2008 Ekim Anneleri

ay ben senin hıyar yemeni yerim uleeeeenn.ne tatlı çıkmış kuzum yaaaaw..
ay benimkide durmuyo bugünden beri delirijjiiiimm

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
leyla21
benii halilolarla yanlız bıraktınızzbenneyaptımki

ya brokoli için erken değil demii.ben feyzaya çorbasını yapacağımda.bu arada leyla kız o hıyarı verme yeğenime koparır boğazına falan kaçar Allah korusun

be hep gzümün önünde tutyom eline bişey veridiğim zaman ama koparamaz zatenkafamçokkarıştı

sen öyle zannet benimki ogün olmayan dişiyle bi kopardı elimi attım boğazına çektim çıkardım verme canım ya ben ogün çok korktum
hacer maşallaah yeni resim süper
brokoli 5 aydandır veriyom ben
buarada aşı mahvetti bizi bugün hiç emmedi sabahtandır yeni uyudu hep ağlıyoo

leeeeeeeeeen korkutmayın ben aglıyyooo diş kasıyacagı ka etmıyoo ama tum salatalık bu koparamaz kı kesip versem koparırdı

ay çok komikler ya hepsi de erkek sanırım yaramazlık yapanların yandım valla bizimki heryeri karıştırcak şimdiden elinin yettiği yerlere uzanıo düşürüo
leeeeeeeeeen korkutmayın ben aglıyyooo diş kasıyacagı ka etmıyoo ama tum salatalık bu koparamaz kı kesip versem koparırdı

geçen bende yuvarlak dilimleyip verdim soğuktu bide dişlerine ii geldi rahatlatttı baya gözünü ayrımadıktan sonra bişey olmaz sanırım dikkat et a.s

leyla takvimi babys firstten yapıom yazılar çıkmıo ya sinir oldum kusura bakma sen başka siteden yapmışssn zaten :çok üzgünüm:

temizlik yaptım yoruldum 4gibi dedesi geldi aldı keremi gezdirdi getirdi uyyo şimdi
patatesli turtadan yapmştım 2dilimi yiyorumcokacimcoook
tam yaparken de eşim aradı yemek yapmadıysan dışarda yiyelim diycektim dio başladım artık yarın gideriz dedim :1closedeyes:

Ayy evet yaa gulmekten yikildimm haa cok sekerler bitane varya duvara yapistirmislarr kiz galiba o sıkılmasin diye yaninada oyuncak yapistirmislar pu hahhah koptumm
Evet canim cocuklar dislerini kasimak icin cok cebellesiyolar soguk soguk verdim bende napiyim yaninda duruyo bisey olmaz teyzesi hiyar yiyo diye guldu resmini cekti koparamaz onu ama bicok seyi kopariyo asla guvenmemek lazim

celen,meran,dbest karıları.bu lafım siz üçünüze.eğer ben gelmeden resim koyarsanız ben de sizi tefe koyar çalarım.:roflol:şaka bi yana nolur ben gelince koyun valla çok merak ediyorum naptınız,ne konuştunuzbebişler naptı.tamam mı.bugün misafirim var.yarın burda kesin görüşürüz öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…