KAJO' cum bak gel artık nerde kaldın ÇAKAL dün akşam niyeti bozduğunu söylüyor ben de merak etmeye başladım baya uyanamadın mı ne çok mu yoruldun akşam bende epeydirrrrrrrrrrr tık yok hala aramız açık aaaaaaaaa bak ya şimdi aklıma getirdiniz yinem :dilcikar:
KAJO' cum bak gel artık nerde kaldın ÇAKAL dün akşam niyeti bozduğunu söylüyor ben de merak etmeye başladım baya uyanamadın mı ne çok mu yoruldun akşam bende epeydirrrrrrrrrrr tık yok hala aramız açık aaaaaaaaa bak ya şimdi aklıma getirdiniz yinem :dilcikar:
ayrıca nisa77 de dün onlinedı başka konuları okuyodu bise hiç cevap yazmadı:1closedeyes:
anaammm:1shok: dedektif Gadget gibisiniz vallaaa:1shok:
:roflol::roflol:
kıss destina masaj enişte falan gibi şeyler dedinde bak gece gece aklıma neler getirdin :roflol::roflol: kısss şu kocayı sıkıştırma konuları kaçma kovalama konularını hep edhakmı açıyodu neee. o gitti gideli kimse tavşan kaç tazı tut oynadık falan demiooo . çakıl bile :roflol::roflol:
bak şimdi bu tavşan kaç tazı tuttaki tavşan cuk diee oturdumu neeee :roflol:
kızımmmm ara açılacak zaman mıııııı :mymeka: şurda yasaklarınızın başlamasına çok çok 1 ay kaldı , benden hatırlatmasııııı hihoyyyt
kıss sana o kadar taktik verdik uygulamadınmı yoksaaaklava:
ulen illede admı konuşturcanız emii..
şöyle birlikte bi film izlerken hafiften yaklaş sinsice belli etmeden:jeyyar:
sonrada elin yanlişlıkla çarpıversin biyerlere aaa açık açıkta söyletmeyin lenn
pek haydar dümen gördüm kendimi:roflol:
slm kızlarrrrrrrrr.anaaaaaaaaaaaammmmmmm:1shok:valla desticim senden korkulur.akşam geldiğimde barzeyin yazısını gördüm kızını kaybetmş ona bişeyler yazdım sonra geçmişi okudum neler kaynattınız diye,alınanlara baktım sonra da benim kociş yeter bu kadar biraz da biz bakalaım şu pc ye deyip elimden aldı.:mymeka:iştem böyle yoksa ben sizsiz duramamŞeniz bişeyler yazamadığım zamanlar bile mutlaka okuyom.ama sayfamıza kasten girmemek gibi bi niyetim yoktu.öhü öhüüüüsenağlama
ulen illede admı konuşturcanız emii..
şöyle birlikte bi film izlerken hafiften yaklaş sinsice belli etmeden:jeyyar:
sonrada elin yanlişlıkla çarpıversin biyerlere aaa açık açıkta söyletmeyin lenn
pek haydar dümen gördüm kendimi:roflol:
Cnm benim uygulamazmıyım uyguladım işte işe de yaradı ama gururdan hiç elleşmiyom ben ona yoksa kedi gibi peşimde konuşmaya çalışıyo habire laflamaya çalışıyo yani bende dediğin gibi ters cvp vermiyom ama olabildiğince kısa konuşuyorum evet,hayır şeklinde bi de bebişimi okşama taktiği yapıyom yanim dediklerini yapıyorum ve cidden işe yaradı çok tşk ederim sana şekerŞeniza.s.Ama ellerşmiyo hiç onu nasıl başarcez:1no2:he bi de onu diyiver bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?