2008 Ekim Anneleri

buluşma demişken o gunden bir foto gorebılır mıyım üçünüzünn???:1rolleyes:

Allah’ım!

El-Alîm ism-i şerifin hürmetine yavruma ilminden ver!
El-Fettah ism-i şerifin hürmetine yavruma ilmini fethetmeyi nasip eyle!
El-Kadir ve El-Muktedir ism-i şeriflerin hürmetine yavruma ilim kazanmak için güç kuvvet nasip eyle!
Es-Sabur ism-i şerifin hürmetine yavruma ilim kazanırken sabır sebat ihsan eyle!
El-Mukaddim ism-i şerifin hürmetine yavrumu ilimde öne çıkar.
El-Cami ism-i şerifin hürmetine yavruma ilim, iman, akıl, sağlık, mutluluk, huzur, hayırlı ömür, hayırlı amel, hayırlı rızk, hayırlı eş, hayırlı iş, hayırlı evlât ihsan eyle!
Ey yavruları meyve letafetinde ihsan eden!
Ey çocukları ummadıkları biçimde rızklandıran!
Ey kullarına bol ve geniş rızklar yazan ve ihsan eden!
Ey lütfu, ihsanı, ikramı, rahmeti, merhameti, affı bol ve geniş olan!
Ey darlıktan sonra bolluk, sıkıntıdan sonra ferahlık, dertten sonra derman, beladan sonra sekinet ve huzur indiren! Ey Basıt-ı Mualla! Çocuklarımıza bol ve geniş rızklar yaz!
Yavrularımızı şükredenlerden, salihlerden, şakirlerden, abidlerden ve iman hizmetkârlarından eyle!
Onları dünyada ve âhirette lütfunu geniş tuttuğun kullarından eyle!
Onlara darlık, yokluk, sıkıntı, gam ve keder gösterme!
Onları ahir zaman fitnesinden koru!
Onları rızana al!
Onları Cennetine al!
Bana öyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım,
Kalbi temiz olsun …
Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin,
Öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın ama geçmişi unutmasın...
Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım ALLAH’ım,
Ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın,
Ona alçakgönüllülük ver ki ;
daima gerçek büyüklüğün sadeliğini,
gerçek zekanın açık sözlülüğünü,
gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın...

he 9 da yatıo sabah 7 de uyanıo hemen memeyi alınca geri uyuyo 9 a kadar.yetio demek.

bu benim minik penguenim

yerim ulen ben onu puhahaa kaydirigubbakcemile3

maşalalh iklime daha neler görcez bakalım bugün kızım cicibebesini kutusundan çıkarıp bi güzel yere saçtı yürütecindeyken
sonra nasıl yaptı anlamadım ama buzdolabi mıknatısını ilgisini çeksin diye aşağıya yapıştırdım onu aldı biraz oynadı sonra bi baktım geri yapıştırmış yine mutfakta çekmeceleri açıp kapatmayı da öğrendi bakalım başımıza neler gelecek

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sen git angaralara buluşşş
ben ıkı adı yere gıdemeyimm:dilcikar:
bende carpıldım ahın tuttu dimi :mymeka: kaydirigubbakcemile3 ama beni kaynanam carptı klava:

aneeeyyy :1shok: işte yürütecin avantajlarından biri bence.etrafı daha rahat ve özgürce kesfedio.bizde bugun sipariş verdik.23 nisan da gelcek :lepi: cocuk bayramı hedayesi kuzunun :asigim:

ben gidiyom kuzu beeeeeeeeee bööööööööööööööö ayyyyyyyyyyyyyyy diye bağırıyo gidip uyutum bari hadi yarın görüşürük

heee eylül de sadece muhallebisini öyle yiyor.. diğerlerinde yapmadığım maymunluk kalmıyor sonuçta yiyo ama 40-50 dakkayı buluyo her öğün kafamçokkarıştı

maşallahhhhhhhhhhh:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
benımkı henuz yuruteci kesfedemedı..adım atmıoo:sm_confused:
senın cadı nelerr yapıomuşş ölee

iboooooooooşşşşşşşşş hamırını yiyiiim yavrıııımmm cokacimcoook :roflol: müdürün baska nesini aldın len :icecream: :1shok: :roflol:

:1shok: aman gözünden ayırma çok dikkat et çekmecen bıçak alır allah korusunnn

ben size bugün çekilmiş bi foto gstertiiimmmi :roflol::roflol:
bu benim minik penguenim

iboş deeezesi yisin o pengueni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben gidiyom kuzu beeeeeeeeee bööööööööööööööö ayyyyyyyyyyyyyyy diye bağırıyo gidip uyutum bari hadi yarın görüşürük
hadi huzurlu bir gece olsun kuzumada sizede :Saruboceq:
heee eylül de sadece muhallebisini öyle yiyor.. diğerlerinde yapmadığım maymunluk kalmıyor sonuçta yiyo ama 40-50 dakkayı buluyo her öğün kafamçokkarıştı

şşş muyallebiyi kendin mi yapıon?kendin yapıosan nasıl yapıon?kendin yapmıosan ne marka alıon?gecen cemreye milupanın sütlacını yedirdim.en son 5 aylıktı yememişti.denedim bütün kavanozu bitirdi şok oldum :1shok: daha versem yicedi len :1shok: karıda mide yok anam işkembe işkembe :lepi:

zambakcım gülçenin maşallahı var hakkaten ayaklarını da erken keşfetti ya şimdi de yürüyo bıcırr oturması nasıl bi de baba-dede diyo mu merak ettimmm :asigim:

göstert delikafadulden göstert delikafadulden

cıtııııırrr resim koyciim halilolar yokken ayrılma anacım kız dbest koyim mi buarada?

hee göstert bakammkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:kıme cekmiş acabaa
masallahhh de kızımm yaaÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol: kurban olurum ben onun işkembesine be, olm karışma bebeye, yicekse yisin, benim sıpa hiç yimiii o daha kötü ya şu resimler yüklensin size bugünki kaşık savaşımızdan esintiler gsterticiiimmm kaydirigubbakcemile3

kendim iki kere yaptım yemedi sevmiyo hatta biri de bugündü kaydirigubbakcemile3
200 ml suya 2 tatlı kaşığı pirinç unu ve silme 2 tatlı kaşığı şeker koy.. karıştırarak kaynayana kadar pişir.. sonra 7-8 dakika kısık ateşte kaynasın.. altnı kapat, mama kasesine dök.. bi 10 dakika sonra ılınınca içine 4 ölçek milupa devam maması koy karıştır iyice.. aslında tadı acaip güzel oluyo bugün eylülün hiç iştahı yok o yüzden yarın yine denicem bence sevecek :lepi:

muhalebi olarak akşam milupa sütlü pirinçli veriyorum.. sabah gün aşırı da milupa portakallı mısırlı..

kavanoz mama milupa, hipp ve bebelac veriyorum ama muhallebi olarak en çok milupa yı seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…