deşme yaramı len daş gibi bilem deeelim iğrenç görünüyom, hele göbeeeeme çıplakkene aynada bakınca miğdem bulaniiii -tatlicadiarzu-senağlamasenağlama
vallaa baa mı benzii, ama babaya daha çok benziiisenağlama
gocam yahuşuklu dimi len kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben oyle diyosam oyle olm zorlu karisin ne oyle kendini sey yapiyonn uzuyon inan benim kide oyle gobegimde var vede cok yirtildim ben goguslerinde dahil kirmizi kirmizi çızık heryerim ama biz cocuk dogurduk ana olduk dimi yusufa feda olsun hacere deger valla kolay degil yani hhamilelik dogum felanda oyle kolay kurtulamiyz iste
hödük olmuş ne faydaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saka bı yana bence yakısıosunuzdur emınım...
ıbolya madem emzırmıosun cocugu su dıyetını uygula ve kılo ver:mymeka:
ben senın hamıle kalmadan onekı fotonu gormustum daş gıbıdın.öle ol yıne..azımlısın sen basrırsın..Şeniz
gocam yahuşuklu dimi len kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ben neye üzülüyom biliyonmu, hamileliğim boyunca 14 kilo aldım ben, dooğumdan sora eve geldim bi baktım sadece 4 kilosu gitmiş, 5 kilo serüm verdilerdi, sanırsam ondan oldu, soooora anam bu kilonun üstüne bu sıpayı emzircem diye diye bi 8 kilo daha aldım, şindik verebiliyosan ver hade :mymeka:
hee evet hödük, ama yahuşuklu hödük kaydirigubbakcemile3 yaa o diyeti uygulayım diyom diyom hep havada kalıyo, beynimde bitiremedim olayı :çok üzgünüm:
şşşşşş çıtır sölemeyi unuttum benim herüflen ben 1 le 0 gibi duruyoz :roflol:
Bosver herifler oyle karilari sever benim herif onceden heryerin takir talir kemikti simdi hep et iyi oldun boyle diyoo arada kamyon gibi oldun desede memnun bende memnumun su sarkan gobek disinda iyi boyle diet felen yapmam soruyosan 13kilo fazlam var napcez kafaya takmicez
Kizlar ben yatiyomm cok uykum gelenz hadi gidek dukkani kitleyin birinizz
dooru senın beynin Şişmandı unuttum.
o hatunu da dınledım..kendısı dal gıbı konusur tabe..kaydirigubbakcemile3
Bosver herifler oyle karilari sever benim herif onceden heryerin takir talir kemikti simdi hep et iyi oldun boyle diyoo arada kamyon gibi oldun desede memnun bende memnumun su sarkan gobek disinda iyi boyle diet felen yapmam soruyosan 13kilo fazlam var napcez kafaya takmicez
kendimi bu kiloda iyi hissetmiiim ki :çok üzgünüm:kendını nasıl ii hıssedıosan o kıloda kal iboşcum..
şişmanım şişmanım deme kendıneee
benım sevıp sevmediim onemli zatenkaydirigubbakcemile3
ama kocamda sevmezz...
senın boy uzun canım,kılon hıc bellı degıl..
hee bende böceeemin mamasını hazırladım soğumasını bekliorum, saa gülü gülü yafrim Şeniz:a015:
ivet benim beynim şişko, kendüm dal gibiyüm :roflol::roflol:
heee orası ööle canım, elledimi bıngıl bıngıl et geliii :roflol::roflol::roflol:
kendimi bu kiloda iyi hissetmiiim ki :çok üzgünüm:
ben hıssetmediini bılıorum oyuzden gaz vrmee calısıorum zaten canımcımm..
daha once konsmustuk..
emzırmıorum dıyınce engelde yok hani..
oyuzden dedım..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay heralde önemli diiiil, şindik sööletme beni gece gece :jeyyar::roflol:
şşşşşşş size gitmeden herüfümlen benim resmimi yolliimmi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?