he 9 da yatıo sabah 7 de uyanıo hemen memeyi alınca geri uyuyo 9 a kadar.yetio demek.ya çok dikkat ediceksin zambakcım senin kızın da maşallahı var acelesi neymiş kaydirigubbakcemile3
cemrenin uykusu ona yetiyodur zaten gece boyunca 11 saatten çok uyuyomuş baksanaama gündüz uyku belirtisi verdiği an beşiğine koy bakalım belki uyur :sm_confused:
bu benim minik penguenim
kızlar ıklıme gece mamasını yedırırken bır baktım ağzını acıyor kasıgı uzatıncaa:teytey:
ayy nasıı hoşumuza gittii yaaaa
böyle mama yedırmek oyle keyıfliki..
umarım iklim ve tüm bebişlerımız böyle keyıfle yer mamasınıı:teytey:
bende carpıldım ahın tuttu dimi :mymeka: kaydirigubbakcemile3 ama beni kaynanam carptı:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sen git angaralara buluşşş
ben ıkı adı yere gıdemeyimm:dilcikar:
maşalalh iklime daha neler görcez bakalım bugün kızım cicibebesini kutusundan çıkarıp bi güzel yere saçtı yürütecindeyken
sonra nasıl yaptı anlamadım ama buzdolabi mıknatısını ilgisini çeksin diye aşağıya yapıştırdım onu aldı biraz oynadı sonra bi baktım geri yapıştırmış yine mutfakta çekmeceleri açıp kapatmayı da öğrendi bakalım başımıza neler gelecek
kızlar ıklıme gece mamasını yedırırken bır baktım ağzını acıyor kasıgı uzatıncaa:teytey:
kızlar bişi, sölecem kızım bir iki gündür beşiğin kenarlarından tutup kalkamaya çalışıyo bazen birazcık kalkabiliyo sanırsam bir iki hafta içinde ayakta durabilecek ya beşikten düşerse napcam ben şimdi yeterki tutunabilecek bir yer bulsun hemen kalkmaya çalışıyo gözümün önünden hiç ayırmamam gerekiyo artık uyurken bile
maşalalh iklime daha neler görcez bakalım bugün kızım cicibebesini kutusundan çıkarıp bi güzel yere saçtı yürütecindeyken
sonra nasıl yaptı anlamadım ama buzdolabi mıknatısını ilgisini çeksin diye aşağıya yapıştırdım onu aldı biraz oynadı sonra bi baktım geri yapıştırmış yine mutfakta çekmeceleri açıp kapatmayı da öğrendi bakalım başımıza neler gelecek
pis hödük :mymeka:
:1shok::1shok:
yusuf eymen de akşam saat 9 da yatıyo, sabah en geç 7 de ayağa dikiliyo, sonra saat 10 gibi bi daha uuyuyoruz 1 saat kadar, bi de teee öğleden sonra 1 saat, ama tabi aralardaki uyku krizimizi de unutmayalım senağlama
bizim müdürün park yatağı da vardı, acaba bi de onu mu araklasam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende kaydettim pcye çok güzelmişy aaa senağlama aminnnnnnnnn diyorum :Saruboceq:
bu benim minik penguenim
hadi huzurlu bir gece olsun kuzumada sizede :Saruboceq:ben gidiyom kuzu beeeeeeeeee bööööööööööööööö ayyyyyyyyyyyyyyy diye bağırıyo gidip uyutum bari hadi yarın görüşürük
heee eylül de sadece muhallebisini öyle yiyor.. diğerlerinde yapmadığım maymunluk kalmıyor sonuçta yiyo ama 40-50 dakkayı buluyo her öğün kafamçokkarıştı
ben size bugün çekilmiş bi foto gstertiiimmmi :roflol::roflol:
iboş deeezesi yisin o pengueni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee göstert bakammkaydirigubbakcemile3ben size bugün çekilmiş bi foto gstertiiimmmi :roflol::roflol:
iboş deeezesi yisin o pengueni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi huzurlu bir gece olsun kuzumada sizede :Saruboceq:
şşş muyallebiyi kendin mi yapıon?kendin yapıosan nasıl yapıon?kendin yapmıosan ne marka alıon?gecen cemreye milupanın sütlacını yedirdim.en son 5 aylıktı yememişti.denedim bütün kavanozu bitirdi şok oldum :1shok: daha versem yicedi len :1shok: karıda mide yok anam işkembe işkembe :lepi:
şşş muyallebiyi kendin mi yapıon?kendin yapıosan nasıl yapıon?kendin yapmıosan ne marka alıon?gecen cemreye milupanın sütlacını yedirdim.en son 5 aylıktı yememişti.denedim bütün kavanozu bitirdi şok oldum :1shok: daha versem yicedi len :1shok: karıda mide yok anam işkembe işkembe :lepi:
göstert delikafadulden göstert delikafadulden
cıtııııırrr resim koyciim halilolar yokken ayrılma anacımkız dbest koyim mi buarada?
hee göstert bakammkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:kıme cekmiş acabaa
masallahhh de kızımm yaaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?