ben de burdayımmmmmm:teytey:
zaten o yoklama listesinde hiç ismim olmadı benüüüümmmmmmsenağlama:1no2:
ya bu bebek artık beni uyutmuyor sizde de var mı aynı sorun? ben seviniyodum 2 ay daha var bol bol uyuyup stok yaparım diye bu bebik şimdiden uykularımı baltalıyor, baba olmak kolay değil uyanınca kocamı da uyandırıyorum şu oğluna bişey söyle diye laelaelaelaelae
biraz iyi tarfaından bakk..32.haftadan sonra her hafta oğluşunu göreceksinn..herhangi biterslik olsa bile allah korusun sık kontrole gittiğin için erken müdahale edilebilecekk..
diyetisyen sayesinde kilonu kontrol edeceksin ayrıca 10 kilo bu haftalarda çokta fazla diil ve oğluşunu muhtemelen 38.haftasında kucağına alıcaksınn tombik bacaklarını ısıracaksınn..
çok kafana takıpta araya tansiyondu nabızdı başka dert ekleme lütfenn:CüvCüv:Şeniz
bende de var canım.sabah ezanı başlıyo tekmelemeye...bugün belki 1 saatten fazla vurdu.sonra uyku falan kalmadı tabi..anam ben babasını uyandıramam yerim fırçayı vallaa.:mymeka:.bidaha uyuyamaz..adam bütün gün çalışıyo
benimkisi ağzını bile açamıyo hemen lafı yapıştırıyom ben anneysem sen de babasın diyom:1rolleyes: gerçi ben de az değilim iki ıh mıh diyom zaten uykusu hafif noldu bişeymi var diye panikle uyanıyo sonrada uyuyamıyo sırnaşık şey
peki kızlar kafasının bi sağda bi solda olduğunu nasıl anlıyosunuz?benimkinin tekmeleri yaklaşık 1 aydır hep aynı yönden.kafası olarak tahmin ettiğim çıkıntı hep sağda..o zaman benimki hep aynı pozisyondamı durmuş oluyoCADIARZU..yani sağdan büyük bi çıkıntı soldan da tekmeler geliyo.ama vuruş noktaları hep aynı:bbo:
ben elimle ayaklarını hissedebiliyorum iki tane ceviz kadar çıkıntı oluşuyo onun aksi yönündeki çıkıntısı ise daha büyük oluyo bu şekilde anlıyorum pozisyonunu ben hatta ellerininin hareketini bile hissedebiliyorum elleri oynayınca karnımın içi gıdıklanıyo :roflol:
ya ben niye elini ayağını hissetmiyorum:çok üzgünüm: tamam tekme olduğu belli ama..öyle iki ceviz gibi değil.yatış pozisyonundandır belki..zaten dr.ters demişti.hala aynı pozisyonda.kafa sağda,vücut hilal şeklinde aşağıda...ayaklar solda..tekmeliyo ama hiç dönmüyo.tembel sıpaaa:mymeka:herkesinki tekmeye başladığında bizimkisinde tık yoktu o haftalarda...az mı bekletti beniibenneyaptımki
cidden bu takvimlere ne oldu bi bilen varmı?imzalarmı kaldırıldı acaba?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?