2008 Ekim Anneleri

o zaman geriye yapacak tek bi seçenek kalıyo olcaycım şakkıdı
Gazozuna ilaç atacaksın :jeyyar:

Öyle mi diyosun şeker ya bak bu hiç aklıma gelmemişti...Ama ilaç atarsamda uyur yanim anladın mı:1closedeyes:Erkekler kadınları uyutmak için yapıyor tamamda erkekler uyursa biliyosun

Allah yardımcınız olsun kızlar ama sıkmayın canınızı...gerçekten zaman nasıl geçti anlamıcaz.diyetti alışverişti derken tek tek pırtlatcaz bebişlerikaydirigubbakcemile3
bende şeker çıkmadı..ama nasılsa çıkmadı diye bu aralar abarttım tatlı olayını.siz son zamanda çok kilo almıycaksınız.bide bu açıdan bakın.şeker için değilde,sağlıklı bi hamilelik için dikkat ediyorum diye düşünün:1hug:

:roflol:
Öyle mi diyosun şeker ya bak bu hiç aklıma gelmemişti...Ama ilaç atarsamda uyur yanim anladın mı:1closedeyes:Erkekler kadınları uyutmak için yapıyor tamamda erkekler uyursa biliyosun

:roflol::roflol::roflol:kız olcay aaa sen nası sabrettin anam bu yaşa kadar bekar kaldınn..
o zaman şöyle uyandırıcak bişiyler içir keçiboynuzu pekmezi mesir macunu falan yedirr..:roflol:

olcayım uyutucu değil uyandırıcı ilaç kullanırsın olur , demokrasilerde çare tükenmiyor ki

kız olcay bak kasım annelerinde gebelikte cinsel yaşam diye topic açmışlarr..
senden beterler gı bak bi son sayfalara helenaniknanik

AAAAAAAAAA rica ederim hayatım bende listeyi görünce dedim ki aaa ben normalde bu kadar yemiyorum ki şimdi kilo alacağım olur mu işte beslenmemizdeki yanlışlar dedi diyetisyen mesela ben hiç ekmek yemezdim yani sabah 1 akşam 1 dilim yok efendim öyle değilmiş görüyosun bu listede ekmekten geçilmiyor ÇAKILIM senin içinde yazıyom demişin ya ben bu kadar yemiyom diye aslında liste çok kabarık gb görünsede bak bi uygulayın öğlene kadar süper doyuyosun ama kardeşim mesela ben şimdi öğlen yemeğimi yedim saat 16-16,30 kadar bişey yok insan fena acıkıyo.........Akşam mesela nerdeyse hiç bişey yedirmiyo aslında durun ben size saatleride yazayım
sabah-8,30 ara-10-10,30 öğlen-12-12,30 ara-16-16,30 akşam-19-19,30 ara-22-22,30 şeker ölçümlerine gelince şeker fena değil gibi ama 200 bozmuş benim bildiğim şeker açlık 90'ın altında 1.saat tokluk 140 'ın altında 2.saat tokluk 120'in altında olacak...Yani sınırlar 90-140-120

anam nnoluyo be günaydın kızlar yavaş olun ha mesir macunu falan verip de çocukları ezdirmeyin sonra
benim kız kaburgalarımı sıkıştırıyo ya ablamı aradadım bu bebek mi diye o da evet uzun boyluysa daha da zorluyo dedi 37. haftaya kadar devam edermiş o da çok çekmiş benimkinin kafası kaburgamın tam altında biraz dönse de rahatlasm yav iyiki erken gelmişim yoksa oturamıyom ki hep uzanıyom

:roflol:

:roflol::roflol::roflol:kız olcay aaa sen nası sabrettin anam bu yaşa kadar bekar kaldınn..
o zaman şöyle uyandırıcak bişiyler içir keçiboynuzu pekmezi mesir macunu falan yedirr..:roflol:

Ben evlenince anladım kısım bendeki potansiyeli ilk başlarda kaçardım hep şimdi onun öcünü alıyo benimki kesin CELEN gibi dicem nerdeyse abim o benim diye gerçi oda bu sefer bozdu niyeti adamın hiç şansı yok şafak sayıyo h.sonu hepimizide serbest bıraktı baksana........Yemez anacım benimki yemez hap ismi verin siz...

kız olcay bak kasım annelerinde gebelikte cinsel yaşam diye topic açmışlarr..
senden beterler gı bak bi son sayfalara helenaniknanik

Geç sen dalganı geç DESTİNA.ALLAH tependen bakacak senin yaaaaaaaaa CELEN,BIZDIK ya nerdesiniz mirmirmirmirsenağlamabaksana eğlence olduk bunlara

NİSA 77 bu arada bişey daha söyleyeyim sana yürümek lazımmış şeker için bana listeyle birlikte en az günde yarım saat yürüyeceksin dedi aklıma gelmişken söyleyeyim dedim neyse şimdi ben bi yürüyeyimde geleyim aklıma gelmişken hadin görüşürükkkkkkkkk

durun şu kasım aneylerini merak ettim bide ben bakiim.
bizdemi açsak qıııı. ama bu topiği açmak bizde kime düşer acep :roflol::roflol:

anam anam nolmuş qııı bu karılara bizimkilerden beterler qııııı. :roflol:
ordan buraya alıntı yapılıyomuu qıı bazıları çok komik

KASIM ANEYLERİNDEN Bİ ALINTI
hamilelikte ilk 3 ay yasakti,ondan evelki iki ayda yasakti

simdi sorun yo kdedi doktorum,bakalim cok azimliyim bu aralar:)

bi arkadasim doguma girmeden cok once beraber olmustu(kendisi söyledi) esiyle

ve cok kolay dogum yapti

o ne qıı öle sancın başlıycak o arada adama gel bi şey edelim doğuma ii geliyo:tomato::tomato: falanmı dicez. onu yapıp öyle gidecez hıı :roflol:

OLCAAAYYYYYYYYYY
bu destina seni rezil etmiş qııı oralarda kaydirigubbakcemile3

maşallahınız var azgın karılar sizi!!!! hiç düşünmüyosunuz yapan var yapamayan varklava:klava: biz ne yapalım acep kardeş bacı olduk hamile kaldığımızdan beri tık yok:1no2::1no2:

destinaaaa baaaakkkkk senin takvimini kıskandım ben de kendime yaptım bidene :))

ya benm anlamadığım tamam yasak varda bununda bir türlü yöntemi var dimi mesela:icecream: biz bu konuda heeç yasak koymadık siftahımız yok diyorsak o kadarda deeel yaneeelülülülülülü annnaamm cok ösledim kıııı:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…