Gunaydınlar ,
size birsey sormak istiyorum benim kızım 1,5 haftadır ara ara kusmaya basladı gunde 1 kere yedikten sonra kusuyor daha önce olmadıgı icin korktum doktoruma sordum önemsemedi ama benim icim rahat etmedi sizin bebeklerde de dönem dönem oluyormu böyle bir sey ?
ıklım hasta degıl cok sukur canım.ben enfeksıyon gecırıorumm malum yerden.:1no2:günaydın ben gene sabah 5 te kalktım bugün 2 dersim boştu evi toparladım kızımla kahvaltımızı ettik bakıcımıza bıraktım uykusu gelmişti erken postaladım ee 15 dk zamanım kaldı da size bi bakim dedim çıtırcım iklim hastamı geçmiş olsun geçmiş sayfaları okuyamıyorum herkesleri çook öpüyoz
çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı
Ben geldimm asi olduk kizim cok agdii yaa yuregim cok üzgün moralim agriyoo cok agladi kuzum
günjaydınnnnnnnnnnnnn
çakılcımm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
özgenin incisi hayırlı olsun :sm_cool:a.s.a.s.
hacerin yarı yaşı kutlu olsun nice yaşlara inş:teytey::teytey::teytey:
Kizlar bizede 4 aşi yaptilar ama soyle biri sol bacagina biri sag bacagina biri verem asisi olan koluna otekide agzina bizim hepatiti koluna vurdular niyeki soracaktim haceri susuturacam diye unuttum
hayırlı olsun yarı yasınızz
manide yazarmışş kızınaaaŞeniz
halay başııı geldiiiii
teyy teyyyyyyy :teytey::teytey::teytey:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
özgenin incisi hayırlı olsun :sm_cool:a.s.a.s.
hacerin yarı yaşı kutlu olsun nice yaşlara inş:teytey::teytey::teytey:
koluna yapıldını soylemişsin anlamadım??CADIARZU
Kizlar hacer bu ay hic kilo almamis gecen ay 8300 du buay hatta 8250 cikti dr normal diyo bu aylarda kilo almi durur diyo bide dis olayina girmisiz onun etkisi ben almayacagini biliyodum cunki bu ay hic yemedi yediremedim emziremedim bu ay hic beslenmedi canim cok sıkıldi her ay 1kilo aliyodu gecen ay 300gr almisti bu ay hic almamis cok dustu ama ya muayne etti cok iyi dedi gelisimi guzel dedi selendi hacerr diye bakti elini takip ettirdi hareketlerine ayaginin ustune bastirdi felen bakti inceledi felan motor gelismide cok iyi endise etme dedi ama boyu 2cm uzamis 69olmusuz ek gidaya artik iyce basla dedi 6 ayini doldurdu artik verebilirsin dedi yese veriyom ama yemiyoo uff
hacerin 6. ayı kutlu olsun sağlıklı olsun bende girdim halaya:teytey::teytey:
hacerin mi halayı var bugün, yer açın ben de geldim :teytey::teytey::teytey:
kılo alımı durmaz ama azalır benım bıldıım?
ee hiç almamış üstünede vermiş hacer?*:uhm:
doktor ıklımın 200 gr alldını duyunca hemen ıdrar tahlılı ıstemişti.
enfeksıyon mu acaba diye.
belkıde oyuzden almadı kılo?
istersen bır yaptır canım dra goturup.için rahat etsın.?
kına yaktın mı kız hacere:teytey:
Ayy valla mi yaa uff aksam esimle konusuyumda baska dr goturelim yaa bencede normal degil bu durum yani ama bide su var bu ay hic bisey yediremedim citircim uyku sersemi ne emdiyse beslenmedi ya ondan olabilir diye ban hic aklima enfeksiyon felan getirmedim yaa aslinda nesesi yerinde huysuz degil sorun yemiyo
günaydın herkeseeee..................... kızımın dişi çıkmışşşşş delikafadulden delikafadulden akşam mamasını yedirirken kaşığa dokunduğunu hissettim ve baktım ki sağ alt dişi çıkmış kızımın kaydirigubbakcemile5
Üşütme olabilir belki gerci belirtisi yok ama benim bebek nerdeyse hic dısarı cıkmamıstı sadece hafta sonları 2 dedenin evine ve doktoruna gitmisti oda arabayla kocam sagolsun asırı evhamlı oldugu icin cocugu sokaga cıkaramadım .ilk defa gecen haftalarda dısarı cıkardım belki hava carptı cok sagol canım
Ben geldimm asi olduk kizim cok agdii yaa yuregim cok üzgün moralim agriyoo cok agladi kuzum
dünn bizim meshur pazara ugradım doktordan donuste..
bu eteği aldım
hamıle eteği ammaa cok hosuma gıttı.bnde aldım,gıydım cok hos durduu..kuması cok cok ınce değil.kısın çizmeyle bıle enfes olur gıbı geldii.
belkı ılerde de lazım olurr.kaydirigubbakcemile3
fıyatı ne kadar sizceee??
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/265344-2009-ekim-anneleri-izmirde-oturanlar-8.html
Kinayi pastayi neyi herseyi unuttum haa kafam baska yere gitti uyuyo simdi bi pasta yapiyim bari aksam kutlayak kinada yakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?