Aynen yadığın değerler geçerli benim çok yüksek yani felaketleri oynuyorum.1.gün diyetimde tokluk 169 çıktı dün 101 ama bu sabah açlık 100 ne oluyosa iniyo-çıkıyo anlam veremiyom.Bakalım ne olacak durumum ya CELEN
yaa celencim sana şeftali vermiş hem de 5 tane.:1shok:ben hiç bir meyve niye yiyemiyom.1 hafta boyunca sabah akşam tokluk ve açlık şekerimi ölçüp kaydedip kontrole gidecem.kayınvalidem şeker hastası onun şeker ölçüm aleti var onunla ölçüyom.bakalım nolur.bugün akşam tokluk şekerim yüksek çıktı.hem de balık yemiştim üffffffffff o kadar dikkat ediyomm sıkıntıdayım vallaaa.:çok üzgünüm:
kısslar ben geldim. daha yeni geldim sayılır çarşıdan. kısıma sonunda bişeler aldımmm...hihoyyythihoyyyt
ama şuan çok yorgunum hepsini yarın çekerim inşallah. oyyy yatmam lazımmmm. iii gecelerrrr. destina kıss çiçek sulamak falan dioodun . valla halim yok ben bu akşam heyç bişey sulayamam. kocişimde öleee.
OLCAYYYYYY qııı naptın yarın anlat bakemmm. bu akşamda tık yoksa phatoshla sana verdiğimiz taktiklere yazıııkkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile tüüüü senin karuluğuna ne diiimm
iyigeceler hepiniseeeea.s.
NİSA77 sen CELEN' e yazmışın ama konu beni de ilgilendiriyo ya yazayım dedim...Benden de 1 hafta boyunca şekerimi ölçmem istendi...Benimki de sürekli oynama halinde 1.gün tokluk 169 2.gün açlık 92 tokluk 101 3.gün bugün sabah açlık 100 fena değil gibi ama valla benim o kadar yükseklerden indi mi başarımı diyom kendime ama bilmiyorum bu kadar oynak olması da şaşırtıyo aslında dün akşam liste dışı bir küçük tuzlu poğaca yedim ev poğaçası bir de 1 bardak süt içtim verilen saatten 1 saat geç o mu etkiledi diyorum bu sabahki şekeri aman ne bileyim ya ALLAH beterinden saklasında hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi
off cok cıkmıs ozaman kzım yaabenneyaptımki hayal allah.peki diyetine harfiyen uyuyomusun??ben az önce bi muzu kütlettimdenapiim dayanamadım:sm_confused: şşş kimseye sööleme aramızda sır olsun tamamkaydirigubbakcemile5yerimseniben
olcayım bu kadar takma, diyetini bozma, stres de yapma, stres de metabolizmayı etkilyor biliyorsun, tansiyon , şeker, kolestrol vb. hastalıkların pek çoğu beslenmeden ziyade bünye ile alakalı , eğer sadece beslenmeyle ilgili olsa şeker hastası ben olurdum ki utanmasam suya da şeker atıp içecem o derece tatlıya aşeriyorum düşün
ÇAKILIM ya haklısın aslında stres çok etkiliyo gerçekten takmayayım diyorum ama aklımdan da pek çıktığı söylenemez ...Zaten yassaklara da az kaldı, herüfte vermiyo, stres oluyom bende dün sen dedin ya bana küsecek zaman mı yasaklara az kaldı benden söylemesi diye ondan söylüyorum şimdi sana sen MAŞALLAH iyi götürüyosun o zaman şekere bu kadar düşkünsen...
olcaycım ya bana dr um liste vermedi kaba taslak hamurişi yeme şekerli yeme meyve yeme dedi.bazen ne yiyecemi bilemiyom.şu listeni bi açıkça yazsan da bakim neler yemek gerekiyo.he canımm yaparmusun argadaşun içüüünnnn:CüvCüv:
Yok anacım bişey ya hemide tık tıka tık ta yok çiçek felanda sulamadık akşam komşunun kızı sözlendi geç geldik eve gene kurtuldu elimden:1no2:Çok üzgünüm çoookneyse sen bebeişin fotolarını koyde bi bakalım
üstelik benim babamın babası şekerden ölmüş, babam ve amcalarım şeker hastası , annemim dayısı da şeker hastası, anlayacağın ben de korkmuyor değilim , ama şükür bişeycik çıkmadı şimdiye kadar
o zaman geriye yapacak tek bi seçenek kalıyo olcaycım şakkıdı
Gazozuna ilaç atacaksın :jeyyar:
Aşkolsun tabi yazarım bak not et bunları...
SABAH-1 yumurta-domates-salatalık-bol yeşillik(nane-dereotu-maydanoz)5 adet zeytin-1kibrit kutusu kadar beyaz peynir-1 kk kadar kaşar peynir 1 dilim tam buğday ekmeği(yumurta gün aşırı yeşillikte yiyebildiğin kadar)
ARA ÖĞÜN-1 adet meyve(şeftali yiyorum ben)-1 bardak ayran ya da süt-10 adet fındık-2 adet ceviz
ÖĞLEN-Bol yeşil salata sossuz mayonez felan yok salataya sek salata-4 yemek kaşığı zeytinyağlı suyu süzülmüş sebze yemeği-4 köfte kadar(yaklaşık 120 gr)ızgara veya haşlama et (balık veya tavuk veya hindi eti) vaya et yoksa öğünde 8 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği ya da etli sebze yemeği-yarım kase yoğurt yada cacık eğer kurubaklagil yemeği yersen 1 dilim ekmek yoksa 2 dilim ekmek
ARA-1 adet meyve(armut yiyorum ben)2 ince dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız tost-1 bardak ayran
AKŞAM-Bol yeşil salata-1 kase çorba-2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı veya kepeksiz makarna 6 yemek kaşığı suyu süzülmüş z.yağlı sebze yemeği-yarım kase yoğurt-eğer pilav ya da makarna yediysen 1 dilim ekmek yoksa 2 dilim ekmek
ARA-1 adet meyve-1 su bardağı ayran ya da süt
Aslında çok katı gibi görünmesede liste akşam ve akşam sonrası zorlanıyosun.Çünkü atıştırma faslı gördüğün üzere yok ve yassakkkkkkkkkkkk
o zaman geriye yapacak tek bi seçenek kalıyo olcaycım şakkıdı
Gazozuna ilaç atacaksın :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?