2008 Ekim Anneleri

söz değil icraat lütfen kajocummmmmmmm, resim istiyoruzzzzzzzzzzzzz ACİLENNNNN a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
good morning len ekim anaları:mymeka: cok vurasım geldide ondan şimdi nie vuruon falan demeyinkaydirigubbakcemile3 kıııızzzzlllaaarr benm şafak biiiiiiiiiirirrrr:teytey: ahanda yarın gece kocacım evimin direği gözümün nuru hayatımın öküzü gelioooooo:teytey:

hadi bakalım hepberaber latif babadan bi türkü patlatıoz hihoyyyt
yar gelecek yar gelecek
dünya bana dar gelecek
ısmarladım bey dağından tane tane kar gelecek
kar gelecek:sm_cool::sm_cool:

söz değil icraat lütfen kajocummmmmmmm, resim istiyoruzzzzzzzzzzzzz ACİLENNNNN a.s.

ne millete fırça atıon kızım:mymeka: sen hele de bakam celen kardesine en son nezaman göbüş resmi koydun heenaniknanik
öööff bunuda buraya koymaları heeç ii olmamıs yaw:1no2: insanın canı pek bi cekio haa:a015:

kısımmmm ne göbüş resmi lennn , eğer bilgisayarının ekranı 36 inç ise koyim resim, yoğsam sığmazzzzz

günaydııııııınnnnnn:sm_cool:
ben de burdayımm...kız destina herakşam çiçek sulucak halim yok..ölür be çiçeklerimsırnaşık şey..haftada 1-2 defa yeterkaydirigubbakcemile

celen şafak 1 e düşmüş kızma artık sende.bak millet napsın.kökten yasak olan var..8-9 ay heeeççç olmayan:1shok::1shok:

celen cumartesi günüm var da pazar için söz vermiim ama bakarım bi çaresine

ONLARDAN BİRİDE BENM ZATEENNN:mymeka:

GÜNAYDINNNNNNNN

Geç kağıdı getirsem alırmısınız ki beni de sınıfa bu sabah sistemde meydana gelen bir arızadan ötürü bilgisayarlarımız açılmadı arıza yeni giderildi de yazam dedim yazmadanda yazdıklarınızı okudum...Az sonra bana yazanlara cvp vereceğim genel bi günaydın diyim dedim.Bu arada dünde çiçek sulamadık merak edenlere duyurulur...Üst komşumuzun kızının sözü vardı akşamda kurtuldu elimden anlayacağınız eve geç geldikkkkkkkkkk

Ayy ne güzel Allah bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin.Bu arada senin bebiş kaç kg oldu?

doğuma giderken giyeceğim ayakkabının altına isimlerinizi yazarım siz de dökülürsünüz peşimden ( hani evlenen genç kız düğünde giydiği ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazar da )

Aynen yadığın değerler geçerli benim çok yüksek yani felaketleri oynuyorum.1.gün diyetimde tokluk 169 çıktı dün 101 ama bu sabah açlık 100 ne oluyosa iniyo-çıkıyo anlam veremiyom.Bakalım ne olacak durumum ya CELEN

15-20 arası demişti doktorum ben de 17 eylül düşünüyorum eğer kızım acele etmez de beklerse , 17 eylül tam 38. haftanın bitişi oluyor çünkü

benm doktorumda 10 ekimde alırız dedi.bu durumda senn kesin 17 si olursa.benmde şafağım 63 oluokafamçokkarıştı anam az kalmıs beefisfisfis şimdi senn heyecanını daha ii anladım çakılımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…