2008 Ekim Anneleri

kajocum cidden takım çok güzel..hazır bunu görmüşken size bişey danşayım kızlar ya.evim 2 oda 1 salon..ama ben evlenirken çocuk odası olarak ayırmadım odanın birini.orayada koltuk takımı koydum..hem kiracı olduğumuz için hem de odada pek yer olmadığı için tam takım bebek odası almayacağım.beşik ve şifonyer gibi bişey düşünüyorum sadece.tek dezavantajım bu oda pembe boyalı ve içindeki takımımda lila,şeker pembesi karışımı...oğluma içinde pembesi olmayan lila bi beşik alsam sizce saçma olurmu??nevresim takımını falan??mavi de istemiyorum hem belki 2.si kız olur...hem odaya uymayacak..beyazda olabilir gerçi ama...lila erkek bebeğe gitmezmi??odayı tamamen değiştirme şansım yok malesef:1no2: bi akıl verin bana bacım yaa

phatoshcum bence lilada tek basina siritir yaff sen bence beyaz bi besik al bende oyle yaptim. odanin rengide pembe ise bence boyat erkek adama pembe gitmez nevresimlere gelincede ben fistik yesili aldim hem erkege hem kiza gidiyor benimde oglum olucak . bence bi dusun :)

ama koltuk takımımla da çok uyumlu bi oda..perdeler falan..duvarları boyamayı hiç istemiyorum yaa..zaten boyatsam nolcek oda pespembe:roflol:.ben uzun yıllar bebek düşünmeyeceğimi sandığım için böyle bi hata yaptım işte.o zamana dek evimize geçeriz dedim..ama dediğin gibi beyaz beşik de düşünüyorum...gerçi lila da alsam beyaz ağırlıklı lila olabilir...fıstık yeşilinide çok severim..sağol canım fikir verdiğin içina.s.

ya çakıltaşım bişey sorcam sana bende 32. haftada çıkcam izne tam 32. haftanın başladığı günmü alıyon doktordan izni?Birde özel hastane ya bizimkiler kabul oluyomu işyerinde yoksa devlet hastanesinedemi giriş işlemi yapılmalı?

nedn bugün kimsecikler yok kiiiiii, benim canım sıkkındı , gittim bebişime don aldım , battaniye aldım, portbebe ve malzeme çantası aldım, bir de 5 li takım aldım , stresimi attım geldim........................ bızdık bugün gelmedi neden ? celen de gelmedi ?????

hayatım 31+1 ile 31+6 arası alabilirmişsin raporu , benim bugün 31+ 6 idi mesela , raporu heyet imzalıyor , eğer senin hastanen rapor verebiliyorsa özel olması sorun değil , ama dediğim gibi heyet olacak , sen girmiyorsun heyete sadece raporun girip imzalanıyor o kadar , ssk ile anlaşmalı ya şimdi özel hastaneler onlar da verebiliyor diye biliyorum ama yine de en iyi hastanen bilir ne yapacağını......................... ayyyyyyy ne çok uzattım di mi, demek stresimi halen atamamışım kafamçokkarıştı

Sağol canım benimde hastanem ssk ile anlaşmalı o zaman büyük ihtimalle olur.

kaç para tuttu tüm bunlar?

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsonerdesiniz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............................................ahanda yeniden stres oldum heeee, pc başında ağaç olduk , başka zaman okumaya yetişemem yazdıklarınızı, şimdi ben boşum ya

Canım sen hangi şehirdeydin .

selammm ben geldim sayfalar çokkk birikmiş okuyamadım bu takvimler nereye kayboldu ben şimdi kaçıncı haftanın kaçı olduğunu doğuma ne kadar kaldı hep takvimden bakıp aklımda tutmuyordum ne olocek şimdi:uhm: geri gelsin takvimler kötükedihüso

ben işteyim destina, daha 2 hafta daha gelirim buraya , sigara içmek miiii , yokkkkkkkkkkk gebelik testimi aldığım gün paketi kırdım attım daha ağzıma sürmedim

he yaw benim şafak kaç onu da bilemedim şimdi, edhakcıımm burda olsaydı o sayıyordu benim yerime :1hug:

yaww iyiki bi akıl istedim.:çok üzgünüm:.kimse cvp bile yazmamışklava:
bu hafta alcam beşiği..bi fikir verseydiniz bari yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…