olcay qıı bak ben dün denedim phatosh un taktiğini işe yaradı
evde dediği gibi paspal dolanma. giyy şöle tril tril bişeyler sonracığıma azcık sokul adama destinanın dediği gibi. sonra phatosun dediği gibi frikiklerde ver çaktırmadan. hani sen gururlu karısın ya... önce bunları yap sonra gururunu kurtarmak içinde adam tav olunca azcıkda nazz yap. naz dediysek mokunu çıkarmadan kısss. kaydirigubbakcemile3
ayyynen demek istediğim bu işte!:dance:
herşeyi yap ama farkında değilmişin gibi davrankötükedihüso
hmmm mesela minicik bi gecelikle eğilip (varsa tabikiine evde)çiçekleri sulama taktiği..ama saksılar yerde duruyosa işe yarıyosırnaşık şeysırnaşık şey
:mymeka:he he bize diyene bak tatile gitmeden yani 15 gün öncesine kadar sabah üst kattaki evlilerin duş sesini duyupta adamı uykuda kıstıran kimdi:1ninca:
şakkıdı konuya bakın ulen bize yassak bizi niye azdıyossunuz durduk yerde şimdik:mymeka: şaka şaka ama bize yassak:1no2:
oyy oyy oyyy kıyamam:teselli:
işte bu tam bi işkence olmuş size...napalım bebişlerimiz için herşeye katlancaz artık..az kaldı...sona doğru gidiyozz
ben şimdilik kaçıyom kızlar.ütüler birikti.halledeyim onları..hiç te içimden gelmiyo:a015:
yeşimcim bize de yasak anacum o nedenle bizimki yaklaşmıyo bilemmm.7 ay oldu bacu gardaş yatıyosss.artık doğumdan 40 gün sonra nolurrr bilemem.ayy korktummm birdennnn kaçabilene aşkolsunkaydirigubbakcemile
valla son oldu yaa ama bu ara gene çalışmaya başlasam iyi olcek adam istiyo ama benden onay çıkmayınca yaklaşamıyo garibim üsttekilerin de hiç sesi çıkmıyoki bizi gaza getireler
ee nerden geldi bu çocuk eylülcümmCADIARZU
ee nerden geldi bu çocuk eylülcümmCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?