2008 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3cok yakısmısssınızz ne diimm
ağızlar kulaklardaaa-tatlicadiarzu-:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ben gıdıomm canum yatucumm.ıyı degılı zatende ıklımı kntrol edıyorum atesini ouzden oturdum.
artık saat kurar bakarım atesıne..iyi geceler..

kaydirigubbakcemile3cok yakısmısssınızz ne diimm
ağızlar kulaklardaaa-tatlicadiarzu-:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kulaklar yok ki :roflol::roflol: hayde bende böceeemi doyurdum yatiim artıkın, len 120lik koyu kıvamlı gece mamasını yidi, üstüne de bi ton su içti, halaa daha ağzını açiii, kusar die vermedim, çok acuhmuş gariibim kaydirigubbakcemile3

Gunaydınlar ,
size birsey sormak istiyorum benim kızım 1,5 haftadır ara ara kusmaya basladı gunde 1 kere yedikten sonra kusuyor daha önce olmadıgı icin korktum doktoruma sordum önemsemedi ama benim icim rahat etmedi sizin bebeklerde de dönem dönem oluyormu böyle bir sey ?

günaydın herkeseeee..................... kızımın dişi çıkmışşşşş delikafadulden delikafadulden akşam mamasını yedirirken kaşığa dokunduğunu hissettim ve baktım ki sağ alt dişi çıkmış kızımın kaydirigubbakcemile5

valla kusma sorunumuz doğduğumuzdan beri var , hatta 5 aylık olana kadar özel mama ( anti reflü mamalardan ) yedirdik doktorumuz da pek önemsemedi, reflü sorunu her bebekte olabiliyor zamanla azalacaktır dedi, gerçekten de azaldı şimdi eskisi kadar değil , ara sıra yine oluyor ..................bazı bebekler 7-8 aylık olana kadar bazıları ise 1 yaşına gelinceye kadar devam edebilirmiş............

tabii eğer senin bebeğin üşüttüğü için kusmuyorsa , bazen üşüttükleri için de kusuyorlar , ozaman genellikle ağız dolusu ve nerdeyse fışkrtarak kusarlar ...........

günaydın ben gene sabah 5 te kalktım bugün 2 dersim boştu evi toparladım kızımla kahvaltımızı ettik bakıcımıza bıraktım uykusu gelmişti erken postaladım ee 15 dk zamanım kaldı da size bi bakim dedim çıtırcım iklim hastamı geçmiş olsun geçmiş sayfaları okuyamıyorum herkesleri çook öpüyoz

çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı

Üşütme olabilir belki gerci belirtisi yok ama benim bebek nerdeyse hic dısarı cıkmamıstı sadece hafta sonları 2 dedenin evine ve doktoruna gitmisti oda arabayla kocam sagolsun asırı evhamlı oldugu icin cocugu sokaga cıkaramadım .ilk defa gecen haftalarda dısarı cıkardım belki hava carptı cok sagol canım

ilk inciniz hayırlı olsun canım..darısı başımıza:teytey::teytey::dance::dance:

çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı

sağol teyzesi , sizin de gözünüz aydın sıra sıra dizilsin inşallah incileriniz

valla benim de kocamın gözü kara , bişeycik olmaz deyip duruyor ama annem pek evhamlı , halen evden çıkartma taraftarı değil ............ geçmiş olsun canım , beslenmesine engel değilse bişey olmaz korkma , zaten ciddi bir durum olsa doktorun söylerdi

ilk inciniz hayırlı olsun canım..darısı başımıza:teytey::teytey::dance::dance:

teşekkür teyzesi , evet darısı başınızaa , inşallah kolayca çıkarırsınız incilerinizi :1hug:

kızlar bu arada kafama takıldı ya..
bıze nie 4 ası oldu??
3 bacaktan bır koldan bırde oral cocuk felcı verdi yaa??????*
:uhm::uhm::uhm:

bizim de 4 aşı oldu yerimseniben

DBT-IPV-HIB aşısı ve Hepatit B aşısı Pnömokok aşısı

birde ağızdan çocuk felci verildi a.s

aynen dediğin gibi a.s.

günaydın
ÇAKILIM dişinizmi çıktı darısı bize ağrısız sızısız çıkarırlar inşallah

inşallah canım :içelim:

Biz bugun 6. ayimizi doldurduk

Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
:.
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:

Hepinizi halayimiza bekliyoruzz :teytey::teytey:

günjaydınnnnnnnnnnnnn
çakılcımm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:

Biz bugun 6. ayimizi doldurduk

Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:

Hepinizi halayimiza bekliyoruzz

hayırlı olsun yarı yasınızz
manide yazarmışş kızınaaaŞeniz
halay başııı geldiiiii
teyy teyyyyyyy
:teytey::teytey::teytey:

Kizlar bizede 4 aşi yaptilar ama soyle biri sol bacagina biri sag bacagina biri verem asisi olan koluna otekide agzina bizim hepatiti koluna vurdular niyeki soracaktim haceri susuturacam diye unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…