2008 Ekim Anneleri

ahhhhhh celenim sorma zafiyet geçiriyom.bu arada kaç çıktı şekerin.şimdük bacum öncelikle çayını şekersiz içiyosun.eğer makarna ya da pilav varsa menüde ekmek yemiyosun ya da kepekli yiyosun.normal yemekte sadece buna dikkat ettim.ama en kötüsü ara öğünler ben hep meyve yiyodum meyveyi sadece elma olarak ve de 1 tane yiyom diğer şekerliler yasak.çaktırma ama arada meyvede kaçamak yapıyom.örneğin 3 haftadır bir kez bile dondurma yemedim.böyle canım.ama 3 haftadır 1 gr almadım.haaaaaaa bu arada hamurişleri kesinlikle yasakk

höynkkafamçokkarıştı anam ben muz şeftali dondurma olmadan yaşayamaaammmm:1no2: elmayıda hiiiç sevmeeemmmm:1no2: oy oyy oyyyysenağlama
buarada kac cıktı bilmiyorum.telefonda söölediği değerin yüksek cıkmıs yarın gel dahiliyeye sevk edicem dedi.buyuk ihtimal yarın öörenirimm:sm_confused:

ahanda takvimim zayi olmuuusssÇok üzgünüm çoook hükümsüzdür

ahhh ya ben şeftaliyi görüyommm huuuuuup bi göğsüm şişiyo yiyememekten sırnaşık şeyya karpuz ve dondurma yazın olmazsa olmazlarından ama herşey minik sıpalarımız için.bir de dr um doğuma kadar hep böyle dikkatli beslsnmeye devam dedi:bbo:yanüüü gene benn açççç napalım tek tesellisi yemesemde bebiş içimde büyüyo ve de kilo alımım yavaşladı

haftada bir gün ufacık bir kaçamaktan bişicik olmaz, ama abartmamak kaydıyla

nisacım gözün aydın bizim kızlar hemen hemen aynı kiloda ha maşallah bu arada benimki bilgisayar başında oturtmuyo hemen yukarı toplanıveriyo yaa
kızlar bunalımı boşverin bizim eşimle bu aralar tek derdimiz kızımızın odasını nasıl yapacağımız konusu biraz önce moblyacıdan geldik şifonyerimizi sipariş ettik haftaya getiririz dediler malum annemle aldık baya bişeyler artık yavaştan yerleştirmek de lazım uygun bi zamanda çekip resimlerini yolluycam size

çalılımmmmmmmmmm yazacaktım cümleye bak- çalılıp öperim seni-:1shok:

mesaj alındı merak etme, sen leb demeden ben anlıyorum yerimseniben diyetisyenlerle çok haşır neşir olduğum için biliyorum, kortizon tedavisi gördüğüm için kilomu kontrol altında tutmam gerekiyordu , yasakları hep canın ister, canının istediğinden 1 lokma ye , haftanın bir günü de azcık kaçamak yap derlerdi

bu arada takvimler yok ya bizim sen doğum iznimi alcam yazmıtın tam 32. haftan dolunca mı yoksa 32ye girince mi alcan ben çalışır raporu alcam da 32nin başında mı sonunda mı

bu arada takvimler yok ya bizim sen doğum iznimi alcam yazmıtın tam 32. haftan dolunca mı yoksa 32ye girince mi alcan ben çalışır raporu alcam da 32nin başında mı sonunda mı

canım benim yarın 31+6 oluyor............ eğer yanlış söylemedilerse arkadaşlarım izin zamanın dediler, yarın belli olur herhalde doğru mu değil mi

yaa kızıım cok mu ac kalcaamm:çok üzgünüm: şimdi ben aksam yemeği yemedim henüz.sadece domates salatalık gibi seylermi yiiim??ama bebeğim ac kalır.hem benm yemekten sonra süt ve muzum bide şeftalim vardı??onlarıdamı yemiyceemmmm:Saruboceq:

hani bebişlerin kyafetleri yıkanıp ütülenicek ya?*onu ne zaman yapmak lazım??ekim bası gibimi?eylül oratsımı??yıkadıktan sonra nasıl saklasak?ya toz falan olursa?ha bacım?bi el atsan şuna??

kısım niye toz olsun yok daha neler..sen hastane çantana koycaklarını yıka ütüle koy..kalanlarıda eylülün ilk haftası yaparsınn.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…