını da suratına kapatmış sıpa yüzünü de göremedim:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?