2008 Ekim Anneleri

off cok cıkmıs ozaman kzım yaabenneyaptımki hayal allah.peki diyetine harfiyen uyuyomusun??ben az önce bi muzu kütlettimdenapiim dayanamadım:sm_confused: şşş kimseye sööleme aramızda sır olsun tamamkaydirigubbakcemile5yerimseniben

kısss çakal gir de bak bakiim aldıklarıma. dünden bu yana korkundan siteye giremez oldum. sonunda çektim vede koydum fotolarıı.
:teytey:

NİSA77 sen CELEN' e yazmışın ama konu beni de ilgilendiriyo ya yazayım dedim...Benden de 1 hafta boyunca şekerimi ölçmem istendi...Benimki de sürekli oynama halinde 1.gün tokluk 169 2.gün açlık 92 tokluk 101 3.gün bugün sabah açlık 100 fena değil gibi ama valla benim o kadar yükseklerden indi mi başarımı diyom kendime ama bilmiyorum bu kadar oynak olması da şaşırtıyo aslında dün akşam liste dışı bir küçük tuzlu poğaca yedim ev poğaçası bir de 1 bardak süt içtim verilen saatten 1 saat geç o mu etkiledi diyorum bu sabahki şekeri aman ne bileyim ya ALLAH beterinden saklasında hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi

Yok anacım bişey ya hemide tık tıka tık ta yok çiçek felanda sulamadık akşam komşunun kızı sözlendi geç geldik eve gene kurtuldu elimden :1no2:Çok üzgünüm çoookneyse sen bebeişin fotolarını koyde bi bakalım

olcayım bu kadar takma, diyetini bozma, stres de yapma, stres de metabolizmayı etkilyor biliyorsun, tansiyon , şeker, kolestrol vb. hastalıkların pek çoğu beslenmeden ziyade bünye ile alakalı , eğer sadece beslenmeyle ilgili olsa şeker hastası ben olurdum ki utanmasam suya da şeker atıp içecem o derece tatlıya aşeriyorum düşün

olcaycım ya bana dr um liste vermedi kaba taslak hamurişi yeme şekerli yeme meyve yeme dedi.bazen ne yiyecemi bilemiyom.şu listeni bi açıkça yazsan da bakim neler yemek gerekiyo.he canımm yaparmusun argadaşun içüüünnnn:CüvCüv:

Yok CELEN' im söylemem sır tamam valla uymaya çalışıyorum ne yapayım el mahkum insülin istemiyorum kesinlikle sadece dün akşam diyet dışı küçük bir tuzlu poğaça yedim anladım ki kesin uymam gerekiyor ona bağlıyorum sabahki yüksek değeri açlık 100 çıktı bu sabah senin çok yüksek değil ama diyet dışına çıkmamaya çalış napalım katlancaz artık şimdi tek derdim diyette başarılısın insülinsiz devam edelim demeleri

ÇAKILIM ya haklısın aslında stres çok etkiliyo gerçekten takmayayım diyorum ama aklımdan da pek çıktığı söylenemez ...Zaten yassaklara da az kaldı, herüfte vermiyo, stres oluyom bende dün sen dedin ya bana küsecek zaman mı yasaklara az kaldı benden söylemesi diye ondan söylüyorum şimdi sana sen MAŞALLAH iyi götürüyosun o zaman şekere bu kadar düşkünsen...

üstelik benim babamın babası şekerden ölmüş, babam ve amcalarım şeker hastası , annemim dayısı da şeker hastası, anlayacağın ben de korkmuyor değilim , ama şükür bişeycik çıkmadı şimdiye kadar

demkki bünye yapıo bunu.benm teyzemde oğluna hamileyken kek yapar bide üzerine recel sürüp yerdi.ama hiç bişi cıkmaı.anasını satiim meyve meyve die öldük tam yaz mevsimine geldik.hatta yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şimdide şeker cıktı.ama cevremde kime dediysem korkma hiç bişi olmuo dedi.hatta komsunun gelini mayıs ayında doğum yaptı.o şeker komasına girmiiş hamileliğinde.ama pembiş bi kızı büyütüo şimdi cok şükür.anlatmak istediğim tabikli diyete devam.ama stres yok olcayım.aman ha.

Aşkolsun tabi yazarım bak not et bunları...

SABAH-1 yumurta-domates-salatalık-bol yeşillik(nane-dereotu-maydanoz)5 adet zeytin-1kibrit kutusu kadar beyaz peynir-1 kk kadar kaşar peynir 1 dilim tam buğday ekmeği(yumurta gün aşırı yeşillikte yiyebildiğin kadar)
ARA ÖĞÜN-1 adet meyve(şeftali yiyorum ben)-1 bardak ayran ya da süt-10 adet fındık-2 adet ceviz
ÖĞLEN-Bol yeşil salata sossuz mayonez felan yok salataya sek salata-4 yemek kaşığı zeytinyağlı suyu süzülmüş sebze yemeği-4 köfte kadar(yaklaşık 120 gr)ızgara veya haşlama et (balık veya tavuk veya hindi eti) vaya et yoksa öğünde 8 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği ya da etli sebze yemeği-yarım kase yoğurt yada cacık eğer kurubaklagil yemeği yersen 1 dilim ekmek yoksa 2 dilim ekmek
ARA-1 adet meyve(armut yiyorum ben)2 ince dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış yağsız tost-1 bardak ayran
AKŞAM-Bol yeşil salata-1 kase çorba-2-3 yemek kaşığı bulgur pilavı veya kepeksiz makarna 6 yemek kaşığı suyu süzülmüş z.yağlı sebze yemeği-yarım kase yoğurt-eğer pilav ya da makarna yediysen 1 dilim ekmek yoksa 2 dilim ekmek
ARA-1 adet meyve-1 su bardağı ayran ya da süt

Aslında çok katı gibi görünmesede liste akşam ve akşam sonrası zorlanıyosun.Çünkü atıştırma faslı gördüğün üzere yok ve yassakkkkkkkkkkkk

o zaman geriye yapacak tek bi seçenek kalıyo olcaycım şakkıdı
Gazozuna ilaç atacaksın :jeyyar:

Aman aman ALLAH' ım korusun çok şükür ÇAKAL' ım benim de annem şeker hastasıydı inşallah perhizle bizde hallederiz napayım

kız sennki iiymiş be.benm ne zeytin var ne o kadar yemeğe konacak yağ var ne fındık ne ceviz.pilav ve makarnada yok.yersen birini tabağından iki catal al bırak dedüüüü((((((((

o zaman geriye yapacak tek bi seçenek kalıyo olcaycım şakkıdı
Gazozuna ilaç atacaksın :jeyyar:

bakalım yarın aksamda benkü gelio.o kurtulabilecekmi benden:jeyyar: allah allah hücuuummm allah ne verdiyse artıkkaydirigubbakcemile

kısım bu ne lennnnnnnnnnnn ben bu perhize uysam kilo alırımmmmmmmmm , ara öğün filan ohhhhhhh maşallah, kıymetini bilin diyetisyenlerinizin, ben de çok yiyorum sanıyordum kaydirigubbakcemile3 gerçi artık kilo almıyorum şükür de demek tatlı da yemesem ben 6-7 kilo ile kapatırdım bu hamilelik olayını kaydirigubbakcemile5

canımmmmmmmsınnnnnnnnnn bidenesinnnnnnnn olcayımmmmmmmŞeniza.s.a.s.

valla ben bundan az yiyodum kız.hemen bunu çıkarıp buzdolabına asayım.bu arada size evde yaptığım ölçümlerimi yazayım

sabah açlık sabah tokluk akşam açlık akşam tokluk

salı 100 125 - -
çarşamba 91 126 89 200
perşembe 88

tokluğu 15 dk sonra tekrar ölçecem.şu 200 benim sinirim bozdu diğerleri normal mi sizce bunun sınırı kaç olmalı acep ki

sınır hamilelik diyabetinde 140 mıs nisacım.bana doktorum ööle demişti

akşamları ben sadece çorba içiyorum valla, canım çekmiyo zaten sıcaklarda, öğlen de malum dışarda yiyorum ya ızgara ve salata, sabah biraz peynir, 1 yumurta ve bolca reçel :) akşam yemekten sonra da meyve yiyorum, he bi de bazı akşamlar süt içiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…