2008 Ekim Anneleri

anaaa sizinde mi uzatmalı bizim gibi.. biz de 1996 yılından beri beraberiz. ben lise 1 e gidiyordum o da son sınıftaydı.. aynı apartmanda oturuyorduk.. ben komşu kızıyım yaneee.. hamburgecideki buluşmalarımız bu günlere dek sürdü.. iyikide sürdü.. beraber büyüdük diyebilirim ve bu süre içinde ayrılık yaşamadık manen yani.. yoksa ben şehir dışında okudum o antalya mezunu. sonra tayinim çıktı 1.5 senede başka şehiredydim ama kalbim hep buradaydı.. artık birbirimizin bakışından anlayabiliyoruz ne dediğimzi.. bütün arkadaşlarımız ortak.. çok güzel bi şey.. allah evlatlarımızn önünede iyi insanlar çıkartsın.. iyi insanlarla tanıştırsın..:Saruboceq:
slm kızlar.. bebeğinize hiç kivi yedirdinizmi???? sezine yedirsem mi kivi? hani bazı seylerin zamanı oluyoya belirli bi aydan sonra yiyebiliyoya bilginiz varmı?

canım kivi ve çileğin alerjik olduğunu biliyorum..a.s

hiç bakmadın mı buzamana kadar kurum kailine:roflol:

yav bakmaya çalıştım ama giriş yapmıyodu, sürekli hata veriyodu, ağ içindeki bilgisayardan girsem böle olmazdı da amannn şimdi kim gidcek işyerine mail bakmaya, ara ara burdan denedim işte, sanırım en son yusuf eymen 2 aylıkken baktıydım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kizlar yazamiyorum kusuruma bakmayin olurmu:1no2: yagmur hareketlendi iyice hic firsatim olmuyor malesef ama arada girip okuyup cikiyorumyerimseniben bugün kontrolumuz vardi doktorda türkiyede lazim olur diye kusma ve ishal icin fitil pisik icinde krem verd:ecrin_bebek:i hersey yolunda yagmur hanim icin 8 kilo ve 72 cm olmus kizim kilosu boyuna göre az gibi ama masallah cok saglikli dedi günlük yedirdigin seylere devam dedi bir sorun yokmus bizde bukadar ha buarda kahvalti olayina biray daha bekle emziriyorsun madem dedi birde örümcege kesinlikle tavsiye etmiyorum yagmurum bindigi 10 dakika bile onun kemik yapisina cok zararli dedsenağlamai yani almaktan vazgetik pek heveslenmistim ama neyse önemli olan yagmurun sagligi bizde ayin 5 .de gidiyoruz:teytey: az kaldi bugün gittik seyyar yatak aldik yagmura besik yani cok kullanisli birsey portatik katlaninca kücük bir sey oluyor acinca normal yatak hic kullanan oldumu aranizda? bir soruyum dedim herkesi cok öptük:1hug::1hug:

aaaaa inanmıyorum..:1shok::1shok:

bende inanamıyorum zaaaten, sadecce konularına bakıp öyle giriyorum maillere yoksa başolurmu o kadar mail yav kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh oh yağmur hanımlar da kocaman kız olmuşlar ben o yataktan hiç kullanmadım yafrim,

konuylan alakalı diil ama söölemeden geçemiycim, artıkın duruşmalara msnden de katılınabilecekmiş, arada sizinle de fingirderim artıkın kaydirigubbakcemile3

bende istioooom yaaa :çok üzgünüm: ama kocam istemio :mymeka: hatta kediler konusunda ilginç bir fentezisi var.jedileri arabanın önüne cıkınca seviomuş.bööle vıcık die ses geliomuş :1shok: kötükedihüso
maşallah de len :mymeka: allah ayırmasın dahada mutlu olun inşallah :Saruboceq:
anaamm ordamısın celen..içerdeydim hayatım yaa.annemler burda da..eğer burdaysan koyiim canım fotoyu.millet atcak beni forumdan..ha bire fotomu koyuyomkaydirigubbakcemile3
yaaaa :çok üzgünüm: uffffff :çok üzgünüm: bi denk gelemdük beee :mymeka:
innannmıyorummmmmmmmmmmm kurum kailimde 4165 tane mail birikmiş :1shok:
nerende birikmiiiiişşş :uhm:
maşallah kıııızzzz Şeniz hadi gözün aydın memleket yolları gözüktü sana he :teytey: biz şimdi ankaradayız kısmetcim.ve bu gelişimizde cemrenin yatağınıdaa getirdik.iikide getirmişiz.cok rahat ettik bizde o da.yorganı yastığı carsafı vs.

bizide alsana len konusmaya delikafadulden

ibüüüüüüüüüüüüüüüşşşşşşşşş naaasssııın?eyiiisiiinnn???

oh oh yağmur hanımlar da kocaman kız olmuşlar ben o yataktan hiç kullanmadım yafrim,

konuylan alakalı diil ama söölemeden geçemiycim, artıkın duruşmalara msnden de katılınabilecekmiş, arada sizinle de fingirderim artıkın kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sagol canim yagmur adina tesekürler hasuarada msn isini anlatsana anlamadim benCADIARZU

maşallah kıııızzzz Şeniz hadi gözün aydın memleket yolları gözüktü sana he :teytey: biz şimdi ankaradayız kısmetcim.ve bu gelişimizde cemrenin yatağınıdaa getirdik.iikide getirmişiz.cok rahat ettik bizde o da.yorganı yastığı carsafı vs.
evet canim bizde ankaraya geliyoruz allahim kismet edersehihoyyyt annemleri cok özledim tam iki sene oldusenağlama yagmurla tanisacaklar cok heyecanliyim:dance: ama su ucak yolculugu beni cok geriyor ya ucus saati gece yagmurda 8 dedimi uyuyor nasil olucak ucakta kucaktami gidicek insallah yanimdaki koltuk bos olurda kuzum rahatca gider:Saruboceq: simdiden 3 valiz oldu ufffffffff bu yolculuk stresi beni öldürecek valllaaaaa imdaaaaaatdelikafadulden yatakden memmun olmana sevindim bosuna yük etmek istememistim söyledigin iyi oldu sagol canim ŞenizŞeniz

1-senin herif pisikopatmı :1shok:
2-mailimde birikmiş kaydirigubbakcemile3
3- o günler gelsin de cümbürcemaat duruşma yaparuk inşallah kaydirigubbakcemile3

1-senin herif pisikopatmı :1shok:
2-mailimde birikmiş kaydirigubbakcemile3
3- o günler gelsin de cümbürcemaat duruşma yaparuk inşallah kaydirigubbakcemile3

he anamhödük olduu kadar pisi-kopattırda :roflol: ben gidemde bi tüttürem

allah bozmasın gülşencim

innannmıyorummmmmmmmmmmm kurum kailimde 4165 tane mail birikmiş :1shok:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

park yataktan mı bahsediyorsun canım.. eğer oysa burda biçok kişi -ben de dahil- kullanıyoruz.. ben de bursaya gittiğimde götürmüştüm çok rahat oluyo..

he anamhödük olduu kadar pisi-kopattırda :roflol: ben gidemde bi tüttürem

yaa o dediğin şey doğru mu yaa vıcık mı yapıyomuşşş :1shok: senağlama senağlama kedilerden ne istiyo beeee kötükedihüso senağlama öbür dünyada da kediler onu vıcık yapsın :enbuyukkk:

park yataktan mı bahsediyorsun canım.. eğer oysa burda biçok kişi -ben de dahil- kullanıyoruz.. ben de bursaya gittiğimde götürmüştüm çok rahat oluyo..[/QUOTE]
sagol canim ögrenmek istedigimde buydu öptükŞeniz

canım uçak biletini aldığın şirketi arayıp bebeğim var ve bebek için yatak (türkçesini ve almancasını bilmiyorum, ingilizcesi bassinet) istiyorum desene, onların ayarlaması lazım bi konuş bence.. 3 saat mi sürüyor burası?? az değil yani..

yaa o dediğin şey doğru mu yaa vıcık mı yapıyomuşşş :1shok: senağlama senağlama kedilerden ne istiyo beeee kötükedihüso senağlama öbür dünyada da kediler onu vıcık yapsın :enbuyukkk:
ne bilem anacım nası ses cıkarıo :sm_confused: ben bi kere gecim üstünden yanlıslıkla :çok üzgünüm: katır kutur ses geldi :çok üzgünüm: sağ ön ve arka tekerleklerin altında kaldı sonra hiç bişi olmamıs gibi cıktı :1shok: ama beni görmeliydin kalabalık bir trafiğin ortasında dötrlüleri yaktım durdum ve ağladım senağlama ölsem o günü unutmam :1no2: kedilere gelesice

park yataktan mı bahsediyorsun canım.. eğer oysa burda biçok kişi -ben de dahil- kullanıyoruz.. ben de bursaya gittiğimde götürmüştüm çok rahat oluyo..
sagol canim ögrenmek istedigimde buydu öptükŞeniz[/QUOTE]

canım bende kullanıorum park yetek çok kullanışlı tawsiye ederim..yerimseniben

şşşşş dbeest şaynanın goccemen bi resmini koysana leeeeeennn :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…