şeker mi, niye şeker koyyozkendim iki kere yaptım yemedi sevmiyo hatta biri de bugündü kaydirigubbakcemile3
200 ml suya 2 tatlı kaşığı pirinç unu ve silme 2 tatlı kaşığı şeker koy.. karıştırarak kaynayana kadar pişir.. sonra 7-8 dakika kısık ateşte kaynasın.. altnı kapat, mama kasesine dök.. bi 10 dakika sonra ılınınca içine 4 ölçek milupa devam maması koy karıştır iyice.. aslında tadı acaip güzel oluyo bugün eylülün hiç iştahı yok o yüzden yarın yine denicem bence sevecek :lepi:
muhalebi olarak akşam milupa sütlü pirinçli veriyorum.. sabah gün aşırı da milupa portakallı mısırlı..
kavanoz mama milupa, hipp ve bebelac veriyorum ama muhallebi olarak en çok milupa yı seviyor
kendim iki kere yaptım yemedi sevmiyo hatta biri de bugündü kaydirigubbakcemile3
200 ml suya 2 tatlı kaşığı pirinç unu ve silme 2 tatlı kaşığı şeker koy.. karıştırarak kaynayana kadar pişir.. sonra 7-8 dakika kısık ateşte kaynasın.. altnı kapat, mama kasesine dök.. bi 10 dakika sonra ılınınca içine 4 ölçek milupa devam maması koy karıştır iyice.. aslında tadı acaip güzel oluyo bugün eylülün hiç iştahı yok o yüzden yarın yine denicem bence sevecek :lepi:
muhalebi olarak akşam milupa sütlü pirinçli veriyorum.. sabah gün aşırı da milupa portakallı mısırlı..
kavanoz mama milupa, hipp ve bebelac veriyorum ama muhallebi olarak en çok milupa yı seviyor
yüklenmiiiiiii, dbest şu imagenin linkini at baam bi
şeker mi, niye şeker koyyoz
eylül sanki biraz banada benzii dimiiiii CADIARZU
eylül sanki biraz banada benzii dimiiiii CADIARZU
anlamadım ne image i mytickerz mi???
çünkü şekersizken kusuyolar kaydirigubbakcemile3 hem hazırlarda da şeker var tatmadın mı hiç :uhm:
eeee yuhhhh kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum leyn sanaa gelll öpüjemmm Şeniz Şeniz
anlamadım ne image i mytickerz mi???
çünkü şekersizken kusuyolar kaydirigubbakcemile3 hem hazırlarda da şeker var tatmadın mı hiç :uhm:
eeee yuhhhh kaydirigubbakcemile3 bayılıyorum leyn sanaa gelll öpüjemmm Şeniz Şeniz
iklim bu pırınc unuyla yapttıım mamaya bayılıyor..ama ortalama haftada 1 kere yapıyorum.
her gun degısık bişiler verıyorum cunku.
ama seker koymuyorum ben.devam maması ekledıgım ıcın tadı guzel oluyor zaten sekere gerek kalmıyor..seker koyma amacın farklı mı yoksa?
goccemeeeenn göbeemi gördünmü kaydirigubbakcemile3 o daha azcığı kaydirigubbakcemile3celennnnn niyeyse sende kendimi gördüm len :roflol::roflol:
yok baa benziii kaydirigubbakcemile3
tüh geçmişi okurken kaırdım şansıma m çıım ..nese bidaki sefere..ben kaçıom kocam pc oturcak..kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm anam hepinizi...kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım celencımm.....içimi kaynattı sıcacık fotograff:asigim:
ve cokk duygulandım..
tüh geçmişi okurken kaırdım şansıma m çıım ..nese bidaki sefere..ben kaçıom kocam pc oturcak..kendinize ve bebişlere iyi bakın öptüm anam hepinizi...kaydirigubbakcemile3
goccemeeeenn göbeemi gördünmü kaydirigubbakcemile3 o daha azcığı kaydirigubbakcemile3
bende kaçanzi.sana bi ara özel koyarım bacım ayıp ettin Şeniz
ibuuuuuuşşşş resmi koy hadi yatcem.herkes yattı ben kaldım prtalıkta delikafadulden
ayy ne gibi farklı amacı olabilirrr kaydirigubbakcemile3
ben şimdiye kadar 2 kere yaptım bunu, biri bu gece olmak üzere.. eylül yemedi zaten.. şeker koymayabilirsin tabiki
güle güle yafri:a015:
dur len yüklenmesini bekliiim, şşş o göbenkten bende de var len, ondan diom kendimi gördüm sende diye :roflol::roflol: hattaa benim göbeeem senin göbeeeni döver lülülülülülü:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?