- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
ne bu kızım yattığım yerden kaldırıp resim mesim yükletiyon sonra bakmadan gidiyon ................. bugün beni tek başıma bıraktınız , küstüm işte banane oynamıycammmmmmmmmmm.....................sisi anneme diycemmmmmmmmmmmmm
kaburgandaki ağrı bebişle ilgili olmayabilir cam önünde falan kalmadın inşallah sanki bana rüzgar yemişin gibi geldiCADIARZU
dinlen canım bide enişteye sıcak suyla bi masaj yaptır ağrıyan yerinee:1hug:
naber kızlar.ben geldim.yavv amma da çok kaynatıyonuz haa.yetişemiyorum ki yazdıklarınıza.oku oku bitmiyo.sonra da uykum geliyo yatıyorum.ya bişi soracam.destinacım normal doğum için bizleri aydınlatmış.teşekkürlwer.ama ben sezeryan olacam.peki ben yanıma neler alacam hastanede?sezeryan olanlar pijama giyemiyo mu ya?hayatta etekli bişi giymedim ben gecelik giyemem ki.bi de sezeryan olunca da kanama çok oluyo mu?yani ben de yanıma ped alacak mıyım?onu merak ettim.hadi normal doğumda orası kesiliyo falan ama sezeryanın altla ilgisi yok.o yüzden soruyorum.destina bi de yanlış hatırlamıyosam sen sezeryan yapmıştın ilkini.bi de beni ve benim gibi sezeryan arkadaşları uyarırsan çok memnun olacağım yaneeeeeeeee.
:roflol::roflol::roflol:
kıss destina masaj enişte falan gibi şeyler dedinde bak gece gece aklıma neler getirdin :roflol::roflol: kısss şu kocayı sıkıştırma konuları kaçma kovalama konularını hep edhakmı açıyodu neee. o gitti gideli kimse tavşan kaç tazı tut oynadık falan demiooo . çakıl bile :roflol::roflol:
bak şimdi bu tavşan kaç tazı tuttaki tavşan cuk diee oturdumu neeee :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?