kızzzzzzzzzz destinaaaa ben 2 aylıkken öğrenmedimmi bebişimin olacağınııııklava:kocişim benden daha sorumlu.ben onu dinlemedim,dinlemedim.adam 2 ay sonra testi kendi eliyle aldı eve getirdi ve eğer bu testi yapmazsan gebertirim seni dedi.ee ben de yapınca ve pozitif çıkınca senağlama olduk yane.ama hakkatten 8 ay olmasa da 7 aydır eli elime değmiyo aşkımın. neyse ben bebişlere alınan fotolar buraya konusu var ya oraya da yazdım.ilk bebiş çakılımın olacak galiba.çakılım çekip buraya ekler demi bebişinin fotosunu.valla ben de eklerim.sizler de ekleyin.hem buraya doğurduktan sonra da girecez demi.yani bırakmayalım nolur.ben sizi bırakmam.çok alıştım kızlar be.Şeniz.bu defa da bebiş büyütmenin püf noktalarını paylaşırız demi?kaydirigubbakcemile5
yaa kıslarrr hastane çantasını hazırlayalım mı cidden şimdi.ben bişey sorcam bu bebişe alacağımız bezi yeni doğan mı yoksa yenidoğandan 1 numara büyük olanı mı almamız lazım.yenidoğan küçük geliyo diyolar bazıları da farklı söylüyolar aklım karıştıCADIARZU
aaaa çakılımmm 32 olmuşsunnnn.bana dr um 32 de nst ye gideceksin dedi.sen başladın mıı
:sm_cool::sm_cool:
kıssslarr sonunda alışverişe gidiommm. kocişimin son dakka işi çıkmazsa bebişime ciciler almaya gidicemm. bak bez işini hatırlattığınız ii oldu.
ben prima aliim diodummm almiimmi yani şimdi?
:1hug: sonunda gidecen he ohhhh ne güsellllllllll, akşam her aldığının tek tek resmini burda görmezsemmmmmm kaydirigubbakcemile
naptınız gacılar..yine alışverişe gidenler,küsenler..bızdık niye küsüyon hemen..hoşgeldin canım..ütü yapıyodum valla şimdi geldim..ama çok duramıcam..çok mide ağrım oldu kızlar ya:bbo:rennie içtim..işe yaramadı..eşim bol şekerli su iç dedi..içtimkafamçokkarıştıağrı geçti şimdide bulanıyo ya..kafamçokkarıştı
hamileliğimin ilk aylarına döndüm sanki..gidip biraz uzanayım..kociş gelcek zaten birazdan.yarın görüşürüz kızlar.iyi bakın bebişlere ve kendinize:CüvCüv:
bıktım len hepinizden bi naz bi naz..nası çekiyo len bu adamlar sizi sen ne yazdınki gülüm ikigün yok o yüzden tıkda yokk..nedelimm tesellimi verelimmnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?