2008 Ekim Anneleri

nerdesiniz kızlarrr....
edhakcım gittiğin nası belli gı bi gece kuşum senle ibolya vardı iboda girmiyo artık oda küstü niye küstüyse:sm_confused:

kısım niye toz olsun yok daha neler..sen hastane çantana koycaklarını yıka ütüle koy..kalanlarıda eylülün ilk haftası yaparsınn.:CüvCüv:

e nasıl koruyim kızım.henüz dolabı falan yok.aldıklarımın hepsi yatağının içinde.yatağınıda lastikli carsafla örttüm.ondan yaneelaelaelaelaelae
hastane cıkısını yıkiimmmi leeyynn:1hug: anasının kuzusu yaa:1hug:

yıka bacım yıka ben 30.haftadan sonra çantaların hazır olmasından yanayım..
ayrıca dalinin yeni sıvı deterjanı çıkmışş onu alıcam bende 2 hafta sonra başliim yıka ütüle yerleştirr..
bacum kendi dolabından bir raf ayır bea ..hemde gözünün önünde durdukça rahatlarsın,
gerçi kime söylüyorumki sen kesin onları her gün açıp bakıp katlayıp geri koyuyosundurr:roflol:

yıkiim yıkiim evet:dance:dediğin gibi hergün bakıyorum ama yıkama ütüleme yaparsam bahanem olur.bööle sap sap bakmak tuhaf oluolayhayhoy
buarada benm dolabımda ona ayıracak bos bi raf yok kiii

sen bi göbüş resmi koysana:mymeka:.bak kimseciklerde yokyerimseniben..

ooo dükkanı ben kapatım ben açımm..

günaydınn:sm_cool:

5 ağustos salı yoklaması
destina=burda
yağmur ankara=tatilde:smiley-cool:
çıtır pıtır=tatilde:smiley-cool:
edhak=tatilde:smiley-cool:
kevser=küs:dilcikar:
ibolya=küs:dilcikar:
nisa77=?
fulya79=?
çakıltaşım=?
bızdıcan=?
ok6872=?
yade06=küs:dilcikar:
celen35=?
nisanur38=?
yeşimmerve=?
themis=?
kajo=?

kız ben görünmüyomuyum
ben açtım bugün formu dön bi bak arkana kötükedihüso

başlatmayınn leen tribinize unutmuşum sonrakine yazarım gelmessen görüşürüz bakksengözlerimebaksanab

leenn işedemi gelmediniz çakıll.bızdıkkkk..olcayyy nerdesiniz ollluummmCADIARZU

geldim geldimmmmmmm, günaydın herkeşlere a.s.
doğum iznimi aldım da geldim bugün işe :içelim:

ben de burdayımmmmmm:teytey:
zaten o yoklama listesinde hiç ismim olmadı benüüüümmmmmmsenağlama:1no2:

GÜNAYDINNNNNNNN

Kızlar ben geldim .Ben NİSA77 dünkü konumla ilgili yazdığını görmemişim sabah bakıyodum okudum yazayım dedim, demek sende geçen akşam taktın benim gb benzer konulara ağladın ağladın bende dün sizle yazışırken kociş tavrı yüzünden ağladım ağladım nedir bizim bunlardan çektiğimiz kızgınım işte Çok üzgünüm çoookSanki ne olur biraz pohpohlasalar bi taraflarımı eksilir ilgiye ihtiyacımız var işte anlamıyolar CELEN ne ne diyon bacım ya üzüp duruyolar bu arada okumuşundur acayip şekerlendim bende şekerim 1.saat sonunda 249 2.saat sonunda 206 kıslar yani durum felaket diyetisyene yönlendirdi dr.Elimde 1 liste var bu arada toplam 10kg 200 gr almışım son bir haftada ben 100 gr almışım onunda tamamı bebişime gitmiş arkadaşlar bebeğim 1067 gr olmuş diyetisyenimde hamile 26.haftası onunda ama o 6,5 kilo almış 1 hafta geride benden ama şeker bir insan sevdim onu bana espri bilem yaptı bak bi bakıma iyi de olmuş kilo alımını durdururuz fenamı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…