2008 Ekim Anneleri

herkes nirdeeee :uhm:

ben de gidiyorummm :dilcikar:

ibolyacım gelince mesajımı oku geçmiş olsun merak ettim seni inşallah çabuk atlatırsın :Saruboceq:
çok etkili grip çayını yapsana :çok üzgünüm:

hayden ben gidiyomm

ewet yaa güzel görünüo dene bakiim tadıda görüntüsü kadar güzelmi..

effekan nasıl yaptın len bunu pastaneden aldın demiiiiiiiiiiii

hee pastaneden aldım gamze pastaneleri iftiharla sunarlülülülülülülülülülülülü

sen mi yaptınnn :1shok: çok güzel görünüyorlar cokacimcoook cokacimcoook ben gelirim nerde oturuyonuz sırnaşık şey

gel anam gel daha çok war sana da yeter herkesede yeter..adapazarındayım..boluyu geçince sağda:roflol::roflol:

işte tarifi....
ÇİkoLATAlı kuRRaBiyE..
300 gram tereyağ''ben margarinle karıştırıyorum biraz ağır oluyo sadece tereyağ''
2 bardak we 2 kaşık un...''kaşığı tepeleme doldurmayın az da olmasın NORMAL olsun''
2 bardak nişasta...
1 bardak pudra şekeri..
1 paket kabartma tozu
1 paket ÇİkoLATa''kahwaltılık olandan''
1 paket hindistan cewizi

YaPIlıŞı: HEpsİNİ YoğUrUn....kaydirigubbakcemile3
uzun uzun şekil verin..üzerini çatalla çizin..200 derece ısıtılmış fırına werin.10 dakka pişirin..
çikolatayı benmari usulü eritin...pişen kurabiyenin bir ucunu çikolataya batırın sonra hindistan cewizine bulayın...
sorada çayı koyun bana haber werin beraber afiyetle yiyelim:lepi::sm_cool:

Ibolya hala gelmemis celende arayacadi oda daha gelmemis

unutttuuuummm:1shok: :çok üzgünüm:
ş:icecream:böyükten küççüğe yavru ceylanım.en küççüğü de cemre muhahahaasırnaşık şeydelikafadulden:roflol:
:dilcikar:

ellerine saalık a.s.

ben geldimmm
kımse yokkmuss bugun
gelen gitmiş..,bizde evde bırlıkte vakıt gecırdık aılece:1rolleyes:
yes man i ızledık.cok eglencelıydı..

zambakkk mellda yazsanıza napıyosunuz.zambak sen nasılsın bacım.burda havalar bugün biraz düzeldi orda nasıl.erzuruma kar yağmış

iyi akşamlar kızlar bu akşam pek gelen giden olmamış
bizde eşimin amcasına gittik geldik kayınvalidemler falan...keremin uyku saati geldi ama uyumadı orda tabi yerini aradı çocuk geldik eve mama yedirdim uyuttu babası şimdi
ya bizimki illa salıncağında uyucak fena alıştı netcez bilmem ist.a annemlere gitmeyi gözüm yemio evden 2-3saatten fazla uzak kalamıoz uyku saati geçince sapıtıo :mymeka:
efekkan tarifini not aldım kaç gündür benim de böyle bi tarif aklıma geliodu dolapta kahvaltılık çikolata var bitirremioz böyle kurabiye yapsam diodum iyi oldu saol

Gunaydiñ herkese cok sancim var regl oldum ve kivraniyom bu sanci beni birakmayacak yaa dogum yapinca gecer dediler onceki gibi aglatan sanci yok ama yinede gecmemiss minoset ictim fayda eder insallah

ş:icecream:böyükten küççüğe yavru ceylanım.en küççüğü de cemre muhahahaasırnaşık şeydelikafadulden:roflol:

Olsun daltonlar deme len bebislere daltonlara takigim ben hic sevmem kendilerini yillardir arkadaslarimla rahatca gezemedim yolda goren dantolar dedi ve en uzun ben oldugumda o salak olan avarele benzetiiler cok üzülürdum salak yerìne konmaktan bide okulda hep leylek derlerdi adimda leyla ya hemen yapistirrdilar gecmiste en nefret ettigim hayvandir ama biri varki simdi imrenirim nefretim gitti ama artik o lakaba uygun degilim. safinazz keske simdide desler

Gel bacimm gel sen yaparim tabii bizde bulusak kiskandirak bu karilari ortaya tameri koyak bi yanina haceri oteki yaninada feyzayi resmlerini cekelim buraya koyalimm bizde daltonlar diye ni vurrurumm yavv bu tamerde ne sansli l simdiden kizlar etrafinda fink atiyo!
kızlar emzirirken içebileceğim bir ağrı kesici varmı.parol içebilirmiyim mesela

Parol icebilirsin canim gecmis olsun neyin var minosette icebilirsin ben ictim az once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…