kaydirigubbakcemile3cok yakısmısssınızz ne diimm
ağızlar kulaklardaaa-tatlicadiarzu-:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ben gıdıomm canum yatucumm.ıyı degılı zatende ıklımı kntrol edıyorum atesini ouzden oturdum.
artık saat kurar bakarım atesıne..iyi geceler..
Gunaydınlar ,
size birsey sormak istiyorum benim kızım 1,5 haftadır ara ara kusmaya basladı gunde 1 kere yedikten sonra kusuyor daha önce olmadıgı icin korktum doktoruma sordum önemsemedi ama benim icim rahat etmedi sizin bebeklerde de dönem dönem oluyormu böyle bir sey ?
valla kusma sorunumuz doğduğumuzdan beri var , hatta 5 aylık olana kadar özel mama ( anti reflü mamalardan ) yedirdik doktorumuz da pek önemsemedi, reflü sorunu her bebekte olabiliyor zamanla azalacaktır dedi, gerçekten de azaldı şimdi eskisi kadar değil , ara sıra yine oluyor ..................bazı bebekler 7-8 aylık olana kadar bazıları ise 1 yaşına gelinceye kadar devam edebilirmiş............
tabii eğer senin bebeğin üşüttüğü için kusmuyorsa , bazen üşüttükleri için de kusuyorlar , ozaman genellikle ağız dolusu ve nerdeyse fışkrtarak kusarlar ...........
günaydın herkeseeee..................... kızımın dişi çıkmışşşşş delikafadulden delikafadulden akşam mamasını yedirirken kaşığa dokunduğunu hissettim ve baktım ki sağ alt dişi çıkmış kızımın kaydirigubbakcemile5
çakılım gözün aydın ben de akşam başlık atmıştım bizim de sağ alt çıktı
Üşütme olabilir belki gerci belirtisi yok ama benim bebek nerdeyse hic dısarı cıkmamıstı sadece hafta sonları 2 dedenin evine ve doktoruna gitmisti oda arabayla kocam sagolsun asırı evhamlı oldugu icin cocugu sokaga cıkaramadım .ilk defa gecen haftalarda dısarı cıkardım belki hava carptı cok sagol canım
ilk inciniz hayırlı olsun canım..darısı başımıza:teytey::teytey::dance::dance:
kızlar bu arada kafama takıldı ya..
bıze nie 4 ası oldu??
3 bacaktan bır koldan bırde oral cocuk felcı verdi yaa??????*
:uhm::uhm::uhm:
DBT-IPV-HIB aşısı ve Hepatit B aşısı Pnömokok aşısı
birde ağızdan çocuk felci verildi a.s
günaydın
ÇAKILIM dişinizmi çıktı darısı bize ağrısız sızısız çıkarırlar inşallah
Biz bugun 6. ayimizi doldurduk
Haydin bacilar halay basina :teytey::teytey:
Kuzum girdi yari yasina :teytey::teytey
Darisi tum bebislerin basina :teytey::teytey:
Hepinizi halayimiza bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?