2008 Ekim Anneleri

Kızım adam seni seviyor işte daha ne istiyon sende aşırı önemsenmeyi bekliyorsun alışmışın hep öyle davransın istiyorsun ama Fatoşun dediği gibi erkeklerde hamilelik psikolojisine giriyor bak gece yarısı elini karnına koyuyor kız idare et sende onu biraz nasıl anne olcaz ya bizde bebek gibi olursak eğer kin güdüyorsa varya sende hiç yüz verme önemseme kızım asıl olay gerçektende bizlerin onları önemsemesi önemsemesek nasıl gelecekler naz yapacaklar bize
Bu arada en zayıf anında sigara içmemişin lütfen bi daha içme Çakalın dediğine katılıyorum zararı bebişine yapma atlatmışın bırak alma ağzına hem kızıııım ben eşime gurur yapıp istemem ondan sigara ondan aldığın sigarayla ona mı tavır yapcan ııııııııı olmaz unut bu mevzuyu bak biz varız iyisin hem değil mi

ama bana terslenmeeee heee , ben kevser gibi susmam , seni didik didik ederim valla , söz çakılım daha içilen yerde bile durmayacam diyene kadar canınla uğraşırımmm :lepi:

sadece tek bir şekilde İÇMEYEREKKKKKKKKKK...............................

KIZLARRR

Ben şimdi dr gitmek için çıkıyorum.Hepinizde kendinize iyi bakın.Hepiniz iyi ki de varsınız.yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim...ŞenizŞenizŞenizsenağlama

Olmaz öyle vardır daha hızlı temizlemenin bir yolu kızım acep Ormanlara mı çıksam Tarzancılık falan yaparım doğum izninde

olcaycım üstüne gitmeme olayı çok basit aslında..yada bana kolay geliyo.o evin içinde yokmuş gibi davranıyorum kızdığımda.kötü davranmıyorum ama mesela film koyuyo...birlikte izleyeceğiz diye..ben elime kitabımı alıp filme hiç bakmıyorum..onun ilgilendiği şeylere kayıtsız kalıyorum..normalde çok konuşurum..o dönemde ağzımı açmam..bide bunlara hamilelikte farklı taktikler eklendi tabi:jeyyar: beni net görebileceği bi yerde uzanıp bebişimi seviyorum..karnımı okşuyorum..hayatımda tek bebişim varmış gibi onu saf dışı bırakıyorum...içi gidiyo..mutlaka ama mutlaka o gelip hatasını anladığını söylüyo..zaten suç bende olduğunda böyle davranmayacağımı bilir.allahtan hamilelikte 1-2 kez yaşadım.çok üzmemeye çalışıyo.ama insanlık hali..her evde bazen olabilir canım..bikaç gün rahat bırak..olmadı yine başının etini yersinsengözlerimebaksanab

İyi olacağım söz seviyomu kıs sence aman neyse ya seni çok öptümŞeniz

bi arkadaşımın annesi burda oturuyoda kıs annesine gelmişti 1 aydır gidemedim..bebişi v ar 6 aylık onu sevmeye gitimm..ayy moralimm iyi valla hem bebek mıncıkladımm hemde arkadaşımm çok kilo almamışsın dedii

oyyyyy ne tatlıdır o şimdiiiii, bizimkiler de hayırlısı ile doğsa da sevsek, zaten yürümeye başlayana kadar seviyorum, yürüyüp de ortalığı dökmeye başlayınca ı ıhhh Çok üzgünüm çoook

slmmmm canlarım ben geldimm.öncelikle sezencim geçmiş olsun bebişinin sağlıklı olasına sevindimmmm.Şeniznisanurcuumm hoşgeldinn.celencim ve ok cum siz de bendensiniz diyet babam diyet.:bbo:ama ben 3 haftadır hiç kilo almadım.:lepik cum aynı şeyleri bende dert eder oldum akşam ağladım ağladım niye ağlıyon diyo bana dağ dağa küsmüş hesabı valla...sanırım normal bu aralar.

eveeeeeeeeeettttttt bugün kızımla görüş günümüzdü.1 hafta ilerden gidiyoz ama dr diyetine dikkat etmişsin dedi.kilosu 1573 gr olmuş.eğer diyete devam etmeseymişim çok kilolu olurmuş.32.haftada nst ye girecekmişim.36 dan sonra da bekliycez gelmesini deyince:1shok: ben böyle iyiiydi dedim.drumda kronik gebeyim dersin ömür boyu taşı ozaman taşıyabiliyosan dedinaniknanik iştee böylemmm.ama hiç göremedim önceki gibi gözükmüyo kollarını da suratına kapatmış sıpa yüzünü de göremedim:çok üzgünüm:

gözün aydın canımmmmm , maşallah bebişine evet küçükken daha iyi görebiliyordum

ben geldüüümmmm:CüvCüv: anam bu karılarda bulmusta bunuyo haa:mymeka: şükredin lan yine yanınızda kavga edicek küsecek bi kocanız var:mymeka:bende o da yok yafisfisfis oooyyyyy kocamda kocam:çok üzgünüm: kocamda kocaaaammmmsenağlama

nisacım maşallah canım.bacım bana zıcık anlat bakem nasıl bişi bu diet işi??neler yasak??(şimdi sevdiğim herseyi yasak listesine koyar bu gacı)ya bide bacım bebiş şişko olur diolar ama benm en son kontrolümde sınırın altında cıkmıstı???son ay mı şişiomuş??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…