kısslar başka bi site daha açılmış buna benzer. oraya bi bakiim derken çok güzel bi bebiş takımı gördüm. linki gönderriom. ben bayıldım
http://miskokulum.com/forum/eylul-anneleri/5-eylul-anneleri-buraya.html
ya çakıltaşım bişey sorcam sana bende 32. haftada çıkcam izne tam 32. haftanın başladığı günmü alıyon doktordan izni?Birde özel hastane ya bizimkiler kabul oluyomu işyerinde yoksa devlet hastanesinedemi giriş işlemi yapılmalı?
hayatım 31+1 ile 31+6 arası alabilirmişsin raporu , benim bugün 31+ 6 idi mesela , raporu heyet imzalıyor , eğer senin hastanen rapor verebiliyorsa özel olması sorun değil , ama dediğim gibi heyet olacak , sen girmiyorsun heyete sadece raporun girip imzalanıyor o kadar , ssk ile anlaşmalı ya şimdi özel hastaneler onlar da verebiliyor diye biliyorum ama yine de en iyi hastanen bilir ne yapacağını......................... ayyyyyyy ne çok uzattım di mi, demek stresimi halen atamamışım kafamçokkarıştı
nedn bugün kimsecikler yok kiiiiii, benim canım sıkkındı , gittim bebişime don aldım , battaniye aldım, portbebe ve malzeme çantası aldım, bir de 5 li takım aldım , stresimi attım geldim........................ bızdık bugün gelmedi neden ? celen de gelmedi ?????
kaç para tuttu tüm bunlar?
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsonerdesiniz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............................................ahanda yeniden stres oldum heeee, pc başında ağaç olduk , başka zaman okumaya yetişemem yazdıklarınızı, şimdi ben boşum ya
selammm ben geldim sayfalar çokkk birikmiş okuyamadım bu takvimler nereye kayboldu ben şimdi kaçıncı haftanın kaçı olduğunu doğuma ne kadar kaldı hep takvimden bakıp aklımda tutmuyordum ne olocek şimdi:uhm: geri gelsin takvimler kötükedihüso
fulyacım ben amasyadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?