maşallah oğluşunasiz daha ek gıdaya başlamadınız mı :1shok:
hayır canım başlamadım br ara sütüm azaldı veriyim dedim biberon almadı mamayıda beğenmedi bende hasta die üstüne gitmedim..bugün doktora sordum tattırmaya başlayabilirsin dedi...yerimseniben
ne bilem anacım nası ses cıkarıo :sm_confused: ben bi kere gecim üstünden yanlıslıkla :çok üzgünüm: katır kutur ses geldi :çok üzgünüm: sağ ön ve arka tekerleklerin altında kaldı sonra hiç bişi olmamıs gibi cıktı :1shok: ama beni görmeliydin kalabalık bir trafiğin ortasında dötrlüleri yaktım durdum ve ağladım senağlama ölsem o günü unutmam :1no2: kedilere gelesice
şşşşş dbeest şaynanın goccemen bi resmini koysana leeeeeennn :asigim:
ya bişi sorucam size.cemre gündüzleri artık sadece 1 kere uyuyo.öölen 2 de uyuyo 4 te kalkıo.sabah kalkması 9.9 dan 2 ye kadar uyanık.gecede 9 bucukta uyuyo.bu normal miii??daha fazla uyuması gerekmio mu?uyumuo bi türlü yaaaaa(
merabayn hanımlar naparsınız
canım ya bu pc heran çökebilir diye burda resim tutmuyoz pek şaynanın yeni resmi yok çünkü flaşsız çekmem lazım gözleri kırmızı çıkıyo diğer resimler de depolama aygıtında.. ama bu resimin benzerini koycam şimdi :)
6 aylık bbebekler günde 11-14 saat arası uyur.. bu durumda cemrenin yapabileceği bişey yok kaydirigubbakcemile3
ahan şindik moku yeedik cokacimcoook :1shok: şimdiden zaptedemiyoz bööle ayaklanınca napcez gııızzz :a015:kızlar bişi, sölecem kızım bir iki gündür beşiğin kenarlarından tutup kalkamaya çalışıyo bazen birazcık kalkabiliyo sanırsam bir iki hafta içinde ayakta durabilecek ya beşikten düşerse napcam ben şimdi yeterki tutunabilecek bir yer bulsun hemen kalkmaya çalışıyo gözümün önünden hiç ayırmamam gerekiyo artık uyurken bile
eyüü gecelerrlülülülülülü
ya bişi sorucam size.cemre gündüzleri artık sadece 1 kere uyuyo.öölen 2 de uyuyo 4 te kalkıo.sabah kalkması 9.9 dan 2 ye kadar uyanık.gecede 9 bucukta uyuyo.bu normal miii??daha fazla uyuması gerekmio mu?uyumuo bi türlü yaaaaa(
RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse
2009 cular yazmış senağlama cok duygulandım ve pc ye hemen kaydettim.şimdi ezberliycem ve hergece meleğime yaptığım dulara bi yenisini daha ekliycem senağlama :Saruboceq:
[
yani normal mi anlamadım :uhm:
kızlar bişi, sölecem kızım bir iki gündür beşiğin kenarlarından tutup kalkamaya çalışıyo bazen birazcık kalkabiliyo sanırsam bir iki hafta içinde ayakta durabilecek ya beşikten düşerse napcam ben şimdi yeterki tutunabilecek bir yer bulsun hemen kalkmaya çalışıyo gözümün önünden hiç ayırmamam gerekiyo artık uyurken bile
RABBiM
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
2009 cular yazmış senağlama cok duygulandım ve pc ye hemen kaydettim.şimdi ezberliycem ve hergece meleğime yaptığım dulara bi yenisini daha ekliycem senağlama :Saruboceq:
[
hee cemrede ööle 2 gündür uyumuo :1shok: önceden uyurdu ööle uykusunu hatta sonra yine uyurdu.ama 2 gündür 2 de uyuyo 4 uyanıo bidaha teeee 9 da :mymeka:canım yaa üzülme efekaan da aynen öle günde bi kere uyuyo akşamüstü yarım saat uyuyo çünkü dayanamıo sonrada keyfi ne zaman gelirse o zaman yatıo patron..hele iki gündür çileden çıkarıo beni artık ne gücüm ne sabrım kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin..
çok güzel bir dua yaaaaa rabbim bütün meleklerimiz için dualarımızı kabul etsin
canım benim bu bebeklere hepsi normal yani anormal artık normalimizle anormalimiz karışmış birbirine bu soruya ben cevap veremiceeem aklı başında olan biri cevap versin bence kaydirigubbakcemile3
he anamhödük olduu kadar pisi-kopattırda :roflol: ben gidemde bi tüttürem
:1shok::1shok:ne bilem anacım nası ses cıkarıo :sm_confused: ben bi kere gecim üstünden yanlıslıkla :çok üzgünüm: katır kutur ses geldi :çok üzgünüm: sağ ön ve arka tekerleklerin altında kaldı sonra hiç bişi olmamıs gibi cıktı :1shok: ama beni görmeliydin kalabalık bir trafiğin ortasında dötrlüleri yaktım durdum ve ağladım senağlama ölsem o günü unutmam :1no2: kedilere gelesice
bizim park yatağımız yooooooook biz napcaz :sm_confused:
RABBiM
[
ahan şindik moku yeedik cokacimcoook :1shok: şimdiden zaptedemiyoz bööle ayaklanınca napcez gııızzz :a015:
napıon len enfeksiyonlu kılsız Şeniz sen bensiz izmir buluşması yaparmısın ahan böle carpılırsın lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?