2008 Ekim Anneleri

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
özgenin incisi hayırlı olsun :sm_cool:a.s.a.s.
hacerin yarı yaşı kutlu olsun nice yaşlara inş:teytey::teytey::teytey:

bızımde bazen oluyor ben cok yedırdıgımden dlayı oluyor dıye dusunuyorum.azallttıgımda porsıyonlarını kusmuyor cunkü..
ıklım hasta degıl cok sukur canım.ben enfeksıyon gecırıorumm malum yerden.:1no2:

çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı

:teytey::teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsunnnnnnnnn
Ben geldimm asi olduk kizim cok agdii yaa yuregim cok üzgün moralim agriyoo cok agladi kuzum

yüreğim cok üzgün
moralim ağrıyo bu ne kızkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun kzuuyaa:1hug:

Kizlar hacer bu ay hic kilo almamis gecen ay 8300 du buay hatta 8250 cikti dr normal diyo bu aylarda kilo almi durur diyo bide dis olayina girmisiz onun etkisi ben almayacagini biliyodum cunki bu ay hic yemedi yediremedim emziremedim bu ay hic beslenmedi canim cok sıkıldi her ay 1kilo aliyodu gecen ay 300gr almisti bu ay hic almamis cok dustu ama ya muayne etti cok iyi dedi gelisimi guzel dedi selendi hacerr diye bakti elini takip ettirdi hareketlerine ayaginin ustune bastirdi felen bakti inceledi felan motor gelismide cok iyi endise etme dedi ama boyu 2cm uzamis 69olmusuz ek gidaya artik iyce basla dedi 6 ayini doldurdu artik verebilirsin dedi yese veriyom ama yemiyoo uff

Kizlar bizede 4 aşi yaptilar ama soyle biri sol bacagina biri sag bacagina biri verem asisi olan koluna otekide agzina bizim hepatiti koluna vurdular niyeki soracaktim haceri susuturacam diye unuttum

koluna yapıldını soylemişsin anlamadım??CADIARZU

hayırlı olsun yarı yasınızz
manide yazarmışş kızınaaaŞeniz
halay başııı geldiiiii
teyy teyyyyyyy
:teytey::teytey::teytey:

Hee yazdiim halay cekelim de moral olsun bana hadee :teytey: :teytey:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
özgenin incisi hayırlı olsun :sm_cool:a.s.a.s.
hacerin yarı yaşı kutlu olsun nice yaşlara inş:teytey::teytey::teytey:

Sagol teyzesi :teytey::teytey: ozgeninde disi cikmis hayirli olsunn buda onun halayi :teytey::teytey::teytey:

hacerin mi halayı var bugün, yer açın ben de geldim :teytey::teytey::teytey:

kılo alımı durmaz ama azalır benım bıldıım?
ee hiç almamış üstünede vermiş hacer?*:uhm:
doktor ıklımın 200 gr alldını duyunca hemen ıdrar tahlılı ıstemişti.
enfeksıyon mu acaba diye.
belkıde oyuzden almadı kılo?
istersen bır yaptır canım dra goturup.için rahat etsın.?

Ayy valla mi yaa uff aksam esimle konusuyumda baska dr goturelim yaa bencede normal degil bu durum yani ama bide su var bu ay hic bisey yediremedim citircim uyku sersemi ne emdiyse beslenmedi ya ondan olabilir diye ban hic aklima enfeksiyon felan getirmedim yaa aslinda nesesi yerinde huysuz degil sorun yemiyo

huzursuzluğu ağlaması yoksa buyuk ıhtımal diş işthsızlıgıdır ozaman heralde...
bu ayıda bı atlat bakalım ozaman telafı edersınız inş.
yıne kılo alımı olmazsa goturursun doktora.
bol iştahlarrrr

günaydın çakılım, ne ara çıkmış uleeeee :1shok: ilk inciniz hayırlı olsun baaaamm :teytey:len yoğsan bu ekim bebeleri çaktırmadan mı çıkarcekler diişi kaydirigubbakcemile3 inşallah hepsi sorunsuz çıkarır yaaaa, ben gerim gerim geriliyom valllaaa :Saruboceq:
keşke gocanu dinlemeseydin, benimki de aynı seninkisi gibi yapıodu ama ben dinlemedim, kışın ayazında bileme çıkardım çocuğu, sardım sarmaladım çıktım, hatta bi yaşlı nine gördü bizi yolda kızımmmmmmm çıkarma çocuğu bu havada hasta edersinnnnn dediydi, bende olmaz olmazzzz dediydim kaydirigubbakcemile3 çok şkür şimdiye kadar hasta falan olmadık, bebenin dışarıdaki mikropları da alması lazım bağışıklık kazanması için, belki de dışarıya alışkın olmadığı için olmuş olabilir, geçmişler olsun şeker Şeniz
Ben geldimm asi olduk kizim cok agdii yaa yuregim cok üzgün moralim agriyoo cok agladi kuzum

geçmiş olsun yafrim, bizim aşı pazartesi günüymüş yav, ben ayın 24ünde sanıyodum, inşallah sornusuz atlatır hacoşum Şeniz du halayınıza bende katıliiiiimmm, hacoşumun 7. ayı hayırlı uğurlu osssunnnnnn :teytey::teytey::teytey:
5 yetale kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…