2008 Ekim Anneleri

anammm yata yata şiştiniz heeee , kalkın artık olummmm öğlen oldu ..........................................
hadi ev kuşları yatıyo da çalışanlara ne demeli ki, ben izinli izinli gelmişim işimin başınaa , ortalarda kimsecikler yokkkkkkkkkkkkk......................

kızlar ben şu listedeki arkadaşları pek merak ediyorum ........
yağmur ankara = tatil bu kadar mı sürer ........
themis = yanılmıyorsam uzun zamandır yazmıyo, ağustos başında dr kontrolüne gidecem demişti ???
ibiaru = sesi çıkmıyo???
selhan = bir göründü bir kayboldu ???
çıtır pıtır = 20 gün dedi nerdeyse ay dolacak dönemedi ?????????

bizlere kırılan arkadaşlarımız da artık uzatmasalar, özür de diledik ses çıkarmadılar =
kevser= ???
yade = ???
ibolya = ??? hele de ibolya , neden ve kime küstüğünü de anlayamadık ki

Günaydın kızlar.ya bişey sorcam ben bi kaç gündür ara ara sık değil ama idrar kaçırıyorum bi kaç damla.ya o sorun değilde aklıma bi şüphe giriyo idrarmı?yoksa bebeğin suyumu diye?sizce nasıl anlarım .Bebeğin suyu ise yanında ağrı sızı falan olurmu.ne yapcam şaşırdım.

dur kız iş çıkarma şimdi, ne suyu yaaa allah esirgesinnnn:Saruboceq: muhtemelen bebişin mesanenin üstüne yatmıştır idrar kaçırıyorsundur ............. annammmmmm yeni ifadelere bakın ne şekerler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyyt

kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile
hihoyyyt

GÜNAYDINNNNNNNNNN

Aman da kimseler uyanamamışta bugün ÇAKILIM' ı kızdırırlarmış...Ben geldim burdayım bak AMASYA' dan naber ÇAKIL kardeşim orda dedim sana hiç cvp.vermemişin ama kardeşim hiç sevemedi oraları 3 sene oldu evlenip gideli hala alışmaya çalışıp duruyor...ALLAH' tan bebeiş oldu da ondan beri pek bi şikayeti yok...Bebeğe daldı anlayacağın şehirden şikayet etmekten vazgeçti gibi...Akşam ne kaynatmışınız kızlar neyse yoklamayı kaçırmayayım dedim gelldim burdayım yanim.CELEN nerdesin gıııııı seninde çok mu şekermiş bebişin???BIZDIK' ım sen nerdesin gelin ama hadiiiiiiiiii

hayatım kardeşinin ağlaması normal , buraya bi gelince ağlarlar, bi de gidince , e herkesin memleketi kendine güzeldir ya benim de o misal , istanbulda oturdum, ankarada oturdum, ama memleketimi değişmem bi yerlere :asigim:

canım cakılın dediği bebek baskı yapıyor olabilir benimde baskı yaptığı zaman çok sık idrarım geliyo gibi oluyo kostur kostur tuvalete gidiyom bir damla ancak geliyor bazende bebek içimde dönerken içim acıyor heralde organlara yaptığı baskıdan dolayı :CüvCüv:

olcaycım kajo sana havale, sanırım bu gece mesaiye kaldı , gece niyeti bozmuştu çünkü kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn:sm_cool:

yoklamaya gerek yok herkes burdaymış beaa.kevserin dün profiline baktım dün girmiş siteye yani yazdıklarımızı okuyo ama cevap yazmıyooo.ben özel bi mesaj gönderdimm artık gelmessede kendi bilir biraz uzadı yaniia.s

fulya kız bende kaçırıyorum çok gülüyodum kendime tek diilim demekki merak etme bebeğin suyu olsaydı doktorun usgde anlardıı..sen bi dahaki gittiğinde yinede bi kulağına çıtlatt..

ay ben bunu çok sevdim oğlum ablasına böylemi yapcakkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

senağlama

kevsere geçen hafta ben de özel yazdım ama işe yaramadı
nden bisi terkediyorlarrrr, yoksa bisi beğenmiyorlar mı mirmirmirmir

hayatım kardeşinin ağlaması normal , buraya bi gelince ağlarlar, bi de gidince , e herkesin memleketi kendine güzeldir ya benim de o misal , istanbulda oturdum, ankarada oturdum, ama memleketimi değişmem bi yerlere :asigim:

Demak sen AMASYA lısın şeker bende acaba iş dolayısıyla felan mı ordasınız demiştim.Gelirsem bi gün mutlaka bulurum seni haberin olsun AMASYA çöreği eşliğinde bir çayını içerim ama bak haberin olsun...

canım cakılın dediği bebek baskı yapıyor olabilir benimde baskı yaptığı zaman çok sık idrarım geliyo gibi oluyo kostur kostur tuvalete gidiyom bir damla ancak geliyor bazende bebek içimde dönerken içim acıyor heralde organlara yaptığı baskıdan dolayı

Sağolun arkadaşlar içim biraz rahatladı kızımda bayaı bi hareketli heralde herşey yolundadır.:1hug:

ayy aynı anda yeşimmerve ve destinadan alıntı yapan dedim olmamış yahu neyse siz anlamışınızdır.hihoyyyt

günaydın herkeseeee!!!!kaydirigubbakcemile5

yeni ifadelerimiz ve en önemlisi takvimlerimiz hayırlı uğurlu olsuunnnhihoyyythihoyyyt
destinacım sezeryan bilgileri için ayrıyetten teşekkür sana canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…