http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/267831-kelebek-kurabiye-resimli.html
gamzeee buda farklı tarifff denee ben deneyecem
effekan nasıl yaptın len bunu pastaneden aldın demiiiiiiiiiiii
sen mi yaptınnn :1shok: çok güzel görünüyorlar cokacimcoook cokacimcoook ben gelirim nerde oturuyonuz sırnaşık şey
Ibolya hala gelmemis celende arayacadi oda daha gelmemis
:dilcikar:ş:icecream:böyükten küççüğe yavru ceylanım.en küççüğü de cemre muhahahaasırnaşık şeydelikafadulden:roflol:
işte tarifi....
ÇİkoLATAlı kuRRaBiyE..
300 gram tereyağ''ben margarinle karıştırıyorum biraz ağır oluyo sadece tereyağ''
2 bardak we 2 kaşık un...''kaşığı tepeleme doldurmayın az da olmasın NORMAL olsun''
2 bardak nişasta...
1 bardak pudra şekeri..
1 paket kabartma tozu
1 paket ÇİkoLATa''kahwaltılık olandan''
1 paket hindistan cewizi
YaPIlıŞı: HEpsİNİ YoğUrUn....kaydirigubbakcemile3
uzun uzun şekil verin..üzerini çatalla çizin..200 derece ısıtılmış fırına werin.10 dakka pişirin..
çikolatayı benmari usulü eritin...pişen kurabiyenin bir ucunu çikolataya batırın sonra hindistan cewizine bulayın...
sorada çayı koyun bana haber werin beraber afiyetle yiyelim:lepi::sm_cool:
neyse ben kactım cıkmadan 3333 mesajımı yazıyım dedım
ş:icecream:böyükten küççüğe yavru ceylanım.en küççüğü de cemre muhahahaasırnaşık şeydelikafadulden:roflol:
leyla nasıl anlattın kız öyle ağzımın suyu aktı haacokacimcoookartık kayseride görüşünce bizede yaparsın bacım
ayynen katılıyorum saa bacum.bu gece herif nöbetçi valla internet bağlantım kopmazsa bende burda nöbetçiyim.resim bekliim:lepi:
kızlar emzirirken içebileceğim bir ağrı kesici varmı.parol içebilirmiyim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?