2008 Ekim Anneleri

aa tabi eylülcüm herkes burda..sen beim bunları nası korkuttumu bilmiyomusunn'DOĞURUNCA BURAYA UĞRAMAYAN KİLOLARINI VEREMESİN^^sositososito

Eleeeeen ne oluyor leyyyyyn orada
Kız Olcay kankim hem kız karizmayı çizdirmişin yokluğumda hem ayıp değil mi ben dururken milletten taktik istiyorsunkaydirigubbakcemile
Valla ben o afrodizyak etkisi olan garıyı biliyom bugün bu konu burda biter kızııııım kocamlan iki gün heç görüşemiyecez senağlama
İki gün yasak:mymeka:

kız çakılll.seni ben 1 ay sonra görürüm.bağıra bağıra doktora giderken keşke leylekler getireydi dersin artıkın.bilemem.

tabi ki devam edecez siteye, destinanın ve yeşimmervenin başını ağrıtmassak olur muuuu , tecrübeli anneler olarak onlar bize öğretecekler bebek büyütmeyi kaydirigubbakcemile5

yaa kıslarrr hastane çantasını hazırlayalım mı cidden şimdi.ben bişey sorcam bu bebişe alacağımız bezi yeni doğan mı yoksa yenidoğandan 1 numara büyük olanı mı almamız lazım.yenidoğan küçük geliyo diyolar bazıları da farklı söylüyolar aklım karıştıCADIARZU

molfix^in yeni doğanı varya canım ondan al onda göbek oyuntusu var,,sonra primaya geçersinn en iyisi prima..

aaaa çakılımmm 32 olmuşsunnnn.bana dr um 32 de nst ye gideceksin dedi.sen başladın mıı

yok canım başlamadım, ben 34 de kontrole gidecem, 36 da nst ye başlayacakmışım , 38 de de allah nasip ederse bebişimi kucağıma alacammmmm kaydirigubbakcemile5

:sm_cool::sm_cool:
kıssslarr sonunda alışverişe gidiommm. kocişimin son dakka işi çıkmazsa bebişime ciciler almaya gidicemm. bak bez işini hatırlattığınız ii oldu.
ben prima aliim diodummm almiimmi yani şimdi?

:1hug: sonunda gidecen he ohhhh ne güsellllllllll, akşam her aldığının tek tek resmini burda görmezsemmmmmm kaydirigubbakcemile

:1hug: sonunda gidecen he ohhhh ne güsellllllllll, akşam her aldığının tek tek resmini burda görmezsemmmmmm kaydirigubbakcemile

o yorgunlukla nasıl göstericem kısss. 45 dk yol git 45 dk dön 1,5 saaat 3 saatte alışveriş yap. anam anam sonra eve gel :1no2:
sabahh gönderiim qıı çakıl nolursun :Saruboceq:

Beni kimse iplememiş ben küstüm foruma Destina yaz küskünlerin arasına beni hepinize küstüm bensenağlama

bıktım len hepinizden bi naz bi naz..nası çekiyo len bu adamlar sizi sen ne yazdınki gülüm ikigün yok o yüzden tıkda yokk..nedelimm tesellimi verelimmnaniknanik

naptınız gacılar..yine alışverişe gidenler,küsenler..bızdık niye küsüyon hemen..hoşgeldin canım..ütü yapıyodum valla şimdi geldim..ama çok duramıcam..çok mide ağrım oldu kızlar ya:bbo:rennie içtim..işe yaramadı..eşim bol şekerli su iç dedi..içtimkafamçokkarıştıağrı geçti şimdide bulanıyo ya..kafamçokkarıştı
hamileliğimin ilk aylarına döndüm sanki..gidip biraz uzanayım..kociş gelcek zaten birazdan.yarın görüşürüz kızlar.iyi bakın bebişlere ve kendinize:CüvCüv:

Geçmiş olsun canım geçen hafta bende öyleydim midemçok kötüydü kızım mideme ayaklarını dayamış ondan oldu heralde.

QUOTE=bızdıkcan;3518883]Beni kimse iplememiş ben küstüm foruma Destina yaz küskünlerin arasına beni hepinize küstüm bensenağlama[/QUOTE]

CANIMMMMMMMMMMMMMMM

OLCAY' ın yesin seni nerelerdesin sen bakayım dünden beri hem yoksun hem haber vermiyosun bi de posta koyuyosun giremiyorum deminden beri siteye girdim yazıyom çok şükür bu arada taktikleri beğenmedin mi kıssssssssss bak millette ne taktikler varmış gı benim çok hoşuma gitti çiçek sulayanlar mı ararsın tığını düşürenler mi ararsın ayyyyyyy süper eğlendim ya harikasınız kıslar hepinizi çok seviyorum ben yaa.s.:enbuyukkk:Valla iyi ki bulmuşum bu siteyi ve iyiki yollarımız kesismiş hepiniz süpersiniz...Kocaları kıstırma taktikleri herkes çiçek sulayacakmış bu gece sen bir harikasın DESTİNA...

KAJO' cum ve de PHATOSH sizlerde süper ötesisiniza.s.hihoyyyt

YEŞİMMERVE-EYLÜL.B-NİSA77 kıyamam ben size aman üzülmeyin ya bizde size katılacağız az kaldı:1hug::teselli:

CELEN' im sen nerdesin ya gel ama artık merak ettik iyice kıslar hey hafiyeler yoksa CELEN siteye giriyoda bize mi yazmıyo kızdı mı acep kızma CELEN' im gene çenemize vurdu kaynatıyos işte ama gördüğün üzere ben masumum bir iki taktik sordum sadece Aman üzülme bak bizimkiler yanımızda ama uzaklar dokunmuyolar kıs bize bu daha kötü valla yerimsenibenhihoyyyt:CüvCüv:

bıktım len hepinizden bi naz bi naz..nası çekiyo len bu adamlar sizi sen ne yazdınki gülüm ikigün yok o yüzden tıkda yokk..nedelimm tesellimi verelimmnaniknanik

senağlamasenağlamasenağlamaGelmicem işte gelmicem bi daha hiç gelmicemsenağlamasenağlamasenağlama

selam kızlarr nasılsınız ben çk kötüyüm midem berbat 2 gündür yanıyor habiree ağrıyor...bu arada görmeyeli azgın karılar olmuşunuzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu arada ben küs falan değilim sadece kırgınım..konuyuda uzatmıyalım nese kızlar öpüldünüzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…