2008 Ekim Anneleri

ayyynen demek istediğim bu işte!:dance:
herşeyi yap ama farkında değilmişin gibi davrankötükedihüso
hmmm mesela minicik bi gecelikle eğilip (varsa tabikiine evde)çiçekleri sulama taktiği..ama saksılar yerde duruyosa işe yarıyosırnaşık şeysırnaşık şey

:
:roflol::roflol::roflol:
senin niye bu kadar zayıf olduğun anlaşıldı..bugün akşam herkes çiçek suluyoo kıslarr:lepi:kamer genç gibi:roflol:

fatoşcummmmmm alemsinnnn.ben de koltuğun altına gitsin diye elimdeki tığı bırakıveriyom.alıyım derken dur dur eğilme ben alayım diyiveriyoo.yok canım ben biraz mıçımı gösterecektim ama neyse diyemiyom tabüüüükaydirigubbakcemile3

selam azgın karılar naber az kaldı şunun şurasında 3 ayımız var yaa sabır lennn

:mymeka:he he bize diyene bak tatile gitmeden yani 15 gün öncesine kadar sabah üst kattaki evlilerin duş sesini duyupta adamı uykuda kıstıran kimdi:1ninca:

sorry celencim yaaa...arada taktik vermek gerekiyo dayerimseniben
a.s.

nisanurcum azgın değiliz...genciz,güzeliz,sağlıklıyız.....

Son düzenleme:
valla son oldu yaa ama bu ara gene çalışmaya başlasam iyi olcek adam istiyo ama benden onay çıkmayınca yaklaşamıyo garibim üsttekilerin de hiç sesi çıkmıyoki bizi gaza getireler

şakkıdı konuya bakın ulen bize yassak bizi niye azdıyossunuz durduk yerde şimdik:mymeka: şaka şaka ama bize yassak:1no2:

oyy oyy oyyy kıyamam:teselli:
işte bu tam bi işkence olmuş size...napalım bebişlerimiz için herşeye katlancaz artık..az kaldı...sona doğru gidiyozz

ben şimdilik kaçıyom kızlar.ütüler birikti.halledeyim onları..hiç te içimden gelmiyo:a015:

benimde ütüler var yapılacak ama SICAK şimdi yapamam sonra bakarız çaresinekaydirigubbakcemile2

yeşimcim bize de yasak anacum o nedenle bizimki yaklaşmıyo bilemmm.7 ay oldu bacu gardaş yatıyosss.artık doğumdan 40 gün sonra nolurrr bilemem.ayy korktummm birdennnn kaçabilene aşkolsunkaydirigubbakcemile

yeşimcim bize de yasak anacum o nedenle bizimki yaklaşmıyo bilemmm.7 ay oldu bacu gardaş yatıyosss.artık doğumdan 40 gün sonra nolurrr bilemem.ayy korktummm birdennnn kaçabilene aşkolsunkaydirigubbakcemile

ayyy canım benim halimden anlarsın:jeyyar: o zamanda işimiz zor valla çocuk biyandan cıyyaklar adam bir yandan bahanemizde yok heralde pestilimiz çıkar:bbo: onun için şimdiden enerji toplamak lazım:icecream:

valla son oldu yaa ama bu ara gene çalışmaya başlasam iyi olcek adam istiyo ama benden onay çıkmayınca yaklaşamıyo garibim üsttekilerin de hiç sesi çıkmıyoki bizi gaza getireler

amaaaa bizim karılar azdı valla.kızlar bizim hiç canımız yok o zaman .sırrımı açıklıyorum.sengözlerimebaksanab bizde tam 7 aydır tık yok.bi de ondan 1 ay önce şüpheler vardı.bizimki elini bile sürmedi.:1no2:yani tam 8 ay oldu.kızlar şimdi benim aşkım diyo ki karıcım doğumdan sonra da ağrın falan olur bir ay da o zaman dokunmam sana diyo.sırnaşık şey yaa örnek olsun utanın utanınklava:yani zorlaya zorlaya söylettiniz haaaaa:tomat
Şeniz

aynen yeşimcimm yat yatabildiğin uyu uyuyabildiğin kadar valla şuan sefa dönemlerii bebiş olunca da nası olcek bilemem valla..en azındann anneliğin yanında kadın olduğumuzu da hatırlarız ha:jeyyar:neyse bu arada istemem yan cebim misali oldu ama neyüseeee

ee nerden geldi bu çocuk eylülcümmCADIARZU

kızzzzzzzzzz destinaaaa ben 2 aylıkken öğrenmedimmi bebişimin olacağınııııklava:kocişim benden daha sorumlu.ben onu dinlemedim,dinlemedim.adam 2 ay sonra testi kendi eliyle aldı eve getirdi ve eğer bu testi yapmazsan gebertirim seni dedi.ee ben de yapınca ve pozitif çıkınca senağlama olduk yane.ama hakkatten 8 ay olmasa da 7 aydır eli elime değmiyo aşkımın.neyse ben bebişlere alınan fotolar buraya konusu var ya oraya da yazdım.ilk bebiş çakılımın olacak galiba.çakılım çekip buraya ekler demi bebişinin fotosunu.valla ben de eklerim.sizler de ekleyin.hem buraya doğurduktan sonra da girecez demi.yani bırakmayalım nolur.ben sizi bırakmam.çok alıştım kızlar be.Şeniz.bu defa da bebiş büyütmenin püf noktalarını paylaşırız demi?kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…