bende geldimm. kaydirigubbakcemile2 bugün fotoları çekicem kızımın cicilerini göstericem. ama bişey anladım. öyle paran varsa girer alır çıkarsın falan olmuyomuşş. dün eve gece 11 de geldim. ama sadece kıyafet aldım. yinede eksikler var.. benim herüfff beni delirtti. bi baktım herşeyini sarı almışızzzm neyi görsek sarısını aldı.. neyse sonunda duruma biraz el koydumda pembe bişeylerde aldım
söz değil icraat lütfen kajocummmmmmmm, resim istiyoruzzzzzzzzzzzzz ACİLENNNNN a.s.
ne millete fırça atıon kızım:mymeka: sen hele de bakam celen kardesine en son nezaman göbüş resmi koydun heenaniknanik
öööffbunuda buraya koymaları heeç ii olmamıs yaw:1no2: insanın canı pek bi cekio haa:a015:
kısımmmm ne göbüş resmi lennn , eğer bilgisayarının ekranı 36 inç ise koyim resim, yoğsam sığmazzzzz
günaydııııııınnnnnn:sm_cool:
ben de burdayımm...kız destina herakşam çiçek sulucak halim yok..ölür be çiçeklerimsırnaşık şey..haftada 1-2 defa yeterkaydirigubbakcemile
celen şafak 1 e düşmüş kızma artık sende.bak millet napsın.kökten yasak olan var..8-9 ay heeeççç olmayan:1shok::1shok:
hihoyyythihoyyyt bu arada benim şafak 40 :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
senn eylül 15 demişti demi??
hihoyyythihoyyyt bu arada benim şafak 40 :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ayy ne güzel Allah bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin.Bu arada senin bebiş kaç kg oldu?
Ayy ne güzel Allah bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin.Bu arada senin bebiş kaç kg oldu?
olcayım diyet lisyemi dün aldım.muzu yasakladı karı.şeftalide günde 5 tane.ama baska meyve yok ve hepsi aynı anda deil.buarada netten arastırdım cok tehlikeliymiş.cok kötü seyler yazıodu.moralim bozuldu.allahımj sağsalkim kurtarsın bebişlerimizi bizden.dur sana yaziim sonucları.şimdik yoksun ama yarın bakarsın kuşum
60,dk değer(65-190)-------193
120.dk değer(65165)------169
180. dk değer(65-145)----111
yani giderek düşmeye başlamıs.bak parantez içindekiler sınırlar.eğer sennde sınırlar bööleyse cıkan sonuc cok yüksek cidden.allah yardımcın olsun bacım.yanlız dünden itibaren yasaklar geldi ama acaip canım çikolata şeker jellibon muz falan cekio.düne kadar bööle deildim.yuasak koymasalar ne ii.eskiden analrımızın zamanında varmıymıs bu yukleme testi!!!
15-20 arası demişti doktorum ben de 17 eylül düşünüyorum eğer kızım acele etmez de beklerse , 17 eylül tam 38. haftanın bitişi oluyor çünkü
doğuma giderken giyeceğim ayakkabının altına isimlerinizi yazsam işe yarar mı acaba ( hani evlenen genç kız düğünde giydiği ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının ismini yazar da )
ONLARDAN BİRİDE BENM ZATEENNN:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?