2008 Ekim Anneleri

KAJO' cum bak gel artık nerde kaldın ÇAKAL dün akşam niyeti bozduğunu söylüyor ben de merak etmeye başladım baya uyanamadın mı ne çok mu yoruldun akşam bende epeydirrrrrrrrrrr tık yok hala aramız açık aaaaaaaaa bak ya şimdi aklıma getirdiniz yinem :dilcikar:

kızımmmm ara açılacak zaman mıııııı :mymeka: şurda yasaklarınızın başlamasına çok çok 1 ay kaldı , benden hatırlatmasııııı hihoyyyt

kıss sana o kadar taktik verdik uygulamadınmı yoksaaaklava:

DESTİNA, ÇAKAL VEEEE OLCAYA İTAFENNNN......

gördüğünüz gibi kızzzlar burada kastettiğim kendim değil. özellikle çakal ve edhak siz bu mesajı olduğu gibi benim üstüme yıktınız qııı. valla bunlardan korkulur. ben sizin varyaaa kaydirigubbakcemile (bu heralde saçınızı başınızı yolarım anlamına gerliooo :roflol:). yaaa bide elini beline koyan bi resim olsa o da güzel olurdu.
tamam mesai ye kalmış olabilirim ama bunun dünle heyç ilgisi yok. tamameeennnnn tesaaadüffff... :roflol:

kızımmmm ara açılacak zaman mıııııı :mymeka: şurda yasaklarınızın başlamasına çok çok 1 ay kaldı , benden hatırlatmasııııı hihoyyyt

Belki doğru söylüyosun ama kızım bendeki de gurur ama napıyım adam kaçıyo benden hiç yaklaşmıyo ki biraz dokunsa gerisi gelcek ama ellemiyooooooooo

kıss sana o kadar taktik verdik uygulamadınmı yoksaaaklava:

Cnm benim uygulamazmıyım uyguladım işte işe de yaradı ama gururdan hiç elleşmiyom ben ona yoksa kedi gibi peşimde konuşmaya çalışıyo habire laflamaya çalışıyo yani bende dediğin gibi ters cvp vermiyom ama olabildiğince kısa konuşuyorum evet,hayır şeklinde bi de bebişimi okşama taktiği yapıyom yanim dediklerini yapıyorum ve cidden işe yaradı çok tşk ederim sana şekerŞeniza.s.Ama ellerşmiyo hiç onu nasıl başarcez:1no2:he bi de onu diyiver bakem

ulen illede admı konuşturcanız emii..
şöyle birlikte bi film izlerken hafiften yaklaş sinsice belli etmeden:jeyyar:
sonrada elin yanlişlıkla çarpıversin biyerlere aaa açık açıkta söyletmeyin lenn

pek haydar dümen gördüm kendimi:roflol:

+18 YAŞ İÇİN

YAŞINIZ KÜÇÜKSE OKUMAYIN

slm kızlarrrrrrrrr.anaaaaaaaaaaaammmmmmm:1shok:valla desticim senden korkulur.akşam geldiğimde barzeyin yazısını gördüm kızını kaybetmş ona bişeyler yazdım sonra geçmişi okudum neler kaynattınız diye,alınanlara baktım sonra da benim kociş yeter bu kadar biraz da biz bakalaım şu pc ye deyip elimden aldı.:mymeka:iştem böyle yoksa ben sizsiz duramamŞeniz bişeyler yazamadığım zamanlar bile mutlaka okuyom.ama sayfamıza kasten girmemek gibi bi niyetim yoktu.öhü öhüüüüsenağlama

ŞenizŞenizŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5

BAK BAK BAK görüyon mu seni gidi muzurluk yapıpta söylemeyen gacı -tatlicadiarzu-demek ööleeeeeee anlat anlat heyecanlı oluyo şimdik elim yanlışlıkla nere çarpıcak anlamadım ehi ehi Eeeeeeeeee ben bekliyom onun eli bana çarpsın onu nasıl çarptırsak ki DESTİNA' mmmmmmmmmmBi eli çarpıversede ben de onucokacimcoook
Ay bu yeni figürler süper yaaaaaaaaa

sakın hamişim diye paspal paspal gezmeyin evdee!!koca göbüşümüz olabülüü ama biz halaa çok güzeliz.:jeyyar: süslen,püslen,üstüne çook hafif şeyler giy..nede olsa hava çok sıcak ve biz hamişler buna tahammül edemiyoz:jeyyar:frikik ver anam..yazamıyom işte tam olaraksengözlerimebaksanab
seni görebileceği bi yerden olsun mümkünse..Şeniz

NİSA77 hoşgeldün gülüm bak nasıl hafiyelik peşindeyiz görüyon mu girmeyen kızların hafiyeliğini ÇAKAL VE DESTİNA' ya bıraktım.Ben kocamın hafiyeliğini yapmaktan başka şeye vakit bulamıyom ya nasıl kurtulcam bakalım kocayı takipten aslında istemiyom ama elimde değil yav neyse varsa taktik bu konuda da söyleyin kıslar...KISKANCIM işte napıyım:jeyyar::bbo:fisfisfis Rahat oliyim diyorum ama elimde değil ki ya...

olcay qıı bak ben dün denedim phatosh un taktiğini işe yaradı
evde dediği gibi paspal dolanma. giyy şöle tril tril bişeyler sonracığıma azcık sokul adama destinanın dediği gibi. sonra phatosun dediği gibi frikiklerde ver çaktırmadan. hani sen gururlu karısın ya... önce bunları yap sonra gururunu kurtarmak içinde adam tav olunca azcıkda nazz yap. naz dediysek mokunu çıkarmadan kısss. kaydirigubbakcemile3

anammmm istediğin kadar firikik ver adam kızını doğuracak sütaş ineği ve de sadece ana gibi görüyo sankümmm.bunların yanında ayrıca karım kısımın unutuverdi benümkü:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…