2008 Ekim Anneleri

:
ben de burdayımmmmmm:teytey:
zaten o yoklama listesinde hiç ismim olmadı benüüüümmmmmmsenağlama:1no2:

:teselli:canım benimm yarınki yoklamaya koyarım söz ama sizde böyle sık sık gelin bi gelip bi gwlmiyosunuz ben hamile ve unutkan bi kadınım yoklama çekerken unutuyorumm..

Kıslar ama eğer 1 hafta takibinde başarılı olamazlarsa yani şeker düşmezse o zaman insülün+diyet olacakmış bu arada birde şeker ölçüm cihazı aldık belli aralıklarla ölçüp şekeri not edeceğim sabah gene yüksekti 169 çıktı bakalım ne olacak kıslar dua edin ya diyetle önünü alabilsinler insüline gerek kalmasın gerçi gerek kalırsada hiç bir zararı yok diye anlattı durdu diyetisyen aksine insülinlik durum olurda yapılamzsa asıl zararı var dedi aman ne bileyim...CELEN' im senin kaçmış öğrendin mi??? NİSA 77 bide 32.haftadan sonra haftada 1 kez kontrole gidicekmişim dr.öyle dedi artık ne yapacağım bilmiyorum...

biraz iyi tarfaından bakk..32.haftadan sonra her hafta oğluşunu göreceksinn..herhangi biterslik olsa bile allah korusun sık kontrole gittiğin için erken müdahale edilebilecekk..
diyetisyen sayesinde kilonu kontrol edeceksin ayrıca 10 kilo bu haftalarda çokta fazla diil ve oğluşunu muhtemelen 38.haftasında kucağına alıcaksınn tombik bacaklarını ısıracaksınn..
çok kafana takıpta araya tansiyondu nabızdı başka dert ekleme lütfenn:CüvCüv:Şeniz

ya bu bebek artık beni uyutmuyor sizde de var mı aynı sorun? ben seviniyodum 2 ay daha var bol bol uyuyup stok yaparım diye bu bebik şimdiden uykularımı baltalıyor, baba olmak kolay değil uyanınca kocamı da uyandırıyorum şu oğluna bişey söyle diye laelaelaelaelae

evet kızlar ya destina haklı..son zamanlar ne kadar relax olursak o kadar iyi...nazar değdi anam herkes şekerlendi bi anda..ama evet duruma iyi tarafından bakmak gerek.diyet yapmak çok sıkıcı bilirim ama hamilelik sonunda biz sizi katlamış olcaz kilo açısından...havanızı atarsınız artık:CüvCüv:

ben takvimimi geri istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kız kalkıyo sabahın köründe bi başlıybenim sıpam ablasının sesini duyunca tekmelemeye uyu uyuyabilirsenn..artık mide suyum ağzıma gelmiyo pozisyon değiştirdi farkındayım kafa aşağı dönüyo galiba..çünkü hiç sağımı tekmelemezdi şimdi sağdada tekme yada yumruk bilmiyorum bi faliyetler varr...

bende de var canım.sabah ezanı başlıyo tekmelemeye...bugün belki 1 saatten fazla vurdu.sonra uyku falan kalmadı tabi..anam ben babasını uyandıramam yerim fırçayı vallaa.:mymeka:.bidaha uyuyamaz..adam bütün gün çalışıyo

benimkisi gece olunca yön değiştiriyo huy edindi sanırım, şimdi gece yatağa uzanır uzanmaz karnımda bir debelenme başlıyo tam 2-3 saat sürrüyo ve sakinleştiğinde bakıyorum kafa soldayken sağa geçmiş tekmeler sağdayken sola geçmiş bunu son 3-4 gündür yapıyo ama o yer değiştirme esnasında hem canımı yakıyo hem midemi bulandırıyo hem de uyku muyku kalmıyo son 2 ay böyle devam ederse işimz var

peki kızlar kafasının bi sağda bi solda olduğunu nasıl anlıyosunuz?benimkinin tekmeleri yaklaşık 1 aydır hep aynı yönden.kafası olarak tahmin ettiğim çıkıntı hep sağda..o zaman benimki hep aynı pozisyondamı durmuş oluyoCADIARZU..yani sağdan büyük bi çıkıntı soldan da tekmeler geliyo.ama vuruş noktaları hep aynı:bbo:

Evet cnm benim diyetisyen sayesinde kilomu kontrol edebileceğim doğru söylüyosun 10 kilo aldımda görenler bana 10 kiloyu nereye aldın diyolar göya belli değilmiş aslında arkadan hiç almadım bu doğru kola-bacaktada bir farklılık olmadı çok şükür hatta arkadan bakıldığında hamile değilmiş gibiyim ama göbüşüm top yutmuş gibi önümde duruyor Şimdi diyetisyeni aradım tlf la 169 çıktıda az önce ölçtüm yüksek 140' ın altı olmalı dedi offfffff ya 32.haftadan sonra her hafta görcem de miŞenizALLAH' ım korusun bişeycik olmaz değil mi???:Saruboceq:ediyorum kıslar inanın k hepimiz için sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi analı-babalı büyüsünler inşallah...HA bir de hepimiz evlendiklerini görelim inşallah...ALLAH' tan en büyük dileğim daha önce de paylaşmıştım sizlerle bu konuda çokkkkkkk hassasım kıslar...He bu arada DESTİNA' m eğer 38.haftada kucağıma alırsam kesin terazi olacak bak iyi bi taraf daha:sm_cool:Şu insanoğlu ne garip de mi yaşaya yaşaya iyi tarafından bakmayı öğreniyor ya

benimkisi ağzını bile açamıyo hemen lafı yapıştırıyom ben anneysem sen de babasın diyom:1rolleyes: gerçi ben de az değilim iki ıh mıh diyom zaten uykusu hafif noldu bişeymi var diye panikle uyanıyo sonrada uyuyamıyo sırnaşık şey

üçkağıtçı ekim anneleri:jeyyar::jeyyar:

ben elimle ayaklarını hissedebiliyorum iki tane ceviz kadar çıkıntı oluşuyo onun aksi yönündeki çıkıntısı ise daha büyük oluyo bu şekilde anlıyorum pozisyonunu ben hatta ellerininin hareketini bile hissedebiliyorum elleri oynayınca karnımın içi gıdıklanıyo :roflol:

herkese merhaba sekeri cikan bayanlar bendede cikti seker iki aydir kendim ölcüyorum günde alti defa aclik ve tokluk sekeri olmak üzere benim ilk tahlil yaptirdigimda siniri 155 cikmasi gereken yerde 171 cikmisti doktorum cok yüksek degil ama dikkat etmek lazim dedi simdi ise haftada 2 kere ölcüyorum gayet normal cikiyor
bence yediklerinize dikkat ettiginiz sürece korkmayin ben muzu cilek recelini bali pastayi seker yapan seyleri yememeye calisiyorum:a015:hersey kizim icin son iki ayim kaldi zaten tatli yemedende durabilirim sanirim kendinize iyi bakin:1hug:a.s.

ya ben niye elini ayağını hissetmiyorum:çok üzgünüm: tamam tekme olduğu belli ama..öyle iki ceviz gibi değil.yatış pozisyonundandır belki..zaten dr.ters demişti.hala aynı pozisyonda.kafa sağda,vücut hilal şeklinde aşağıda...ayaklar solda..tekmeliyo ama hiç dönmüyo.tembel sıpaaa:mymeka:herkesinki tekmeye başladığında bizimkisinde tık yoktu o haftalarda...az mı bekletti beniibenneyaptımki

cidden bu takvimlere ne oldu bi bilen varmı?imzalarmı kaldırıldı acaba?CADIARZU

canım üzülme zaten her bebek aynı olmuyormuş kayınvalidemin dediğine göre bizimkinin babası da böyleymiş doktorum başka hamilelerle kıyas yapmayın herkesin beslenmesi kilosu doğumu vs. farklıdır demişti

olcay geçmiş olsun bacım, iki gündür yoğunum valla, okuyorum yazdıkılarınızı ama çok fazla yazamadım , izne ayrıldım güya ama bırakıp gidemiyorum ki evime ..................... şekeri takma sen üstesinden gelirsin................... celen nerde sahi o da mı diyetisyene gitti acaba bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…