2008 Ekim Anneleri

leyla gıtmeden once bır gayseriilii olarak mantı hamuru tarıfı vermenı reca edıorum canım.
sıu hazırlar hıc sevmıyorum kendım yapicümm..
bıde pasta kekini kendın mı yapıosun onunda tarıfını istiom:enbuyukkk:

Son düzenleme:

Aman kilosu güzel nasılsa boyu uzuyorsa endise etmemek lazım bizimki 2 cm uzamıs 67 olmus ama kilo 7,100 ...
bu arada kızım 7,100 kedim 7,500 kilo :1shok:
Bir daha ki doktor kontrollerine kediyi götürücem valla utanıyorum minicik kızımm yaaa ...kediyi sokup kontorle doktora bakın doktor bey buna da biz bakıyoz diycem

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:bılemedın

:roflol:

ne arası var mı 1 haftadır yırtınıyoruz anacımmm mok muhabbeti bile yaptık ya değişik diye , ondanmış sanırım yerimseniben
gerilme gerilme yusufum zati huysuz yaa sen anlamadan çıkarıverir o dişini , sen de her zaman ki huysuzluğu sanarsın a.s

Bi sitede boy ve kilo almi ile ilgili soru soruluyomus az once arastirriken buldum bende mesaj yazdim du bakalim ne yazacak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alllah cezanı vermesin mülayim, len gene iyi ya kilosu, ben geçenlerde ayağının üstüne dikip tartıda tarttım 6400 filen geldi, tabiykü halının üzerinde tarttım, o sebeplen icük ağır çekebülü, martın 15inde gittiğimizde 5800 kgydi, boyumuz da 63 cm, biz sizden daha güdüğüzkaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:bılemedın

1 yetale :roflol::roflol: şşş çıtır bu arada iklim nasıl oldu ateşi bileme yok dimi

huyuna tüpürüm diş çıkartırkene iyce azar artıkın bu sıpa senağlama

leyloşum kızının kilosu maşallah çok güzel belki aynı yerde ölçtürmemişsindir sağlık ocağındamı ölçtürüyosun kadınlar bazen aceleyle yalan yanlış tartıyırlar birde ben boy uzamasıda durursa tehlikeli diye biliyorum boyu uzamış büyümesi devam ediyor demekki bende hiçbişey yediremiyordum meğer kuzumun rahatsızlığı varmış iştahsızlığının üzerinden bir kaç gün sonra öksürük oldu ama üşütme değil allerjik doktorumuz zaditen diye bir şurup verdi hem allerjisi için hem iştah arttırıyor hemde uyutuyor nerdeyse 5 öğün yemeye başladı aralardada beni emyior akşam yatarkende uykusunda mamasını veriyorum tabi kilo yeterli alamıyor herhalde bu yediğini yakan bir çocuk olacak ne diyim kendimi paraladım resmen ama onlar alacağını alıyor

günaydınlarrrrrr:sm_cool:
bugün oğluşum tam 6 aylık oldu:sm_cool::lepi:
lyloş kız burda mısın gel beraber çekelim bugün hacerimin de 6. ay dönümü
halaya buyrun:teytey::teytey:

ben bi geçmişi okuyıp gelemhihoyyyt

amannnnnnnnnnn terken bizimkiler de güdük olsun naapalım yav, sağlıklı olsunlar da, hemi celenin zillisi iştahlı da nolii onunkisi de boydan güdük kaydirigubbakcemile3 bizimkiler hem enden hem boydan güdük kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benim oğlum artık çok ama çok huysuz bir bebek oldu hiçbir yere gidemiyoruz hep kucak istiyor geceleri hep gazı oluyor sabah kakasını yapınca rahatlıyor ben tekrar gaz ilaçlarına başalayacağım bizi yemeye çalışıyor burnuma yanaklarıma saldırıyor oyy ben iyice bunaldım ne güzel laleler açmış bahar gelmiş tadını çıkaramıyoruz alese girecem 2 satır ders çalışamadım

haydeeeeee hoppbidi hopbidi :teytey::teytey::dance::dance:

terken diş çıkarcaktır olm, belkihuysuzluğu ondandır, sen ara ara yine dışarıya çıkar, bebek arabasıylan gezdir, hırçınlaşırsa kucağına al sakinleştir unuttur sora yine yatır arabaya, etrafı seyretsin, bazen bizim evin önünden otobüsler geçiyo gözünü bi dikiyo ööööle onları seyrediyo kaydirigubbakcemile3 dikkatini dağıtcak bişiyler yap, hem 6 aylık bebede gaz mı olur artık len, sende amma pimpiriklisin haaa :mymeka:

terken damlayı ne kadar veriyon bende kullanıyom ama iştahında degısıklık yok
,

bize şurubunu verdi sabah akşam yarım ölçek veriyoruz ama şurubu kesince eskiye dönermi bilmiyorum bide bizimki doktor kontrolune 1 hafta kala hiçbişey yemez anlıyor sanki birde tam kontrole gidecekken 2-3 defa kaka yapar sırf zayıf çıkmak için yanikaydirigubbakcemile3

ayh ben azık uzanimmm gelimmm, gece 3 de yattum sabah 7de kalktum, sıpamı uyutalı yarım saat oldu, belkim bi yarım saat daha uyur, o ara dinleniim bende, birazdan gelirim heme, ö ptüm len topunuzu :roflol:

aman da aman bi oğluşumuz daha koca adam olmuş halaya geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…