2008 Ekim Anneleri

yaww iyiki bi akıl istedim.:çok üzgünüm:.kimse cvp bile yazmamışklava:
bu hafta alcam beşiği..bi fikir verseydiniz bari yaaa

Canım inan yazını okudum ama ben bile bebğimin odasıyla ilgili karar vermezken seni etkilemek istemedim.ondan cevap yazmadım.

Canım inan yazını okudum ama ben bile bebğimin odasıyla ilgili karar vermezken seni etkilemek istemedim.ondan cevap yazmadım.

sağol fulyacım..gerçekten zormuş bu işler..ama boş odam olsa bu kadar zorlanmazdım..gerçi önceden planlasada insan görünce fikir değiştiriyo..akışına bırakıyım baria.s.

kızımmla uyuduk uyandık ama sayfada bi ilerleme yok.
çakıl kıss bi güvendiğim sen vardın. senden teselli buluyodum. bebişi doğacakda eksikleri tamamlamamış. bu da benim gibi tembel bi karu diodum :roflol::roflol:. lenn sende tamamladın..
benim herüfü bu hafta yakalayıp iş falan dinlemeyipsırnaşık şey bi çarşıya çıkarmam lazım. napiim bacum el mahkum kaldık adama . onu bekleyip duruyom mecbur. benim olduğum yerde heyç bişey yok. büuük şehre gitmem lazım

kajocum bende pek bişey almadım daha..bide anneannesi ve b.annesinin aldıklarını görünce çok şey almaktan vazgeçtim..onlarda son zaman kız çeyizi gibi bohça yapıp getircekmişyerimseniben elimde az bişey var..kötü hissediyom bazen ya..

Kızlar ben daha kızıma bir mama önlüğü hariç hiç bir şey almadım.Ben annemin ağustos sonu gelmesini bekliyorum o gelince gidip hem bebek odası hem giyecekler hem eşyalar hepsi aynı gün alınacak.Ananemiz ve babannemiz bide koçisimle.

yaww iyiki bi akıl istedim.:çok üzgünüm:.kimse cvp bile yazmamışklava:
bu hafta alcam beşiği..bi fikir verseydiniz bari yaaa

Cnm benim gördüm yazdığını ama oda pembe diyince diyecek bişey bulamadığımdan yazmadım.Yoksa fikir vermek isterdim tabii mesela ben oğluşun odasını maviye boyayacağım üzerinede bileyler yapmak geçiyo aklımdan bakalım yani badananın üstüne şekiller felan yapalım diyoruz üst komşum bitene benim resimdende anlıyo kocayla yapacaklar bişeyler manevi ablam sayılır zaten bebişe yatak tk felanda yapacak anne gibi ya ondan diyemedim sana bişi a.s:1hug:

ÇAKILIM ne o eve mi gittin sesinin ayarı gitti gene...

BIZDIK' ım ya sen nerdesin bugün bugündür???Ya sen CELEN diyetlerin içinde kayıp oldu yakötükedihüso

canım ya ne güzel şanslıymışsın valla..Allah herkese böyle komşular versin:Saruboceq:
evet canımcım bende pembe diye tıkandım kaldım zaten...amaann napayım yaa..odayı kökten değiştiremiyeceğime,eşyaları atamayacağıma göre bebişin etrafı da azcık pembe oluversin..beşik falan farklı olcak yeter.zati babasıda da trakyalısositososito hepsi kadın erkek pembe hastası:teytey: oğlumunda şimdiden gözü alışsın bariiiiii:roflol::roflol:

Canım benim şöyle beyaz bir karyola alırsın etrafını mavili morlu lilalı renkli süslerle süslersin duvarınada uyar hem.kafana takma

aynen öyle bende bazen kendimi kötü hissediom bu yüzden.senağlama
annemle geçen tekde gförüşüyoz daha hiç bişey almadığımı duyunca dediki " sanki 40 tane çocuğunuz varda 41. yi yapıyo gibisiniz" :roflol:

ve fulyacım sanada teşekkürler. bana teselli verdiniz. napiim artık çakıldan hayır yok. baksanıza seside çıkmıyoo -tatlicadiarzu-

kızlar valla bebişler SAĞLIKLI OLSUN,HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA DİĞER ŞEYLERİN HEPSİ OLUR İNANIN.:teselli:

çakıl iki saat kendini paraladı gelin diye kızımmmmmmmm yatıp uyudunuz beni yapayalnız bıraktınızzzzzzzzz süprizzzzz

canımcımmm benim kızımın herşeysi pembeli oldu ama artık bana pembeden öyyykkkkk geldi , sen zevkine göre döşe odayı boşver şu mavi pembe takıntısını

çakıl iki saat kendini paraladı gelin diye kızımmmmmmmm yatıp uyudunuz beni yapayalnız bıraktınızzzzzzzzz süprizzzzz

şimdi misillememi yapıonnn? gel bakem buraya kimse yok zatii. destinada kayıplarda. sende gidince iice sessiz oldu burası. sabahtan buyana evde patladım. kociş geldi geldiği gibi balığa gitti.

şimdi misillememi yapıonnn? gel bakem buraya kimse yok zatii. destinada kayıplarda. sende gidince iice sessiz oldu burası. sabahtan buyana evde patladım. kociş geldi geldiği gibi balığa gitti.

geldim şekerim , uykum var duş da almam lazım ama valla gözüm almıyo, yattım tv nin önüne çizgifilm izliyorum

bak bakalım kajocumm uyumadınsa tabiiii ben kendimi kaldırıp da resimleri yükleyene kadar

ne bu kızım yattığım yerden kaldırıp resim mesim yükletiyon sonra bakmadan gidiyon ................. bugün beni tek başıma bıraktınız , küstüm işte banane oynamıycammmmmmmmmmm.....................sisi anneme diycemmmmmmmmmmmmm

kızlar naber ya çakılım sen benden ilerdesin bilirsin bugün oturmaya gittim arkadaşlara sağ kaburgalarım fena ağrıdı ya uzanamadım da eve geldim uazndım biraz hala geçmedi acaba benim cimcime mi baskı yapıyo sen de de oluyomu böyle şeyler bu arada aldıkların da hayırlı olsun doğum iznini aldın da niye hala iştesinki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…