2008 Ekim Anneleri

celencim her saat yapılmadı.açlık şeker ölçümümü unuttum o normaldi.ama tokluk şekerim 145 çıktı.bunun üzerine dr diyet yapcaksın dedi.bütün şekerli meyveler yasak hamurişi şekerli şeyler vss.bebişimin kilosuda fazla çıkmıştı ozaman.3 hafta sonra kontrole gittim hergün ölçecez dedi ben de şeker ölçüm aletiyle kendim ölçüyom bu akşam tokluk şekerim 200 çıktı.hemde çok fazla bişey yemedim ufffff yaaaaaa.

canım barzey daha önce 21 mi 22 mi tam hatırlamıyorum erken doğum yapmıştı.bebişi ölmüştü.2 ay sonra yine hamileymiş.hem de hiç beklemiyomuş.
kajocum şimdiden güle güle kullan inşllahh

işte benm anlama veremediğim bişe daha.nezaman doktorcumda ölcümü olsa kızımın takvimde ne yazıosa usg dede o cıkıo.yani gelişimi haftasıyla uygun maşallah.
buartada 200 de cok kızım yaa nie ööle oldu ki??dondurma falan hüpletmedin dimi:icecream:

kajocum yazdığımı okumadınmı leyn.herüflerden bahsetmek mümkünse bi 2 gün daha yasak.hafta sonu serbestsiniz anam.nereyi isytiosanız sulayın.olan var olmayan var ama demiii:)

hayır nerdeeeee dondurmayı ancak rüyamda görürümm.akşam yemeğim çorba balık salataydı.1 saat sonra ölçecektim o arada 15 dkka geciktim ölçmek için o arada fındık yiyodum.ama taze fındıktı acaba ondan mı oldu.nebilem yaa

hadi ben kaçıyom kise de kalmamış bu akşamm.iyi geceler herkeseeee yarın bebişlerin tepikleriyle uyanmak dileğiyleeehiç uykum yok ama canım sıkkın zaten öptümmm sizleriŞeniz

günaydın gece kuşları, herkes mesaiye kalmış , kimi internet başında , kimi saksıların başında ............. eeee tabii sabah da kimsecikler gelmez benden gayriii

günaydın gülşen, günaydın fulya, fulya hanım sizi pek bi enerjik gördüm maşallah

günaaaaaaaaayyyyyyyydınnnnnnnnn.bugün beni uyku tutmadı yaaa.dün gece uyuyamadım saat 2 30 du en son saate baktığımda.kötü kötü rüyalar gördüm.:1shok:ama rüyamada sigara içtiğimi de gördüm en güzel olan buydu.orda bile vicdan azabı çektim pişmanlıklar yaşadım.yine de gerçek gibiydi.gidip kahvaltıyı hazırlayayım barüü.acıktımm.yaşasın yemek yemek ama istediğini yiyebiliyosan tabüücokacimcoook

günaydın gece kuşları, herkes mesaiye kalmış , kimi internet başında , kimi saksıların başında ............. eeee tabii sabah da kimsecikler gelmez benden gayriii

kısım sen izinli değilmisin leenn..ne sabahın köründe işe geliyon anladık bırakamıyosunda bari geç git uyu biraz sabahları:mymeka:

kısım sen izinli değilmisin leenn..ne sabahın köründe işe geliyon anladık bırakamıyosunda bari geç git uyu biraz sabahları:mymeka:

uyuyamıyorum destinaaaaaaaaa, önceleri de uyuyamıyordum da şimdi hepten kaçtı uykularım, heyecan oldum artıkkkkk, vakit yaklaştıkça endişeler de arttıııı, evhamlar da artttıııııı :çok üzgünüm:

çakıltaşı_m=burda
destina4=burda
gül-şen=burda
fulya79=burda
nisa77=burda

edhak=tatilde:smiley-cool:
yağmur ankara=tatilde:smiley-cool:
çıtır_pıtır=tatilde:smiley-cool:

kevsererduran=küs:dilcikar:
gülgibiyim=firar:1ninca:

phatosh=çiçekleri suluyo:jeyyar:
OK6872=?
kajo=?
bızdıkcan=?
nisanur38=?
yeşimmerve=?
melsa18=?
themis=?
minikeller=?
ilkimcim=?
eylül_b=
günayla=?
ibolya=küs:dilcikar:
celen35=?
yade06=?
:sm_confused:nerdesinizz herkeş sınıfa..

Son düzenleme:
bende geldimm. kaydirigubbakcemile2 bugün fotoları çekicem kızımın cicilerini göstericem. ama bişey anladım. öyle paran varsa girer alır çıkarsın falan olmuyomuşş. dün eve gece 11 de geldim. ama sadece kıyafet aldım. yinede eksikler var.. benim herüfff beni delirtti. bi baktım herşeyini sarı almışızzzm neyi görsek sarısını aldı.. neyse sonunda duruma biraz el koydumda pembe bişeylerde aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…