anaaa sizinde mi uzatmalı bizim gibi.. biz de 1996 yılından beri beraberiz. ben lise 1 e gidiyordum o da son sınıftaydı.. aynı apartmanda oturuyorduk.. ben komşu kızıyım yaneee.. hamburgecideki buluşmalarımız bu günlere dek sürdü.. iyikide sürdü.. beraber büyüdük diyebilirim ve bu süre içinde ayrılık yaşamadık manen yani.. yoksa ben şehir dışında okudum o antalya mezunu. sonra tayinim çıktı 1.5 senede başka şehiredydim ama kalbim hep buradaydı.. artık birbirimizin bakışından anlayabiliyoruz ne dediğimzi.. bütün arkadaşlarımız ortak.. çok güzel bi şey..aaaaa :1shok: çok ilginç bi olay yaa :1shok:
ya ayrılmaya karar verince sonra nasıl geri toparladınız çok zor olmuştur de mi :çok üzgünüm:
biz eşimle on yıl öne bi yapıştık birbirimize ayrılamıyoz :asigim:seviyorum uleynnnn delikafaduldenŞeniz
slm kızlar.. bebeğinize hiç kivi yedirdinizmi???? sezine yedirsem mi kivi? hani bazı seylerin zamanı oluyoya belirli bi aydan sonra yiyebiliyoya bilginiz varmı?
innannmıyorummmmmmmmmmmm kurum kailimde 4165 tane mail birikmiş :1shok:
hiç bakmadın mı buzamana kadar kurum kailine:roflol:
aaaaa inanmıyorum..:1shok::1shok:
selam kizlar yazamiyorum kusuruma bakmayin olurmu:1no2: yagmur hareketlendi iyice hic firsatim olmuyor malesef ama arada girip okuyup cikiyorumyerimseniben bugün kontrolumuz vardi doktorda türkiyede lazim olur diye kusma ve ishal icin fitil pisik icinde krem verd:ecrin_bebek:i hersey yolunda yagmur hanim icin 8 kilo ve 72 cm olmuskizim kilosu boyuna göre az gibi ama masallah cok saglikli dedi günlük yedirdigin seylere devam dedi bir sorun yokmus bizde bukadar ha buarda kahvalti olayina biray daha bekle emziriyorsun madem dedi birde örümcege kesinlikle tavsiye etmiyorum yagmurum bindigi 10 dakika bile onun kemik yapisina cok zararli dedsenağlamai yani almaktan vazgetik pek heveslenmistim ama neyse önemli olan yagmurun sagligi bizde ayin 5 .de gidiyoruz:teytey: az kaldi bugün gittik seyyar yatak aldik yagmura besik yani cok kullanisli birsey portatik katlaninca kücük bir sey oluyor acinca normal yatak hic kullanan oldumu aranizda? bir soruyum dedim herkesi cok öptük:1hug::1hug:
bende istioooom yaaa :çok üzgünüm: ama kocam istemio :mymeka: hatta kediler konusunda ilginç bir fentezisi var.jedileri arabanın önüne cıkınca seviomuş.bööle vıcık die ses geliomuş :1shok:yaaa eylülle şaynanın fotoğrafıınaa bayıldımm bayıldııım bayıldııımm
bende çok istiorumm evde kedimizz olsuunn ama kayseriye gidersem annem kedi getirmemi istemio :çok üzgünüm: kayınvalidem bakmıştı köpüğe ama bizde kumundan başka bi yere yapmayan kedii onlarda heryeree çişinii yapmışş...bence kumunu temizlemedikleri içinn yapmıştır :dilcikar: şimdi kayınvalidem kedi alırsanız banada bırakmayın bende bakamam dio :dilcikar: veterinere bıraksamm orda kaldıkları yeri gördüm hepsi küçücük kafeslerde kalıoo kıyamam yanii orda bırakmaya daa ama çokkk istiorumm kediciikk hemde çokkkkk :çok üzgünüm:
maşallah de len :mymeka: allah ayırmasın dahada mutlu olun inşallah :Saruboceq:Allah muhabbetinizi arttırsıınn :Saruboceq:
bak biz birkaç yıl önce ayrılıorduk hatta ben boşanma davası içinn alıp başımı gidiordum eşimde sahilde kahvaltı yapalım demişti...ii hadi son bi kez kahvaltı yapalım demiştimm :dilcikar: kahvaltıdan sonra düz yolda ayağım burkulmuşş adliye yerine hastaneye gitmiştikk kaydirigubbakcemile3 ayak bileğim zedelenmişş 2 hafta üzerine hiiiçç basamamıştımda benii kucağında taşımıştıı kaydirigubbakcemile3 sonra barışmıştııkk tabiii :asigim: herşeyde bi hayır var işte ben o gün ayrılsaydım eşimdenn şimdii asla bugünleri göremeyeciktiim nisan bu kadar mutlu olmayacak tamerde hiiç olmayacaktııı :asigim: sabrın sonu selamet die boşa dememişler şimdi herşey daha güzell zor sınavları geçti çok şükür çokkk mutluyuz :Saruboceq:
yaaaa :çok üzgünüm: uffffff :çok üzgünüm: bi denk gelemdük beee :mymeka:anaamm ordamısın celen..içerdeydim hayatım yaa.annemler burda da..eğer burdaysan koyiim canım fotoyu.millet atcak beni forumdan..ha bire fotomu koyuyomkaydirigubbakcemile3
nerende birikmiiiiişşş :uhm:innannmıyorummmmmmmmmmmm kurum kailimde 4165 tane mail birikmiş :1shok:
maşallah kıııızzzzselam kizlar yazamiyorum kusuruma bakmayin olurmu:1no2: yagmur hareketlendi iyice hic firsatim olmuyor malesef ama arada girip okuyup cikiyorumyerimseniben bugün kontrolumuz vardi doktorda türkiyede lazim olur diye kusma ve ishal icin fitil pisik icinde krem verd:ecrin_bebek:i hersey yolunda yagmur hanim icin 8 kilo ve 72 cm olmuskizim kilosu boyuna göre az gibi ama masallah cok saglikli dedi günlük yedirdigin seylere devam dedi bir sorun yokmus bizde bukadar ha buarda kahvalti olayina biray daha bekle emziriyorsun madem dedi birde örümcege kesinlikle tavsiye etmiyorum yagmurum bindigi 10 dakika bile onun kemik yapisina cok zararli dedsenağlamai yani almaktan vazgetik pek heveslenmistim ama neyse önemli olan yagmurun sagligi bizde ayin 5 .de gidiyoruz:teytey: az kaldi bugün gittik seyyar yatak aldik yagmura besik yani cok kullanisli birsey portatik katlaninca kücük bir sey oluyor acinca normal yatak hic kullanan oldumu aranizda? bir soruyum dedim herkesi cok öptük:1hug::1hug:
bende inanamıyorum zaaaten, sadecce konularına bakıp öyle giriyorum maillere yoksa başolurmu o kadar mail yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh oh yağmur hanımlar da kocaman kız olmuşlarben o yataktan hiç kullanmadım yafrim,
konuylan alakalı diil ama söölemeden geçemiycim, artıkın duruşmalara msnden de katılınabilecekmiş, arada sizinle de fingirderim artıkın kaydirigubbakcemile3
1-senin herif pisikopatmı :1shok:bende istioooom yaaa :çok üzgünüm: ama kocam istemio :mymeka: hatta kediler konusunda ilginç bir fentezisi var.jedileri arabanın önüne cıkınca seviomuş.bööle vıcık die ses geliomuş :1shok:kötükedihüso
maşallah de len :mymeka: allah ayırmasın dahada mutlu olun inşallah :Saruboceq:
yaaaa :çok üzgünüm: uffffff :çok üzgünüm: bi denk gelemdük beee :mymeka:
nerende birikmiiiiişşş :uhm:
maşallah kıııızzzzŞeniz hadi gözün aydın memleket yolları gözüktü sana he :teytey: biz şimdi ankaradayız kısmetcim.ve bu gelişimizde cemrenin yatağınıdaa getirdik.iikide getirmişiz.cok rahat ettik bizde o da.yorganı yastığı carsafı vs.
bizide alsana len konusmaya delikafadulden
1-senin herif pisikopatmı :1shok:
2-mailimde birikmiş kaydirigubbakcemile3
3- o günler gelsin de cümbürcemaat duruşma yaparuk inşallah kaydirigubbakcemile3
anaaa sizinde mi uzatmalı bizim gibi.. biz de 1996 yılından beri beraberiz. ben lise 1 e gidiyordum o da son sınıftaydı.. aynı apartmanda oturuyorduk.. ben komşu kızıyım yaneee.. hamburgecideki buluşmalarımız bu günlere dek sürdü.. iyikide sürdü.. beraber büyüdük diyebilirim ve bu süre içinde ayrılık yaşamadık manen yani.. yoksa ben şehir dışında okudum o antalya mezunu. sonra tayinim çıktı 1.5 senede başka şehiredydim ama kalbim hep buradaydı.. artık birbirimizin bakışından anlayabiliyoruz ne dediğimzi.. bütün arkadaşlarımız ortak.. çok güzel bi şey..allah evlatlarımızn önünede iyi insanlar çıkartsın.. iyi insanlarla tanıştırsın..:Saruboceq:
canım kivi ve çileğin alerjik olduğunu biliyorum..a.s
selam kizlar yazamiyorum kusuruma bakmayin olurmu:1no2: yagmur hareketlendi iyice hic firsatim olmuyor malesef ama arada girip okuyup cikiyorumyerimseniben bugün kontrolumuz vardi doktorda türkiyede lazim olur diye kusma ve ishal icin fitil pisik icinde krem verd:ecrin_bebek:i hersey yolunda yagmur hanim icin 8 kilo ve 72 cm olmuskizim kilosu boyuna göre az gibi ama masallah cok saglikli dedi günlük yedirdigin seylere devam dedi bir sorun yokmus bizde bukadar ha buarda kahvalti olayina biray daha bekle emziriyorsun madem dedi birde örümcege kesinlikle tavsiye etmiyorum yagmurum bindigi 10 dakika bile onun kemik yapisina cok zararli dedsenağlamai yani almaktan vazgetik pek heveslenmistim ama neyse önemli olan yagmurun sagligi bizde ayin 5 .de gidiyoruz:teytey: az kaldi bugün gittik seyyar yatak aldik yagmura besik yani cok kullanisli birsey portatik katlaninca kücük bir sey oluyor acinca normal yatak hic kullanan oldumu aranizda? bir soruyum dedim herkesi cok öptük:1hug::1hug:
he anamhödük olduu kadar pisi-kopattırda :roflol: ben gidemde bi tüttürem
allah bozmasın gülşencim
sağol canm. allah kimsenin düzenini bozmasın..:Saruboceq:
evet canim bizde ankaraya geliyoruz allahim kismet edersehihoyyyt annemleri cok özledim tam iki sene oldusenağlama yagmurla tanisacaklar cok heyecanliyim:dance: ama su ucak yolculugu beni cok geriyor ya ucus saati gece yagmurda 8 dedimi uyuyor nasil olucak ucakta kucaktami gidicek insallah yanimdaki koltuk bos olurda kuzum rahatca gider:Saruboceq: simdiden 3 valiz oldu ufffffffff bu yolculuk stresi beni öldürecek valllaaaaa imdaaaaaatdelikafadulden yatakden memmun olmana sevindim bosuna yük etmek istememistim söyledigin iyi oldu sagol canim ŞenizŞeniz
ne bilem anacım nası ses cıkarıo :sm_confused: ben bi kere gecim üstünden yanlıslıkla :çok üzgünüm: katır kutur ses geldi :çok üzgünüm: sağ ön ve arka tekerleklerin altında kaldı sonra hiç bişi olmamıs gibi cıktı :1shok: ama beni görmeliydin kalabalık bir trafiğin ortasında dötrlüleri yaktım durdum ve ağladım senağlama ölsem o günü unutmam :1no2: kedilere gelesiceyaa o dediğin şey doğru mu yaa vıcık mı yapıyomuşşş :1shok: senağlama senağlama kedilerden ne istiyo beeee kötükedihüso senağlama öbür dünyada da kediler onu vıcık yapsın :enbuyukkk:
sagol canim ögrenmek istedigimde buydu öptükŞeniz[/QUOTE]park yataktan mı bahsediyorsun canım.. eğer oysa burda biçok kişi -ben de dahil- kullanıyoruz.. ben de bursaya gittiğimde götürmüştüm çok rahat oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?