2008 Ekim Anneleri

senağlamasenağlamasenağlamaGelmicem işte gelmicem bi daha hiç gelmicemsenağlamasenağlamasenağlama

Gel benim bitanem gel OLCAY' ın kollarına yerim seni ben :CüvCüv:Ne oldu kıs kocişine nere gitti 2 gün ??? Bide utanmadan diyon ki 2 gün yok BIZDIK' ım ya bizim bugün olmayalı 9.gün cokacimcoook:dilcikar:

Canım öncelikle geçmiş olsun kısma da kırılmada beaaaaa gelmişin gel sohbet edelim işte bak bize yazmadın miden ağrıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Şeniz

Canım öncelikle geçmiş olsun kısma da kırılmada beaaaaa gelmişin gel sohbet edelim işte bak bize yazmadın miden ağrıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5Şeniz

kesin ondan ağrıyodur a.s ya kzılar biliyosunuz bende tansiyon problemi var bende arada limon içiyorum. düşürücü etkisi oldupundan dolayı(acaba bebeğe zararı olurmu sizce doktor bişiey demedi ama!!) birde bu aylarda mide yanması oluyomuş tabi limonda üstünee gelince düşünün midemden alev çıkıyor rennie diye şurubum var ama ben hep evde unutuyorum..bu arada eylül başında izne ayrılıyorum dün konuştum patronla...dayanamıyorum artık çok zor oluyorr...kızlar midem için n yapımmm

Hehhhhhhhh şööle hoşgeldin bacım ya bizim bizden başka kmimiz var ne bu kapris canım beaaaa küsen küsene BIZDIKKKKKKKKKKKKKKK çabuk buraya bak YADE yazmadı midesi ağrıyo gel katıda aramıza seninde ağrımasın midenklava:bak yoksa içerim he zaten bahane arıyom içiyim diye hadi gel artıkŞeniz Valla YADE' cim dr bana da rennie vermişti ayyyyyyyy iğrençti o ya banada ilk 3 ayda çok oldu ama şimdilik iyiyim yine sen bi dr.a sor istersen belki ilave bişey verir ya da değiştirir...

slm kızlar, nasılsınız bakalım, keyifler nasıl?
valla ne yalan söyleyeyim son iki sayfayı okudum geri kalanını okuyamadım. İnşallah herkes iyidir bi yaramazlık yoktur. Ara ara girip yazılanları okuyorum. ama yazmaya fırsat bulamıyorum bi türlü.
bizde bebişle çok iyiyiz. 1 ağustosta kontrolümüz vardı. 1750 gram olmuş prensesim. ve ben de +18 le devam ediyorum yola.
5 gün yıllık izne ayrıldım. cuma günü ufak bi tatil yapacağız. pzt iş başı yine veee salı günü doğum iznine ayrılıyoruuuum. hihoyyyt
Yaa ben bir an önce kızımı kucağıma almak istiyorum.

siteye giremiyourm anasanı satiim.database error yazıo.bu yazıyı yazanında beni siteye sokmayanında var yaaaaaaaa

sealm kızlar sinir oldum da geldim çarşıda yaa duvara bordür baktık benim ayuyla tabi istediğim gibi bulamayınca satıcıın yanında yok böyle olsa olmaz mı illa şöyle mi olcak diyip benle didişiyo ben de bulamadım istedğim gibi yok napim almıycam odamızda bordürsüz olsun gıcık oldum haa

anammmm noluyo bu ekim annlerine , nazar mı olduk kızlar ? kimi kocasına, kimi anasınai kimi de ben gibi işyerindeki personele gıcık oluyo, agresif mi olduk acaba ??? sakin ol nisanur ekim babalarında var bi tuhaflık zaten bunu tespit ettik artık, huylarına gidecez napalım fisfisfis

yok ben barıştım herüfle anlaştık yarın halı bakmaya gitcez odamıza

valla çakılım,destinam falan odaları dizdiler,kapı süsleri yaptılar,aman patikler ördüler,kazaklar,hırkalar amaaaaannn.birsürü şey.valla bizim kız garip mi ne?senağlama :cüvcüv:yazık yavruma.gerçi anneannesi bişiler yapıyo ama anasıyla babası gaylesiz kardeşim

ulen dua edin site yeni düzeldi:mymeka: ne len bugunkü muhabbet bööle:mymeka: ben sizi men etmedim mi bu konulardan gecici bi süre olarak bahsetme k yok dieklava: allah allaaaaaaah coşmusta cosmus karılar.az sabredin.benm şafak 2.cuma gecesi herüfüm gözümün nuru gelio.iki gün serbestsiniz.ctesi pazar azın azabildiğiniz kadar.ve dua edin ki suan sitede deilsiniz yoksa var yaaaaklava:
ha bidee site yöneticileriiiii o database error kadar varya basınıza taş yağa:mymeka:

olcayım diyet lisyemi dün aldım.muzu yasakladı karı.şeftalide günde 5 tane.ama baska meyve yok ve hepsi aynı anda deil.buarada netten arastırdım cok tehlikeliymiş.cok kötü seyler yazıodu.moralim bozuldu.allahımj sağsalkim kurtarsın bebişlerimizi bizden.dur sana yaziim sonucları.şimdik yoksun ama yarın bakarsın kuşum
60,dk değer(65-190)-------193
120.dk değer(65165)------169
180. dk değer(65-145)----111
yani giderek düşmeye başlamıs.bak parantez içindekiler sınırlar.eğer sennde sınırlar bööleyse cıkan sonuc cok yüksek cidden.allah yardımcın olsun bacım.yanlız dünden itibaren yasaklar geldi ama acaip canım çikolata şeker jellibon muz falan cekio.düne kadar bööle deildim.yuasak koymasalar ne ii.eskiden analrımızın zamanında varmıymıs bu yukleme testi!!!

yaa celencim sana şeftali vermiş hem de 5 tane.:1shok:ben hiç bir meyve niye yiyemiyom.1 hafta boyunca sabah akşam tokluk ve açlık şekerimi ölçüp kaydedip kontrole gidecem.kayınvalidem şeker hastası onun şeker ölçüm aleti var onunla ölçüyom.bakalım nolur.bugün akşam tokluk şekerim yüksek çıktı.hem de balık yemiştim üffffffffff o kadar dikkat ediyomm sıkıntıdayım vallaaa.:çok üzgünüm:

senndemi yüksek cıkmıstı testte?kac cıktığını hatırlıyormusun nisacım?bana her saatte düşmesi biraz ii geldi aslında.o kadar şekerli suyu anamda içse ondada cıkardı gibime gelio.her saat düşmüş benm değerlerde.ama acaip moralim bozuldu.patatesi ve barbunyayı falan yasakladı.ekmekte her öğünde iki ince dilim??

kısslar ben geldim. daha yeni geldim sayılır çarşıdan. kısıma sonunda bişeler aldımmm...hihoyyythihoyyyt
ama şuan çok yorgunum hepsini yarın çekerim inşallah. oyyy yatmam lazımmmm. iii gecelerrrr. destina kıss çiçek sulamak falan dioodun . valla halim yok ben bu akşam heyç bişey sulayamam. kocişimde öleee.
OLCAYYYYYY qııı naptın yarın anlat bakemmm. bu akşamda tık yoksa phatoshla sana verdiğimiz taktiklere yazıııkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile tüüüü senin karuluğuna ne diiimm
iyigeceler hepiniseeeea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…