2008 Ekim Anneleri

şeker mi, niye şeker koyyoz

iklim bu pırınc unuyla yapttıım mamaya bayılıyor..ama ortalama haftada 1 kere yapıyorum.
her gun degısık bişiler verıyorum cunku.
ama seker koymuyorum ben.devam maması ekledıgım ıcın tadı guzel oluyor zaten sekere gerek kalmıyor..seker koyma amacın farklı mı yoksa?

ayyyyyyyyyyyy süperrrr yaaa maşalahh bende dıyorum celenın kucagındakıne bakıp alaa alaaa bu cemreye benzemii:roflol:
bayıldım ya ben de gelcemm bendeeeedelikafadulden

hazırlarda şeker kamışı var
hee benzii :dilcikar: hemi teyze anne yarısı sayılırmıs bende onun annesi sayılırım :mymeka:

tüh geçmişi okurken kaırdım şansıma m çıım ..nese bidaki sefere..ben kaçıom kocam pc oturcak..kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm anam hepinizi...kaydirigubbakcemile3

eeeee hani şeker yasakmış ya :uhm: imageyi dediydim de olii sanırsam, anam ben internete hep mozilladan giriyom, explorer kullanmıyom, bazı şeylerde mozilla yetersiz kalıyo, şimdik explorerden yüklüyom, du baaam yüklenmesse at linki emi

ayy ne gibi farklı amacı olabilirrr kaydirigubbakcemile3

ben şimdiye kadar 2 kere yaptım bunu, biri bu gece olmak üzere.. eylül yemedi zaten.. şeker koymayabilirsin tabiki

tesekkur ederım celencımm.....içimi kaynattı sıcacık fotograff:asigim:
ve cokk duygulandım..

celennnnn niyeyse sende kendimi gördüm len :roflol::roflol:

yok baa benziii kaydirigubbakcemile3
goccemeeeenn göbeemi gördünmü kaydirigubbakcemile3 o daha azcığı kaydirigubbakcemile3
tüh geçmişi okurken kaırdım şansıma m çıım ..nese bidaki sefere..ben kaçıom kocam pc oturcak..kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm anam hepinizi...kaydirigubbakcemile3

bende kaçanzi.sana bi ara özel koyarım bacım ayıp ettin Şeniz
ibuuuuuuşşşş resmi koy hadi yatcem.herkes yattı ben kaldım prtalıkta delikafadulden

tesekkur ederım celencımm.....içimi kaynattı sıcacık fotograff:asigim:
ve cokk duygulandım..

senlende cekiliiicz cicim :lepi: şööle alırız körfezi arkamıza kucamızdada bebişler burnumuzda memleketimin kokusu senağlama ağlıciiim senağlama

güle güle yafri:a015:
dur len yüklenmesini bekliiim, şşş o göbenkten bende de var len, ondan diom kendimi gördüm sende diye :roflol::roflol: hattaa benim göbeeem senin göbeeeni döver lülülülülülü:roflol:

ayy ne gibi farklı amacı olabilirrr kaydirigubbakcemile3

ben şimdiye kadar 2 kere yaptım bunu, biri bu gece olmak üzere.. eylül yemedi zaten.. şeker koymayabilirsin tabiki

ne bilimm len vardır belkı bi bildiin die cok bilmiş karııkaydirigubbakcemile3

celen kızz senin gıdını yerimm kızzŞeniz
hepınız harıkaaasınızz...

orda içime cektim olum lülülülülülü o içime cekilmiş hali :CüvCüv: ben bi cıkardım mı ahan gözlerin bööle olur :1shok: puhahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…