senağlamasenağlamasenağlamaGelmicem işte gelmicem bi daha hiç gelmicemsenağlamasenağlamasenağlama
selam kızlarr nasılsınız ben çk kötüyüm midem berbat 2 gündür yanıyor habiree ağrıyor...bu arada görmeyeli azgın karılar olmuşunuzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bu arada ben küs falan değilim sadece kırgınım..konuyuda uzatmıyalım nese kızlar öpüldünüzz...
Canım öncelikle geçmiş olsun kısma da kırılmada beaaaaa gelmişin gel sohbet edelim işte bak bize yazmadın miden ağrıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Şeniz
kesin ondan ağrıyodur a.s ya kzılar biliyosunuz bende tansiyon problemi var bende arada limon içiyorum. düşürücü etkisi oldupundan dolayı(acaba bebeğe zararı olurmu sizce doktor bişiey demedi ama!!) birde bu aylarda mide yanması oluyomuş tabi limonda üstünee gelince düşünün midemden alev çıkıyor rennie diye şurubum var ama ben hep evde unutuyorum..bu arada eylül başında izne ayrılıyorum dün konuştum patronla...dayanamıyorum artık çok zor oluyorr...kızlar midem için n yapımmm
sealm kızlar sinir oldum da geldim çarşıda yaa duvara bordür baktık benim ayuyla tabi istediğim gibi bulamayınca satıcıın yanında yok böyle olsa olmaz mı illa şöyle mi olcak diyip benle didişiyo ben de bulamadım istedğim gibi yok napim almıycam odamızda bordürsüz olsun gıcık oldum haa
siteye giremiyourm anasanı satiim.database error yazıo.bu yazıyı yazanında beni siteye sokmayanında var yaaaaaaaa
yaa celencim sana şeftali vermiş hem de 5 tane.:1shok:ben hiç bir meyve niye yiyemiyom.1 hafta boyunca sabah akşam tokluk ve açlık şekerimi ölçüp kaydedip kontrole gidecem.kayınvalidem şeker hastası onun şeker ölçüm aleti var onunla ölçüyom.bakalım nolur.bugün akşam tokluk şekerim yüksek çıktı.hem de balık yemiştim üffffffffff o kadar dikkat ediyomm sıkıntıdayım vallaaa.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?