ay ben senin hıyar yemeni yerim uleeeeenn.ne tatlı çıkmış kuzum yaaaaw..
ay benimkide durmuyo bugünden beri delirijjiiiimm
ya brokoli için erken değil demii.ben feyzaya çorbasını yapacağımda.bu arada leyla kız o hıyarı verme yeğenime koparır boğazına falan kaçar Allah korusun
be hep gzümün önünde tutyom eline bişey veridiğim zaman ama koparamaz zatenkafamçokkarıştı
ay çok komikler ya hepsi de erkek sanırım yaramazlık yapanların yandım valla bizimki heryeri karıştırcak şimdiden elinin yettiği yerlere uzanıo düşürüohttp://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-fotograflar/272503-cocuk-isteyenler-dusunun.html
kızlarrr buna bakmalısınızz cok komikkk
leeeeeeeeeen korkutmayın ben aglıyyooo diş kasıyacagı ka etmıyoo ama tum salatalık bu koparamaz kı kesip versem koparırdı
leyla takvimi babys firstten yapıom yazılar çıkmıo ya sinir oldum kusura bakma sen başka siteden yapmışssn zaten :çok üzgünüm:
ay çok komikler ya hepsi de erkek sanırım yaramazlık yapanların yandım valla bizimki heryeri karıştırcak şimdiden elinin yettiği yerlere uzanıo düşürüo
geçen bende yuvarlak dilimleyip verdim soğuktu bide dişlerine ii geldi rahatlatttı baya gözünü ayrımadıktan sonra bişey olmaz sanırım dikkat et a.s
bizim hatunlar ne ettiler acep hiç merak etmioz dimi kızlar:1rolleyes:
Evet merak etmedik hic resimde beklemiyok kisakanmadikta korungacsiz kalasicalarr puhahha celenden alintidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?